Kedy sa odhodlať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bucuresti
Light Star
Light Star

Re: Kedy sa odhodlať?

Príspevok od používateľa bucuresti »

Pozri na skutocnosti, alebo ako sa na to diva ona...ste len kamarati ( pocitam dlhsiu dobu)..."jasne ale priateľsky mi povedala, že medzi nami nemôže nič byť, nakoľko má priateľa" ano je to pekne, ze dievca takto rozmysla (karma jej hore) ale keby si sa jej naozaj lubil tak mozno nikdy nevies u zien..proste vacsina parov ako aj citas na tomto fore by sa rozisla s dotycnou osobou a zacala chodit s Tebou (je to moj uhol pohladu) kedze uz mala s nim nejaky konflikt...Pozri cakat na nu nema zmysel... Ona vie ze ju mas radsej ako kamaratku, ona to dobre vie a ja si myslim ze uz keby nieco s Tebou chcela skusit tak to skusi..budiz by som sa mylel a date sa dokopy :) a este jedna vec: "Ona nie je z tých báb ktoré by mali problém si nájsť chalana" cisto teoreticky ona si moze vyberat tak to mas este o to tazsie
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kathleen »

peter22 napísal:No rozhodol som sa, že počkám pár týždňov, maximálne mesiac. Ak sa znova nedajú do kopy a ak budem vidieť, že je z rozchodu vonku, dačo skúsim. A pravdepodobne stavím všetko na jednu kartu. Buď mi moje city opätuje, alebo kompletne preruším kontakt. Lebo mi dvaja nikdy nebudeme môcť byť kamaráti, ani doteraz sme neboli v tom pravom zmysle slova. Ja som len stále čakal, "či náhodou". Mám ju veľmi rád a práve preto, to budem musieť nechať tak. "Radšej vyrezať ranu ako to tam nechať dlhodobo hniť"

Alebo rozmýšľam zle?
Rob, ako citis.
peter22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa peter22 »

No tak to stavím na tú jednu kartu, len vystihnúť ten správny čas. Ani nie skoro ani nie neskoro.
kail91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kail91 »

ja som sa odhodlal, lebo som sa s tým chcel psychicky vysporiadať a ako to dopadlo, totálna ignorancia, takže z toho vyplýva, že seriem na to
peter22
Amateur
Amateur

a ľutuješ ten svoj krok?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Preco by lutoval? Spravil to a vie na com je, nestraca a nezabija tym cas.
kail91
Light Expert
Light Expert

neľutujem, len ma trochu štve, že nereagovala ani slovom, úplne ma odignorovala, kebyže ma aj totálne zotre, tak by ma to tak neštvalo a teraz neviem ako sa mám k nej správať, ale asi úplne prerušiť kontakt, aj keď je to nemožné, keďže sa s ňou stretnem min. 2-krát do týždňa, ale rozprávať sa s ňou už nebudem, jedno viem, je to na prd všetko :? a city radšej "rozdupem a udusím"
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Akoze reagovala bez slov, co to znamena? Ty si k nej hovoril a ona co, nic nepovedala, otocila sa a bolo? Ked ju stretnes, tak sa jej pozdrav zo slusnosti a nic viac, bude to tak lepsie.
kail91
Light Expert
Light Expert

len mi povedala, že je mierne šokovaná a že sa mi ozve, ale už sa neozvala... :( a začala ma ignorovať
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

tak ju ignoruj aj ty,zabudni na nu, naco sa mas trapit zbytocne ;)
peter22
Amateur
Amateur

Tak, a je aj po tej najmenšej nádeji.
bucuresti
Light Star
Light Star

Takze uz si sa pytal?
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

bucuresti napísal:Takze uz si sa pytal?
no z jeho nie moc nadsenej odpovedi vypliva,ze uz sa pytal a asi to dopadlo presne tak ako by chcel
peter22
Amateur
Amateur

No teraz už napíšem aj podrobnosti, kedže som vytriezvel.

Boli sme spolu v meste, len my dvaja. Dosť sme popili. Povedala mi, že sa jej páči dáky chalan a chcela by s ním byť. Dva týždne po rozchode po takom dlhom vzťahu, mi to prišlo divné. Tak som proste musel na toto zareagovať. Ani nie, že by som sa to priamo spýtal, ale vyšlo zo mňa, že mi dvaja nie sme kamaráti. Nikdy sme neboli a nikdy nebudeme. Najprv nechápala. Že čo potom sme. Normálne bez dákych emócií veľkých som jej povedal, že ja budem vždy chcieť viac a preto to kamarátstvo nebude z mojej strany nikdy. Na to sa postavila, povedala, že som ju veľmi sklamal a odišla. Najhoršie potom bolo, že si to ona vôbec ráno nepamätala. Musel som jej to na FB zopakovať. Na to mi proste povedala jasné NIE.

Pocit je to fakt, hmm zaujímavý.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mas to potvrdene, mozes zacat hladat inu
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

ach tie zenske a ich friendzone :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Presne ako hovorí wladas.Zena potrebuje mať okolo seba húfy chalanov ako kamarátov.S niakym si začne a potom ked zistí ze nieje to pravé orechové,tak pojde po dalšom.Bol som toho svedkom ked jedna ex kamoška najprv milovala jedneho kamosa,ten ju nechcel a namotala dalsieho kamoša ako náhradníka.Aj tak im to nevydržalo dlho,lebo ona potrebovala zabudnut na svoju povodnú lásku.To že ženy miluju niekoho ským nemozu byt to je choré na hlavu a tí chlapi co ich milujú,tak tích posielaju kadelahšie.To je to príslovie..."Milujeme tých ktorý nás odmietajú a odmietame tých ktorý nás milujú."...toto nikdy nepochopím :smt068
K téme- ser naňu,bohvie kolký v poradí by si bol v jej zozname kamatátov,ktorý sa jej akotak páčia.Muž nepotrebuje mať miliardu kamošiek,ale jednu ženu,ktorá ho bude milovať a on ju.
bucuresti
Light Star
Light Star

Blastbit: Muž nepotrebuje mať miliardu kamošiek,ale jednu ženu,ktorá ho bude milovať a on ju..palec hore

Presne tak napriklad ja som po rozchode skoro dva roky pricom pol roka som nechcel ani babu viediet, pricom moja ex bola sama 2-3 tyzdne ako viem a ked som sa jej raz opytal preco tak skoro / lebo pol roka som cakal ze sa mozno k sebe vratime/ mi povedala ze nevydrzi byt dlho sama.... Takze skvela odpoved..Ja cakam dalej snad niekedy este dievcina nejaka pride...
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pozri peter,nic sa nestalo ked sa nato tak pozres :) mne sa nieco podobne stalo tiez. 3 mesiace som chodil von s jednou babou (teraz kamaratkou) a povedali sme si,ze uvidime ako sa to vyvinie,nehame tomu volny priebeh.. ja som netlacil na pilu,ona netlacila na pilu,vsetko bolo dokononale,ziadne hadky,ziadne nedorozumenia,nikto sa nemusel nikomu prisposobovat,hned sme sa na prvy raz dohodli. Ja som to videl velmi ruzovo kedze vsetko islo tak dobre. No a pred dvomi tyzdnami sme isli von a povedala mi (v skratke) , ze proste nic z toho nebude,ze ona to tak neciti ako ja a nechcem mi davat falosnu nadej,nechce ma vodit (nie naschval) za nos(nepovedala to takto ostro,povedala to milo,ale nebudem tu to detailne prepisovat).. no bol som z toho take 3 dni uplne mimo :D nikdy som sa tak zle necitil,nevedel som to pochopit.. no par dni ubehlo,ja som si dal veci v hlave do poriadku a som v poriadku. Urcite teraz nechcem ziadnu babu ani vidiet,pretoze som vycerpany,jednoducho nemam na to energiu a okrem toho tie city len tak nezmiznu zomna.. No a najprv som bol taky ze co snou,ci sa mam snou dalej kamaradit ci nie,co mam robit..no a skoro kazdy den si piseme,von spolu nechodime (necham tomu niaky cas a potom ju zavolam).. no ja jej nechcem nic hovori typu "mam ta prilis rad nato,aby sme boli kamarati" pretoze viem ze pre nu asi nikdy nic viac nebudem,a je to dobre,spravne dievca,tak o nu nechcem uplne prijst. Ja uz nedufam,prestal som sam seba klamat a davat si falosnu nadej :) Tazke srdce na nu nemam,spravila dobre ako spravila. A som tu :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

krpec z Kamenaku dobre hovoril
Jde pepíček po ulici a říká si: Pane Bože dej, ať se nikdy neožením.
A když se ožením, ta ať nejsem paroháč.
A kdybych byl parohč, tak ať se to nedozvím.
A kdybych se to přece jen dozvěděl ať je mi to jedno.
Prílohy
questioning_low[1].jpg
questioning_low[1].jpg (6.82 KiB) 992 zobrazení
Napísať odpoveď