Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
-
petros6613
Medium Expert
Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Tak ja viem ,že oni to nepochopia lebo o tom nič nevedia ale keď už nadávajú že to škodí a tak treba im dačo ukázať leba sa to potom nedá NO PROSTE KTO TO ZAŽIL CHÁPE KTO NIE NIE NO
Ty si dobre mimo. 
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
pštros, keď budem mať z niečoho rakovinu pľúc (asi len teoreticky keďže nefajčím ani vodnicu), tak ako mi pomôže fajčiť konope? nepomôže, tak o tom ešte nehovor ako o prevencii
ok viem že sa to dá prijímať aj milión inými spôsobmi a to možnože aj pomáha, ale aby sa tým obhajovali huliči ktorí prírodnú medicínu a podobné veci majú v paži, to mi príde ako aj arkanovi trochu zcestné
inak som rozhodne za väčšie využívanie konopä ako suroviny, dajú sa z toho vraj vyrábať aj plasty, netuším akej kvality síce ale stačí že je to obnoviteľný zdroj - na rozdiel od ropy
ok viem že sa to dá prijímať aj milión inými spôsobmi a to možnože aj pomáha, ale aby sa tým obhajovali huliči ktorí prírodnú medicínu a podobné veci majú v paži, to mi príde ako aj arkanovi trochu zcestné
inak som rozhodne za väčšie využívanie konopä ako suroviny, dajú sa z toho vraj vyrábať aj plasty, netuším akej kvality síce ale stačí že je to obnoviteľný zdroj - na rozdiel od ropy
Kto hovori o fajceni, je to zastaraly neucinny a navyse skodlivy sposob aplikacie, THC sa rozpusta vo vsetkych zvieracich tukoch, cize by som si pripravil rozne maste alebo to zakomponoval do roznych jedal, popripade keby som chcel zostat uz pri tom fajceni tak jedine vapik a ten je na pluca a kardiovaskularny system v podstate neskodny.
Vsak napisal ze vie ze sa to da prijimat aj inak. Ale zase sme pri tom ze hulici sa tu ohanaju nejakymi mastami a pod., ktore 99,9% z nich nikdy nepouzilo a pravdepodobne by to ani nespravili. A ked niekto fajci travu niekde medzi ludmi, napriklad v krcme, tak je to vzdycky joint a toto ma od neskodlivosti asi dost daleko.
-
Andi_Cibula
Addict
Prečo nie je legalizovaná ? Zaviedla by sa spotrebná daň.
Ale alkohol osprostieva asi omnoho viac a preto je ekonomicky neatraktívne legalizovať marihuanu. To je môj názor.
Ale alkohol osprostieva asi omnoho viac a preto je ekonomicky neatraktívne legalizovať marihuanu. To je môj názor.
Co ty vies ako sa k tomu kto stavia? Ja som uz robil maste a odporucam ich vacsinou ludom, co to vazne potrebuju, ma to siroke vyuzitie, kto hovori ze hulici to pouzivaju iba pre seba? Ano v krcme tak si zapalim raz za cas v krcme 1 joint, to uz je skodlivost, tie latky co pridavaju do dnesnych vyrobkov su ovela karcinogenejsie ako samotny dym, aspartam a podobne sracky ale ludom nevadi a su vlastne volne dostupne uz detom.
Kôli babkam demokratkam si nemožme legalne pošmakovať na grasse,.... kebyže aj ony vedia že by nemuseli platiť tolko za lieky a prešla by ich bolesť tak aj ony by si ubalili jointa 
-
petros6613
Medium Expert
Postupne ľudia dostanú rozum ale odhadom by na väčšine sveta mala byť marihuana legálna už v roku 2020-2040 
Ja si stojim za nazorok ze nelegalizovat ani dekriminalizovat... ty ktory chcu si to zozenu a fajcia kde chcu tak... o com 
dekriminalizacia je pre deti
kazdy kto huly by mal vediet utekat a nenosit sacky v penazenke vedla obcianskeho

dekriminalizacia je pre deti
-
Soviet
Darca
rushhh cize tvoj nazor spociva v tom, ze legalizacia a dekriminizacia je len kvoli tomu, aby si mohli ludia sulat jointy a fajcit? Vsak tu ide aj o to, ako vela vyrobkov by sa dalo potom legalne z tejto rastliny vyrabat a omnoho kvalitnejsich ako dnes.
Tipujem, ze tento dokument tu uz bol spomenuty. Aj ked ovsem je kus jednostranne ladeny.
Tipujem, ze tento dokument tu uz bol spomenuty. Aj ked ovsem je kus jednostranne ladeny.
zakazanie marihuany je nieco ako cenzúra, len namiesto informacie sa zakazuje hmotna vec
cenzura, za ktorej porusenie sa ide do vezenia
+ obmedzovanie slobody cloveka
mimochodom teraz su na rade cigarety...
cenzura, za ktorej porusenie sa ide do vezenia
+ obmedzovanie slobody cloveka
mimochodom teraz su na rade cigarety...
-
TommyHot
Addict
Cigarety nezakazu, z coho by potom zil stat? Ved to je zlata bana...
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2012, 22:17)
Preco tak odusevnene vystupujes proti trave? Nie si nahodou anarchista? Odkedy je anarchia o obmedzovani inych? Nikto nema najmensie pravo rozpravat mi do toho ci hulim, alebo si picham piko rovno do zadku. Hlavne od teba, by som cakal menej moralizovania.hughito napísal:Nechce sa mi to čítať, ale ak by to aj bola pravda, tak: naše výroky v danú dobu neboli chybné, lebo dovtedy sa marihuana používali len ako tlmič, nie ako liek proti rakovine, ak sa mýlim, opravte ma.
To bolo za prvé, za druhé: aj keby to bol neviem aký najlepší riek proti rakovine, tak v poriadku, ja sa poteším, ale čo to má spoločné napr. s tebou? Máš rakovinu? Nie, tak očakávaj akurát to, že ti poklesne IQ + klasické následky na pľúca vyplývajúce zo samotného fajčenia, takže vlastne si zároveň tu rakovinu aj spôsobuješ.
az take terno to nebude, na zdravotnu starostlivost sa z toho vybraneho minie vacsina, ak nie vsetkoTommyHot napísal:Ved to je zlata bana...
th, treba trošku čítať. Ja síce "moralizujem" a vystupuje PROTI tráve, ale som za legalizáciu.TommyHot napísal:Cigarety nezakazu, z coho by potom zil stat? Ved to je zlata bana...
Preco tak odusevnene vystupujes proti trave? Nie si nahodou anarchista? Odkedy je anarchia o obmedzovani inych? Nikto nema najmensie pravo rozpravat mi do toho ci hulim, alebo si picham piko rovno do zadku. Hlavne od teba, by som cakal menej moralizovania.
-
javatar
Hardcore addict
OT:
K teme: Legalizovat, regulovat, nastavit prisne pravidla (obdobne ako ked chcete legalne vyrabat a predavat alkohol). Ak chceme mariuhanu vyrazne obmedzit tak by bolo vhodne na nu uvalit to, co najviac k*rvi kazdy biznis - dane.
Sice suhlasim, ze az taka zlata bana to nebude ale su tam pekne sumy. No a s tou zdravotnou starostlivostou tu velmi nechod. Na tu by sli pekne prachy aj keby nefajcil nik. Zaujmavostou je, ze pocet ludi umierajucich na ochorenia kde je mozne hladat suvislost s fajcenim (cievy, srdce) stupa napriek klesajucemu trendu fajcenia.beardie napísal:az take terno to nebude, na zdravotnu starostlivost sa z toho vybraneho minie vacsina, ak nie vsetko
K teme: Legalizovat, regulovat, nastavit prisne pravidla (obdobne ako ked chcete legalne vyrabat a predavat alkohol). Ak chceme mariuhanu vyrazne obmedzit tak by bolo vhodne na nu uvalit to, co najviac k*rvi kazdy biznis - dane.
Osobne som to nikdy neskusil a ani nie som voci tejto konkretnej droge ani nejako zaujaty, no po 3 rokoch sledovania znameho, ktory to uziva casto krat denne mozem povedat, ze pozorujem unho znizenie kratkodobej pamate a takisto aj inteligencie... nech si hovori kto chce co chce ale je to tak 
Tak takéto závery máme aj z vedeckej sféry. Kto si myslí, že aktívne a časté užívanie akejkoľvek drogy nebude mať žiadne následky, je na omyle.