filmy mkv
filmy mkv
ahojte mám takuto otázku mám filmy mkv HD a chcel by som vedieť či sa to da prehrať na TV cez notebok mam klasicky kabel s notebuku do TV HDMI neviem či treba niaky špecialny TV alebo len prosťe s podporou HDMI a jako je to zo zvukom vopred diki moc za pomoc. 
Re: filmy mkv
Samozrejme, že dá. Spojíš NB s TV HDMI káblom. Na TV zvolíš zdroj nie anténu alebo kábel, ale HDMI. V NB nastavíš TV ako primárnu obrazovku a je to. Možno to pôjde ešte jednoduchšie, toto je ten najzložitejší možný postup.
-
Ryan Giggs
VIP
Tv s tym nema nic spolocne. Je to len obycajny monitor. Co donho cez nejaky kabel pustis, to zobrazi. Subor musi vediet prehrat prehravac, ktory k tv chces prepojit. Tv nema s jednotlivymi formatmi vobec nic.
aha tak diki za rady mám ešte jednu otázku ak takto prehrám film nestrati HD kvalitu však nie

Ak je tvoj TV schopný prehrať Full HD a zároveň máš dostatočne rýchly NB, tak kvalita súboru ostane zachovaná.
-
Ryan Giggs
VIP
Tv nic neprehrava, ten zobrazuje. Kedze ma tv HDMI vstup, ta ma nejake hd rozlisenie. Aj keby nemal, tak mu to zobrazi aj tak.
kazda TV s hdmi ma HD rozlisenie
vacsinou ale fullhd a dnes uz len par HDckovych