nie nebola, vlastne to ona zahrala na mna tak ze koli tomu ze com si precital jej smsky tak ze ona sa vlastne ako keby so mnou rozvadza.energy00 napísal:Este jedna vec k teme: ked uz tak velmi chcela utajit neveru, preco nevymazala sms ? Ked si podal ziadost o rozvod, bola z jej strany nejaka snaha zachranit vztah ?
Váš názor na tento prípad nevery
Re: Váš názor na tento prípad nevery
Ona sa zahrala akože ja nic ja muzikant?Hlavne ze ty prvý si poziadal o rozvod a ona povedala len OK. Vieš ona si nechce priznať chybu a to,že si to skončil ty snou a nie ona stebou.Jej chyba je jasná,je to cundra ktorej je hodné akurat tak napluť do ksichtu 
a to sa rieši tým že ho bude podje.ávat? to si treba vydiskutovať ,keby to neni špina aspon to s ním ukončí než začne tr*kat s druhýmPeter_Retep napísal:pre autora temy: to ty nechapes....na to aby zena zacala podvadzat potrebuje viacero impulzov...a nie ze niekoho spoznala...ked je zena naozaj zalubena je nemozne ju prebrat. ja ti opakujem ze je dolezite najst pricinu toho preco sa vobec zacala s tym Marianom zaoberat...keby bolo naozaj vsetko tip top tak sa to asi nestane nie?
(neber to osobne, ze sa do teba navazam), ale zalubenost pri chodeni a manzelska rutina su dve uplne ine dimenzie. rutina pride v manzelstve ci chces, ci nie. a ked ides do manzelstva len na zaklade zamilovanosti a myslis si, ze ti to vydrzi do smrti, tak je to velky BS.Peter_Retep napísal:pre autora temy: to ty nechapes....na to aby zena zacala podvadzat potrebuje viacero impulzov...a nie ze niekoho spoznala...ked je zena naozaj zalubena je nemozne ju prebrat. ja ti opakujem ze je dolezite najst pricinu toho preco sa vobec zacala s tym Marianom zaoberat...keby bolo naozaj vsetko tip top tak sa to asi nestane nie?
ako vztahovy teoretik sa priklanam k lumirovmu nazoru.
Alebo proste len mala všetko na čo si spomenula, zunovalo sa jej to , tak hladala niečo na rozptýlenie, prasklo to a ona už potom nemala na výber len sa rozviesť...
Človek ktorý zničí tvoju dôveru už nestojí za to aby si sa ním zaoberal... Nájdi si niekoho s kým Ti bude dobre , začni žiť znovu... Držím palce
Človek ktorý zničí tvoju dôveru už nestojí za to aby si sa ním zaoberal... Nájdi si niekoho s kým Ti bude dobre , začni žiť znovu... Držím palce
dakujem vsetkym este raz za nazory a pevne verim ze v buducnosti sa mi nic ine uz nestane a ani to nikomu neprajem.
kafiatko ma asi recht... dnes to zial tak funguje, ze ked ma zena, alebo aj chlap vsetko co si zamane, tak potrebuje rozptylit z tej rutiny. A ked sa vrati domov, tak je opat vzorny manzel/manzelka. Vsetko funguje pokial to nepraskne a ono to casom praskne, zalezi od dlzky vedenia podvadzaneho, resp. od neopatrnosti podvadzajuceho.
Preco by sa to malo zunovat a mala by chciet nieco na rozptylenie? Mozno to skor z jej strany uz nebolo take vasnive, predstavovala si manzelstvo inak a prave v jej slabej chvili sa objavil iny muz, ktory ju dokazal zaujat, pobavit a aj ju pritahoval natolko, ze bola ochotna podstupit to riziko v manzelstve a vybrat sa touto cestou. Mozno to na zaciatku brala len ako kamaratstvo, potom sa do neho zamilovala a nedokazala uz z toho vycuvat.
Ten jej novy muz si podla mna zasluzi trpiet a je uz jedno ci to bude po fyzickej stranke, psychickej alebo materialnej. V tomto pripade su iste hranice a plati, ze kto ich prekroci, tak bude lutovat.
Nevidim do celeho pribehu co sa stal, ako klapalo a fungovalo manzelstvo, mozno tam boli drobne hadky a mohli za to obe strany, ale ked uz ide o spomenutu neveru, tak je to v tomto pripade chyba len a len tej zeny, nikoho ineho.
Ten jej novy muz si podla mna zasluzi trpiet a je uz jedno ci to bude po fyzickej stranke, psychickej alebo materialnej. V tomto pripade su iste hranice a plati, ze kto ich prekroci, tak bude lutovat.
Nevidim do celeho pribehu co sa stal, ako klapalo a fungovalo manzelstvo, mozno tam boli drobne hadky a mohli za to obe strany, ale ked uz ide o spomenutu neveru, tak je to v tomto pripade chyba len a len tej zeny, nikoho ineho.
-
qwerty-xyz
autor temy je submisivny nicim nezaujimavy blbecek, ....
PETO sa to len snazi napisat velmi miernou formou, ale keby mal priznat farbu tak to potvrdi, vyplakva sa a reaguje ako baba, s takym chlapom ziadna nechce byt, ony chcu muza, nie dievcatko s penisom, .... ved len pozrite na pripad nevery v teme podvadzanie priatelky priatela kde som pisal reakcie baby na to ked na to zalubeny chlapec pride, hned prvy pripad . . . je presne tato tema, trapas, a riadny.
/// a ma nekarmujte minuskami ako pritrafeni, je ot proste hnusny fakt, sa z toho neposerte teraz vsetci.
/// a ma nekarmujte minuskami ako pritrafeni, je ot proste hnusny fakt, sa z toho neposerte teraz vsetci.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
zu dem thema, opluť tých dvoch, minimálne
nemyslim si ze mas pravdu - a co pripad co sa stal maciatku? Ona podviedla priatela, pretoze ju ten druhy poblaznil. Nic jej nechybalo, sama to tu napisala. Vsetko bolo perfektne, no stalo sa.Peter_Retep napísal:pre autora temy: to ty nechapes....na to aby zena zacala podvadzat potrebuje viacero impulzov...a nie ze niekoho spoznala...ked je zena naozaj zalubena je nemozne ju prebrat. ja ti opakujem ze je dolezite najst pricinu toho preco sa vobec zacala s tym Marianom zaoberat...keby bolo naozaj vsetko tip top tak sa to asi nestane nie?
-
Peter_Retep
VIP
jefty: netvrdim ze mam univerzalnu pravdu...ved ako sa hovori vzdy sa najde niekto lepsi ako ty...len osobne si myslim ze ten vztah nebol az tak koser...to je cele
-
qwerty-xyz
jasne ze nebol koser, autor temy bol baba. jednoducho bol zalubeny ako maciatko a jeho zena cakala na prvu prilezitost ako ho poriadne podviest, a ked na to prisiel, este reagoval ako reagoval???? a to ma ten chlap tolko rokov co ma ???
FUCKING HOPELESS . . .

FUCKING HOPELESS . . .
qwerty
Ked niekto vstupi do manzelstva dobrovolne a potom si nestoji za svojim vlastnym vyberom zivotneho partnera, dokonca si nestoji ani za tym, ze jeho vyber bol zly a uz s nim nechce byt -> To je HOPELESS.
Ziaden clovek nie je dokonaly, ani ty by si cely zivot (manzelstvo) spolu s Petrom nedokazal hrat vasu pick up-hru donekonecna. Tak sa netvar ako majster sveta, ktoremu by sa nieco take nikdy nestalo a ktory je ten "spravny chlap". Ty do vztahu vkladas nejake kaleraby z pick-up priruciek a vysmievas cloveka, ktory dal mozno srdce na dlani. Len preto, ze aj teba tak vysmiali a teraz je z teba QWERTY.
Ked niekto vstupi do manzelstva dobrovolne a potom si nestoji za svojim vlastnym vyberom zivotneho partnera, dokonca si nestoji ani za tym, ze jeho vyber bol zly a uz s nim nechce byt -> To je HOPELESS.
Ziaden clovek nie je dokonaly, ani ty by si cely zivot (manzelstvo) spolu s Petrom nedokazal hrat vasu pick up-hru donekonecna. Tak sa netvar ako majster sveta, ktoremu by sa nieco take nikdy nestalo a ktory je ten "spravny chlap". Ty do vztahu vkladas nejake kaleraby z pick-up priruciek a vysmievas cloveka, ktory dal mozno srdce na dlani. Len preto, ze aj teba tak vysmiali a teraz je z teba QWERTY.
-
qwerty-xyz
u mna je ten neustaly pick up dolezity, pretoze to drzi OHEN horiet, bud vacsim a silnejsim plamenom alebo rovnakym, ....ale toto co pisal auto, to bol proste ohnicek do ktoreho sa nic neprikladalo, a hop skocila iskra proste niekde inde....
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Stale viac sa utvrdzujem v tom, ze institut manzelstva je uz zastaraly a nefunkcny. Kedysi sa mozno pravom bral ako istota, ale dnes uz ludske slova a city nemaju absolutne ziadnu vahu a cudujem sa, ze niekto aj napriek tomu do toho dobrovolne skoci. Samozrejme netvrdim, ze treba zanevriet na vztahy, ale z cisto pragmatickeho hladiska je svadba velmi zle riesenie. Inak dakujem, si jeden z mnoha dalsich, vdaka ktorym sa utvrdzujem v tom, ze ked mala byvala reci o svadbe, tak najlepsie co som mohol urobit, bolo zutekat.
-
maciatko99
Medium Star
Jééééj, o mne a bezo mňa. Vyjadrím sa teda z mojej strany, zdá sa, že si čítal a pamatáš si to o čom som tu písala.jefty napísal:nemyslim si ze mas pravdu - a co pripad co sa stal maciatku? Ona podviedla priatela, pretoze ju ten druhy poblaznil. Nic jej nechybalo, sama to tu napisala. Vsetko bolo perfektne, no stalo sa.
Máš pravdu v tom, že mi nič nechýbalo, mala som milujúceho a výborného priateľa, mala dobrú prácu, bývali sme spolu, mala som asi vlastne všetko čo som mohla mať. A aj napriek tomu všetkému sa stalo niečo čo sa stať nemalo. Zapôsobil na mňa iný človek, ktorý ma niečím upútal, možno to bola charizma, pokušenie, zaujímavé názory, ani sama neviem. Ani dnes neviem pochopiť, že prečo som to spravila. Všetko to bolo silnejšie ako ja, vedela som, že je to zlé, že s tým musím prestať, ale nedokázala som to a asi som ani nechcela, bolo to pokušenie, ktoré ma lákalo. Našla som aspoň odvahu, povedala to priateľovi a bolo po všetkom. Po spoločnom živote, spoločných plánoch, zničila som všetko. Minimálne som sa poučila a z vlastnej skúsenosti môžem na základe toho poradiť alebo porozprávať iným, že čo ma to stálo, čo všetko som prežívala a aké je z toho ponaučenie.
tak aby som to uzavrel a povedal ako to vsetko dopadlo, tak rozviedli sme sa prekvapivo rychlo. Aspon v tomto mi vysla v ustrety, majetok sme si rozdelili tiez celkom spravodlivo a teraz si uz chvalabohu bezstarostne zijem v podnajme a som stastny. Byvala sa vsak so mnou vobec nerozprava a tvari sa akoby som bol ja ten kto je na vine, dokonca to tak aj rozprava ludom. Ale s tym uz nic nespravim. Po tejto skusenosti som si neni isty ci je spravny postoj, ktory vela ludi tak propaguje, a tym myslim to zatracovanie akehokolvek prejavu ziarlivost. Pretoze keby som predtym aspon trochu ziarlil a spytaj sa svojej vtedy este zeny ze co to robi a preco a vysvetlil jej preco mi to nepripadalo celkom v poriadku, mozno by mi nieco vysvetlila...ale na tieto uvahy je uz neskoro. Nech si kazdy hovori co chce, uz sa odteraz neuspokojim len s povzdychom ze "ja jej verim".....
Boze, to je pi*a. Teba postihlo asi to najstastnejsie nestastie, ake ta mohlo stretnut. Pridaj k tomu trocha guraze a s dalsou sa ti to podari. Ono chlap si ma povedat svoje a stat si za tym a nie si len povzdychnut. Ony to tie zeny prave to miluju, aj ked tvrdia opak.
Ked som s tym priatelku konfrontoval .... tak teraz co? bola manzelka alebo priatelka??
a zeny si vsimnu neveru vzdy skor nez muzi, pretoze su viac detajlistky
a zeny si vsimnu neveru vzdy skor nez muzi, pretoze su viac detajlistky