Energeticke napoje

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

aky je najlepsi energetak??

Hlasovanie ukončené 17 jún 2009, 21:50

Redbull
32
67%
UP
14
29%
Power UP
2
4%

Celkom hlasov: 48

wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Energeticke napoje

Príspevok od používateľa wladas »

mna RB pozbudi rovnako ako kava a pritom cena cca je rovnaka, niekedy RB lacnejsi
a kedze RB si vychutnam viac nez kavu tak neni o com
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ale bavime sa o domacich podmienkach, nie o kave v kaviarni. Doma ta kvalitna kava + ak mas este aj kavovar alebo mokakanvicu vyde na par centov - takisto zeleny caj. Spravis si 1,5 litra a trosku inak to vyzera. Do 4AM oci ako Lucie Bila. O.O
wladas
Redeemer
Redeemer

domace podmienky? asi som slepy
bavime sa o ucinku pokial viam

btw "vyrastal" som na UP-e ale akonahle som zacal normalne zarabat a zacal kupovat RB tak som zistil ze to bol pekny hnoj bez ucinku
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nema nahodou Up, Kick, RB, Gaborik a ostatne tieto napoje rovnake hodnoty kofeinu a taurinu, pretoze je to maximalna povolena hranica v Europskej unii? Takze ak ma napoj XXX 32 mg kofeinu a tiez maximalnu davku taurinu, tak ucinok musi byt rovnaky ako pri znacke YYY, pretoze obsahuje rovnake mnozstvo tychto latok. Ci niekto vypije Up, Kick alebo RB, vypije aj tak obsahovo takmer podobne napoje, len s inou chutou. Ak uz chcete nieco extra, tak si dajte kavu, ktora obsahuje aj 3x topko kofeinu, ale zrejme neodsahuje taurin.

Takze wladas, vies vysvetlit tie tvoje paranormalne rozdielne ucinky alebo je to len tvoj vsugerovany efekt na zaklade znamejsej znacky?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja sa tiez priklanam na stranu redbullu, ale kludne to fakt moze byt len placebo.
no podotknem jednu vec a to, ze up, kick, gaborik a co ja viem ake dalsie low endy, nemusia skutocne obsahovat deklarovane hodnoty, ktore uvadzaju na obale ;)
wladas
Redeemer
Redeemer

presne ako pise ColdRain
urcite nepatrim medzi ludi co sa nechaju zmanipulovat nejakou reklamou
test
Hardcore addict
Hardcore addict

To si usudil na zaklade coho? Mas to podlozene rozborom a vies dat odkaz na clanok, ktory sa toho tyka?
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

wladas napísal: urcite nepatrim medzi ludi co sa nechaju zmanipulovat nejakou reklamou
A preto pijes najmainstreamovejsi Red Bull :lol:
wladas
Redeemer
Redeemer

podlozene? ty si s tym zacal, ty by si mal podlozit ze aj low-eng ako je UP ma rovnake ucinky ako RB

@ziegel
kvoli chuti, tu mi ziadna reklama nemoze nanutit
test
Hardcore addict
Hardcore addict

O mojom podlozeni hovori plechovka napoja a jej popis, ktory najdes na kazdej plechovke. Takze ak pojdes so hypermarketu, supermarketu alebo aj malickeho obchodu, tak si to kludne mozes overit.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ucinny nie je red-bull ale latky v nom obsiahnute (kofein, taurin atd). pokial iny napoj obsahuje rovnake mnozstvo tych istych latok, tak ich ucinok na ludske telo bude rovnaky.
.
"nemusia skutocne obsahovat deklarovane hodnoty, ktore uvadzaju na obale" - wtf? ak mas o tom nejake blizsie informacie, obrat sa prosim na obchodnu inspekciu. na obale musi byt oznacene to, co je vo vnutri. alebo len taras a domyslas si....
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Ako pises lumir, to sa mu snazim vysvetlit, ale neuspesne.

//autoeditácia príspevku (28 Okt 2012, 13:10)
Aby som netaral do vetra, tak tu dam test, ktory uvadza hodnoty: http://adam.azet.sk/clanky/5618/velky-t ... epsie.html
wladas
Redeemer
Redeemer

dobre dobre :D RB mi najviac chuti
placebo je maximalne ze si myslim ze to ma lepsi efekt :)
ColdRain
Addict
Addict

hlavne sa hned hadat ze ?
mam na salame ci ma niektory energetak lepsie alebo horsie ucinky, ked sa niekam ide a pije sa napr vodka s energetakom je mi srdecne jedno ci je to kick, up, gaborik alebo RB, chutia vsetky rovnako. nepotrebujem si tu s nikym porovnavat cicinu. ked si kupujem energetak sam pre seba, kupim si RB, lebo mam vyskusane ze ma nakopne, a je mi srdecne jedno ako to robi, ci je to placebo, alebo do toho kuzelna vila vo fabrike serie povzbudzujuce lentilky a necitim potrebu sa tu s nikym hadat alebo niekoho presviedcat o svojej pravde. jedine co som spravil bolo, ze som poukazal na moznu pricinu rozdielu v ucinkoch RB a low end energetakov. tak si laskavo mily lumir chod honit ego na niekom inom a potravinovu inspekciu si zaraz hlboko do analu, ako keby sa nikdy nestalo, ze obsah sa nezhodoval s etiketou ...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ukludni sa. nereagujem na znacku napoja a porovnavacky, ktory je lepsi... ale na to, ze si tu odprezentoval nezakonne praktiky pomaly ako bezny jav. A ze pokial mas taketo informacie, si povinny to dalej nahlasit (aj samotne neohlasenie trestneho cinu je trestnym cinom).
.
ale ty sa v tychto pravnicnych veciach orientujes lepsie - preto ma znepokojilo tvoje vyjadrenie.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

ColdRain co sa tu zbytocne nadrapujes? Niekto tu napise vymysli a ohana sa tu Red Bullom, ale ked dostane protiargumenty, tak je z toho rozhodeny a sprava sa arogantne a uboho ako ty. K-
ColdRain
Addict
Addict

bola to len jedna z moznych pricin, ak si si vsimol, ako prve som pisal, ze to moze byt placebo, ked to nie je placebo moze to uz byt len nieco ine a myslim, ze je bohuzial smutnou pravdou, ze rozdiely medzi obsahom a etiketou su (nie len) na slovensku coraz castejsim javom

a o trestny cin by sa nejednalo, cize ani nenahlasenie prislusnemu spravnemu organu by nebolo trestny cin ;)

//autoeditácia príspevku (28 Okt 2012, 13:32)
test: sice som nepostrehol este tie protiargumenty (ci myslis to porovnanie etikiet na azete? lol), ale budis, svoje som napisal, opat podotykam, ze necitim potrebu vas presviedcat o tom, ze je red bull lepsi, pite si co chcete, vy ste sa hned zacali naparovat akoby som neviem co napisal
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Co ste pozerali Na Telo ked ste taki nabruseni na etikety? :lol:
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Na ucinok a chut odporucam toto: http://www.sexshopbratislava.sk/Special ... tic-drink/
Je to parada..chuti uplne super a myslim, ze aj lepsi nez Redbull...
ale zatial som to videl len v Bille a v M-Markete :D
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

co sa tyka mna RB mi pride chutovo ako tie klasicke energetaky ale učinkovo je dobry ale už napr. taký rockstar alebo monster ho dá dole a chutovo su určite lepsie....
trosku matiky 250ml RB=1,30€ často krat dokonca viac.... monster 500ml=1,50€ rockstar 500ml =1,30€

cize RB neskutocne predrazeny..... ono tych energetakou je uz velmi vela. RB je však jeden brutalne dobry SHOOT sa tušim vola stoji sice 2€ taka mala decovka ale nakopol neskutocne viac krat toto povazujem za skutocnu prvu pomoc....
Napísať odpoveď