Kedy sa odhodlať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kedy sa odhodlať?

Príspevok od používateľa test »

Croven - Castokrat nestaci len pohoda, porozumenie, klapanie, nehadanie sa a tieto veci, ale treba tam chemiu, treba k tomiu city a citit zamilovanie. Mozno vsetko nasla, bolo jej fajn s tebou, ale ak nic viac k tebe necitila, tak sa nebude nutit do vztahu, ktory by aj tak o par dni skoncil. Preto ti to rovno povedala a vies na com si, vylozila karty von a ty mozes byt rad, ze sa zachovala korektne voci tebe.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

test napísal:Croven - Castokrat nestaci len pohoda, porozumenie, klapanie, nehadanie sa a tieto veci, ale treba tam chemiu, treba k tomiu city a citit zamilovanie. Mozno vsetko nasla, bolo jej fajn s tebou, ale ak nic viac k tebe necitila, tak sa nebude nutit do vztahu, ktory by aj tak o par dni skoncil. Preto ti to rovno povedala a vies na com si, vylozila karty von a ty mozes byt rad, ze sa zachovala korektne voci tebe.
Ano mas pravdu a ja som tomu rad,ze mi to povedala. A ano je to tak,proste to tak necitila ako ja,nebola tam ta chemia ako si povedal. A chcem mat od nej dlhsiu pauzu a potom sa snou dalej bavit,len to mam strach ze to nedokazem,ze co ak ju o mesiac uvidim a vsetky tie pocity sa mi vratia.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Vratia sa, je tam velky predpoklad na to.
peter22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa peter22 »

Veď to, že sa vrátia. A nemusí to byť ako len pri stretnutí, stačí čo i len si s ňou písať. A práve preto, "mám ťa príliš rád na to, aby sme boli len kamaráti" je aspoň u mňa nevyhnutné gesto.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pozri,ja napriklad urcite snou kontakt prerusit nechcem,dam tomu cas a ono to pojde verim tomu.. ja sa snou chcem normalne kamaradit,jako ja osobne sa cez to dostavam celkom dobre,uvidim ake to bude ked pojdeme niekedy spolu von. A rozmyslal som, ze proste jej prestanem pisat a tak,ale ja hentie tahy ignoracie a podobne veci nemienim jej robit,nebudem nanu daky ignorant alebo hajzel.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ja som zazila nedavno druhykrat taketo odmietnutie zo strany chalana. prvykrat som tiez nechcela prerusit kontakt. vravela som si, ze sme dospeli a vieme sa zariadit, nebudem si trhat zily. ale predsa som sa pristihla pri tom, ze sa trapim kvoli cloveku, ktoreho nikdy nebudem mat a som z toho nestastna, lebo nikoho ineho nechcem.. teraz druhykrat som uz jasne povedala, ze sme len znami, nebudem ho ignorovat ale ani predstierat priatelstvo. je mi sice ten clovek vzacny, ale citovo by ma to vnutorne nicilo.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no po cca 2 mesiacoch mozem povedat,ze som natom uz v poriadku, spravil som za minulostou hrubu ciaru. Mam kludne myslienky,sem tam si spomeniem,ale neni to nic hrozne. V kontakte som,ale uz odost menej. :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

kathleen napísal:
Rob, ako citis.
A priprav sa niesť následky.
YogiKE
Novice
Novice

Príspevok od používateľa YogiKE »

Terepin napísal: A priprav sa niesť následky.
Ale veď o tom to je. Hop alebo trop.
Ja som tiež poznal jednu holku a aj sa s ňou písalo skvele, vonku paráda. Vo mne tiež už dlhšie niečo vrelo a tak som jej niečo napísal. Bola trocha z toho vedľa, nečakala to a vraj si ani nemyslela, že zrovna ja jej to napíšem. Ma konci však dodala, že ona chce byť teraz sama a užívať si život. Ok, zobral som to. A hneď som vedel na čom som, žiadne falošné nádeje. Potom sme ostali kamaráti, dodnes sme v kontakte. Ona mi aj neskôr písala, že vie, o čo prišla. Dnes to nechávam tak, neriešim to už. Vie dobre, ako som to myslel vtedy.
Ale nie je jediná na tomto svete a preto som sa spýtal na rovinu, lebo si neviem predstaviť, že by som dodnes bol ticho a dával si nádeje a "však možno sa niečo stane".
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

nechcem zakladať novú tému ale chcem sa spýtať na základe nadpisu témy že:
proste ja sa páčim jej, ona sa mne, včera z ničoho nič keď sme sa lučili v aute tak ma začala bozkávať, tak jasné že som pokračoval aj ja..
dnes mám ísť za ňou, ako by ste sa s ňou vy privítali? objatie or malá pusa or normal franc.?
akože niesom prvý krat v tej situacii len keď je už tu fórum tak prečo nie :D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Pokiaľ ste sa už normálne bozkávali a obom sa vám to páčilo + cítiš z nej, že má záujem, tak začni určite aspoň malou pusou na pusu. A na 99% to prerastie do pár minút do ďalšieho bozkávania.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

no či sa to páčilo jej to neviem, keďže sám seba neviem ohodnodiť hh, ale nakoniec to dopadlo trochu oničom čiže nebola pusa, a nakoniec zase ten istý scenár ako včera čiže bola, no napísala mi že prepáč za ten začiatok ale mala zlú náladu či čo a zajtra mi to hneď vynahradí, čiže odhodlaný už som plne :)
Napísať odpoveď