k-: vdaka za poucny komentar
Žobráci
Re: Žobráci
kedysi som bez problemov bezdomovcom nieco hodil, odkedy mam malo penazi, tak uz ani cent. to ze si kupuju chlast mi nevadi, je jasne ze dva litre "vina" ich zahreju v zime viac ako rozky z pastekou a mineralka..btw naposledy ked som niekomu nieco hodil, tak to bola celkom srandovna prihoda. bol som na stanici, isiel som prave na paradny koncik, takze som mal dobru naladu, tak som nejakemu bezdakovi hodil 50 centov. o cca 10 minut sa vratil, s usmevom mi ukazal pod kabatom flasku a hovori mi, no co kamarat, das si so mnou? 
myslim, ale ze ostatny pochopili, ze o zahriati som nehovoril z biologickeho hladiska, ako skor o tom, ze clovek lahsie pretrpi zimnu noc opity ako za plneho vedomia.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
meffisto napísal:vyborny investigativny blog na tuto temu:
http://branik.blog.sme.sk/c/310547/Otro ... -dost.html
Je smutne, ze sa tu tieto bandy mozu mestom volne pohybovat a naberat na sile.
Ostava len verit, ze im ten dom zburaju a policajti v civile im budu neustale v patach. Nech sa ta pliaga pobere naspat odkial dosla.
http://www.cas.sk/clanok/235069/majitel ... hodil.html
lumir:
Frco: Tak primitívny príspevok som už dlho nevidel, gratulujem.
Aj to sa stáva.hugito - ak sa chce oslobodit od reality, nech si to hodi...
Frco: Tak primitívny príspevok som už dlho nevidel, gratulujem.
@hughito
opatrne lebo dostanes minimalne zo styri
//ha, ja som dostal
pozdravujem karmistu
opatrne lebo dostanes minimalne zo styri
//ha, ja som dostal
Ja viem, že áno a vôbec ma to netrápi. Trápiť by to malo tých, čo sa zmôžu len na to.
zaujimave...obraz nech si kazdy spravi sam
Neznášam keď si nosia jedno Nota Bene v euro obale. Oni to majú predávať, minule som dával jednému dve eurá ak mi dá to Nota Bene a on mi povie že mi nedá lebo to má jediné tak ti nedám ani ja peniaze... Však to majú na to aby to ľudom "predali" dali za symbolickú sumu... 
To su taki, co si od skutocnych nota-bene predavacov kupia jedno cislo a potom oj*bavaju ludi. Nabuduce mu daj rovno kopacku do kolena.
Ja si vzdy pytam preukaz a az potom mu dam peniaze, ten casopis si tak ci tak nevezmem ale henti paraziti ma fakt vedia dopalit.
Ja si vzdy pytam preukaz a az potom mu dam peniaze, ten casopis si tak ci tak nevezmem ale henti paraziti ma fakt vedia dopalit.
Hlavne na Hlavnej stanici v BA, cigani presne v nike teniskach a bundach v igelite jedno cislo a beha po starsich ludoch a zobre. Je ich viac a niekedy sa stretnu a vykecavaju. Ja som mal moznost raz ked som prisiel o pol hodku skor na vlak si to vypocut. Reci ako, este 2 eura a mozem ist za Lenkou alebo, kolko uz mas? 22eur, ty kkt ja len 18 a podobne.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
trosicku OT, TT uz neni len Maly rim, ale aj druhe Lurdy 
http://www.mojevideo.sk/video/cb0d/zazr ... cenie.html
http://www.mojevideo.sk/video/cb0d/zazr ... cenie.html
Godlub napísal:Neznášam keď si nosia jedno Nota Bene v euro obale. Oni to majú predávať, minule som dával jednému dve eurá ak mi dá to Nota Bene a on mi povie že mi nedá lebo to má jediné tak ti nedám ani ja peniaze... Však to majú na to aby to ľudom "predali" dali za symbolickú sumu...
prave som dal jednemu euro ale fakt len za to ze prsi a on sa to snazi predavat aj v dazdi, bol to moj prvy takyto prispevok, casopis som ani nevzal
o com to vlastne je? co sa tam pise? su tam aspon vtipy alebo krizovky?
minule na autobusovej stanici v ba zamnou prišiel tiež tmavší občan, hned mi podal ruku, reči ako "čau kámo, brácho počúvaj ja som filip, neboj sa, neukradnem ta, kámo .. počuj kámo nemáš nejaké drobné, potrebujem sa dostať do zvolena .." povedal som mu ze mam len kartu a odisiel prec .. nasledne mu nejaky chalan co bol nedaleko daval drobne .. :facepalm:
ten chalan, taky tmavy, vysoky cigan, co vyzera, ze by vlastnu matku pre dve eura zabil takto obsmieta uz ... no prvy krat som ho zazil este asi pred troma rokmi, ja som ho poslal dpc ale ked ho poslal dpc niekto vulgarnejsie ako ja skoro sa pobili, nedavno som ho videl aj na hlavnej stanici a obcas ked idem busom do skoly, tak ho stretnem aj na autobusovej, cize nic nedavat, oje***
ono je to celkom dost dobre citanie, niekedy si to kup, su tam clanky aj o bezdomovcoch aj od bezdomovcov...CheZteR napísal:![]()
![]()
prave som dal jednemu euro ale fakt len za to ze prsi a on sa to snazi predavat aj v dazdi, bol to moj prvy takyto prispevok, casopis som ani nevzal
o com to vlastne je? co sa tam pise? su tam aspon vtipy alebo krizovky?
jj v podstate normalne celkom na urovni periodikum, celkom siroky zaber tem, vlastne kazdy pise o com chce, pribehy, reportaze atd samozrejme vsetko z prostredia bezdomovcov a podobnych socialnych skupin
Práveže áno, je to dobrá záležitosť, vždy som si to rád prečítal, teda aspoň niektoré články.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ten je tam skoro denno denne.ColdRain napísal:ten chalan, taky tmavy, vysoky cigan, co vyzera, ze by vlastnu matku pre dve eura zabil takto obsmieta uz ... no prvy krat som ho zazil este asi pred troma rokmi, ja som ho poslal dpc ale ked ho poslal dpc niekto vulgarnejsie ako ja skoro sa pobili, nedavno som ho videl aj na hlavnej stanici a obcas ked idem busom do skoly, tak ho stretnem aj na autobusovej, cize nic nedavat, oje***
Poslednu dobu mam vkuse sluchadla na hlave a pocuvam hudbu. On vzdy pride a hned da past akoze sa pozdravime ako bratia, alebo co. Odignorujem a ked nieco vravi (co ovsem nepocujem), tak krutim hlavou a hned odide prec. Nedavno to bolo dva dni po sebe. A nepamatal si ma, ze ho ignorujem uz velmi casto.
A nedavno ked som bol dost opity na hlavnej, tak pri cakani na nocak prisli zamnou dve ciganky. Jedna fakt kost a druha tucna jak svina a chcela mi urobit fajku za peniaze. Ovsem som odmietal, kedze cloveka raz dva ked sa postavi okradnu, ani nevie ako.
@soviet
presne, hneď nastrčí ruku ako keby sme sa poznali od škôlky, hubu má jak opica a ešte sa rozčuluje keď mu nedám drobné ..
presne, hneď nastrčí ruku ako keby sme sa poznali od škôlky, hubu má jak opica a ešte sa rozčuluje keď mu nedám drobné ..
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Prave preto volim volbu ignoracie a teda aj ked mi rozprava nieco a ja mam sluchadla, tak ich nemienim dat ani dole a len pokyvam hlavou a odide. To iste ked som bez nich. Ignoracia zabera velmi rychlo. To pri takychto najlepsie zabera. Lebo ked cokolvek povies, tak uz zacnu tarat ich zivotne pribehy ci problemy.
@Soviet
Sem tam sa mi stane ze najaka babka na zastavke sa mi prihovori ale neodignorujem ju a hned potom nasleduje cela rada zivotnych pribehov
ale peniaze nepyta
sice OT ale nedalo mi
Sem tam sa mi stane ze najaka babka na zastavke sa mi prihovori ale neodignorujem ju a hned potom nasleduje cela rada zivotnych pribehov
sice OT ale nedalo mi