Zdravim,
hľadám dobrý Program na strihanie videí pre začiatočníka mám skúsenosti z Windows Movie Maker chcem nejaký "ďalší stupeň"
Sony Vegas Pro som skúšal ale je to na mňa dosť zložité ibak ak by mi niekto radil každý deň nejakú novú funkciu (Facebook,Skype...)
Ďakujem
Program na strihanie videí
-
petros6613
Medium Expert
-
lowmanek
Light Professional
Re: Program na strihanie videí
Tu to nefugnuje ako v skole...proste pozri tutorialy, teraz uz to je omnoho lahsie, ako niekedy. Navodov je plny youtube, pripadne "specializovane" stranky (myslim, ze nieco ma aj CS/Sk komunita)...
Pinnacle Studio je veľmi jednoduché a intuitívne.. .dobre spracované... myslím si, že by to nemal byť problém.
Zároveň je to kvalitný program, ktorý ponúka širokú škálu úprav keď sa v tom zabeháš... takže ako postup od Movie makera by som jednoznačne odporučil Pinnacle Studio.
Zároveň je to kvalitný program, ktorý ponúka širokú škálu úprav keď sa v tom zabeháš... takže ako postup od Movie makera by som jednoznačne odporučil Pinnacle Studio.
-
petros6613
Medium Expert
Nechcem zakladať novú tému a chcem sa spýtať či je možné v Sony Vegas dať do pravého horného rohu takú zmenšeninu Ďalšieho videa napr. je nejaké video a hore vpravo robí človek recenziu
Ďakujem
Ďakujem
-
lowmanek
Light Professional
Samozrejme, ze hej...video som len rychlo preklikal, ale malo by to by ok