Zdravím,
Dnes ráno som si zapol pc, chcel sa prihlásil na užívatelské konto lenže mi naskočila plocha s ikonkami a počítač zamrzol. Šlo hýbať myšou po ploche (pohybovala sa) no nešlo ani CTRL ALT DEL, nešlo stlačiť štart ani nešli hodiny prosto nič. Potom som vyťiahol kábel od internetu, resetoval ho a zázračne už fungoval. Neviete mi niekto poradiť, čo mám spraviť aby mi išiel v pohode aj s káblom? Prepáčte za gramatické chyby ale na ntb sa mi zle píše.
PS: hľadal som a nič nenašiel
PC Zmrzne
Re: PC Zmrzne
Skusal si to potom aj s tym kablom? Je mozne, ze nevie DHCP priradit IP adresu. Kedysi pred desiatimi rokmi prave DHCP vo WinXP zdrziavalo spustanie Win, ale neverim, ze by to nebolo uz davno opravene a ze by problem pretrvaval.
Skus to prebehnut radsej antivirakom, skus aj Malwarebytes Antimalware a uvidis.
Skus to prebehnut radsej antivirakom, skus aj Malwarebytes Antimalware a uvidis.
Re: PC Zmrzne
no keď spustím pc bez kábla, načítaju sa programy ( skype a všetko ) a znova ho zapojím tak asi 5 sek ide internet, prihlási ma no potom znova zamrzne..ešte skúsim ten uplný test pc a všetko čo s tým súvisí
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2012, 13:53)
takže nič sa nenašlo...môže to byť aj sieťovou kartou?
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2012, 9:51)
je to vyriešené bola chyba vo windowse
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2012, 13:53)
takže nič sa nenašlo...môže to byť aj sieťovou kartou?
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2012, 9:51)
je to vyriešené bola chyba vo windowse