Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa icefiresr »

uplink napísal:Acer Iconia Tab A700 32GB Black - s DPH 332,88 im to dobre švitorí v tom Apply. Viem že pre smrteľníkov je cena 398, ale teraz vážne. Dáte za 7.9" šrot 330 eur, alebo si kúpite [aj keď od podradného výrobcu] vlajkovú loď, 10.1" 1920 x 1200, Tegra 3, 32 GB za 400?
Nie som zatazeny na Apple (okrem iPhonu nemam od nich nic a to som vyskusal vela znaciek/modelov inych telefonov), ale radsej si kupim tablet, kde viem, ze dostanem naozaj tolko hodin baterky aj po 1,5 roku, softwarovu podporu na minimalne 3 roky, kvalitne prevedenie zariadenia a tolko softu, ze bude pouzivanie naozaj bezstarostne, bez akekoholvek nastavovania. A btw ako mozes porovnavat 7.9 a 10.1? Vsak to su uplne ine dimenzie vyuzivania zariadenia. A najviac ocenujem to, ze ked updatujem FW, tak back-up vzdy funguje.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Prosím vás, neviete nikto ako by sa dal zdielať playlist z iPadu? Kamoš má v iPade nejaké pesničky a ja potrebujem ich názvy (je ich fakt vela ..)
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

iTunes -> klikni pravym na playlist -> Export
sedlák
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sedlák »

Rozmýšlam nad kúpou ipadu.. asi sa oplatí počkať na 4rku že? :) Pripadne ked mate nejake zaujimave clanky, info o 4rke, kludne mi ich postnite.. dik moc :)
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

UTFG? Ano, samozrejme, ze sa oplati cakat na 4ku, kedze bude stat tolko co 3ka.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Hm nevychadza ta 4 dako skoro? Ja keby si kupim 3 ako horucu novinku a oni o pol roka vydaju raz tak vykonnu 4 tak by som siel ten iPad otrieskat Cookovi o hlavu :?
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

Zdravim,
mam moznost kupit jeden a pol ročný Iphone 4 16GB za 220e. Ja si myslim ze to je dost dobra cena kedze na internete som ho pod 300e nenasiel. Je to od kamarata, zajtra ho dostanem a budem ho mat par dni na vyskusanie ( co si myslim, ze keby tam bola nejaka strasna chyba tak mi to nedaval na tych par dni, na vyskusanie.), a potom uvidim.. Mozno sa trochu bojim, ze bude displej moc poskriabany - da sa to nejak opravit, popripade by to malo nejako vadit?

Na co si mam davat pozor, co su take najcastejsie chyby tychto modelov? Oplati sa to za tu cenu? Nekazia sa uz po takejto dobe?
Dakujem.

S pozdravom,

Riso
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Cena ok ak nebude nejako viditeľne poškodený tak nemáš čo riešiť. Daj si pozor na Home Button ci neni pretlačený. A ci fungujú ostatne tlačidlá.

iPhone sa dá prekritovať ale ak nebude moc poškodený neriešili by som to.

Však uvidis.

dodo
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Cena je celkom fajn ked beriem do uvahy ze som teraz predal 3 rocne 3GS 16gb so skrabancom na dospleji a prasknutym krytom za 170€ :-D.
Urcite sa opytaj, ci nie je telefon nahodou blokovany (najlepsie je factory unlocked- od vyroby) na nejakeho operatora (na SR blokuje len Telekom).
V sufliku na sim kartu by nemali dalsie casti (pozri na nete ako vyzera Gevey karta). Ak je telefon neblokovany tak to je dobra kupa. Ak je blokovany na telekom a telekom aj pouzivas, moze ti to byt jedno.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

sedlák napísal:Rozmýšlam nad kúpou ipadu.. asi sa oplatí počkať na 4rku že? :) Pripadne ked mate nejake zaujimave clanky, info o 4rke, kludne mi ich postnite.. dik moc :)
Ja by som išiel do bazarovej trojky. Lepšia cena a zmena len v konektore.

dodo
Awattar
Light Professional
Light Professional

dodo_mt

jo, stou cenou som hned vedel ze bude ok.

- Takze budem kontrolovat skrabance
- Home button, tak ako aj ostatne tlacidla
- co je to prekritovat?
- opytam sa teda ci nie je blokovany, ale nemal by byt, bol brany s telecomu, no aj tak sa opytam. Keby bol, tak co? Kolko stoji odblokovanie? ja mam o2.

A este sa chcem opytat, ci taky stary telefon sa po case nebude kazit..
Sice ja mam teraz trojrocny vivaz, raz bol opravovany este na zaruku koli displeju, ale inac je ok :D

Dakujem!

// opytal som sa ci je bloknuty na o2, a povedal mi ze nevie, ze nemal tam o2 kartu.. Ako to zistim, je blokovany?
Phase
Medium Star
Medium Star

Prekrytovanie je kompletna vymena displeja s digitizerom a zadny skleneny kryt. Cena za nepriginalne diely moze byt zo 50€ s robotou, no ja by som urcite isiel do originalov (100€?). Tie ceny ber len orientacne, nemam s tym skusenost.
Ak bol brany z Orangu tak blokovany nie je. Ak by aj bol, zalezi na vela aspektoch - aky operator, iOS, baseband,...

To sa neda len tak povedat ci sa ti pokazi, je to elektronika a ta sa zvykne kazit, nic nezvycajne. Vzdy tam bude riziko ked telefon nema zaruku.. Najskor ti odidu manualne tlacidla / prepinac ticheho rezimu - ten si urcite skontroluj..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

dodo_mt napísal:
Ja by som išiel do bazarovej trojky. Lepšia cena a zmena len v konektore.

dodo
Zmena len v konektore ? A procesor si kde nechal ? Dvojnasobny rozdiel vo vykone. http://www.macrumors.com/2012/10/30/4th ... gb-of-ram/
Awattar
Light Professional
Light Professional

Phase napísal:Prekrytovanie je kompletna vymena displeja s digitizerom a zadny skleneny kryt. Cena za nepriginalne diely moze byt zo 50€ s robotou, no ja by som urcite isiel do originalov (100€?). Tie ceny ber len orientacne, nemam s tym skusenost.
Ak bol brany z Orangu tak blokovany nie je. Ak by aj bol, zalezi na vela aspektoch - aky operator, iOS, baseband,...

To sa neda len tak povedat ci sa ti pokazi, je to elektronika a ta sa zvykne kazit, nic nezvycajne. Vzdy tam bude riziko ked telefon nema zaruku.. Najskor ti odidu manualne tlacidla / prepinac ticheho rezimu - ten si urcite skontroluj..
Jasne, s kontrolujem..

potom som editoval svoj prispevok, ze bol brany s telekomu..

Ano, zvyknu odchadzat, a preto som sa aj pytal ci sa za tu cenu oplati brat taky stary telefon, ci nezvykne po case nieco odist, nejaka znama chyba alebo nieco.. Skontrolujem tie tlacitka co si mi hovoril a hlavne musim skontrolovat ci je teraz funkcny..
Budem ho mat asi za dve hodky, tesim sa uz jak male decko :P
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Mne až včera klient povedal že chce iPad 4 a ja že nie New iPad [3?] a on že nie 4, že mu mám zistiť kedy sa bude dať objednať. A som si myslel či pil či čo a potom som googlil a zistil že apple normálne vypustila do sveta "nový revolučný iPad bez ktorého nemá existencia ľudskej radsy ďalší zmysel." a vylepšili na ňom procesor a prednú kameru? :| really? :| to už si myslia o ľuďoch že sú totálne vymletí, keď spravia nový produkt, ktorého pridaná hodnota je 0.nič?
Phase
Medium Star
Medium Star

Radost ti asi pokazim, telefon ti kartu O2 nezoberie, kedze telekom blokuje telefony iba na svoju siet.
Awattar
Light Professional
Light Professional

Hm...
Ako to odskusam v reale? mi hovoril ze tam bude treba dat odrezat kartu ci co..

A keby to uz teda bolo zablokovane, ako sa to da odblokovat? popripade mam spravit to, ze ho predam napr za 300 a kupim si neblokovany? :D
Tu mam istotu ze nebol kradnuty, ani nic..

co stoji odblokovanie?

//ako som pozeral, je na to kopec aplikaci ako to jailbraknut, alebo to robia aj firmy..
/// budem moct pouzit tuto kartu na odblokovanie? http://www.hojko.com/post1884345.html?h ... 4#p1884345
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

uplink napísal:Mne až včera klient povedal že chce iPad 4 a ja že nie New iPad [3?] a on že nie 4, že mu mám zistiť kedy sa bude dať objednať. A som si myslel či pil či čo a potom som googlil a zistil že apple normálne vypustila do sveta "nový revolučný iPad bez ktorého nemá existencia ľudskej radsy ďalší zmysel." a vylepšili na ňom procesor a prednú kameru? :| really? :| to už si myslia o ľuďoch že sú totálne vymletí, keď spravia nový produkt, ktorého pridaná hodnota je 0.nič?
Pridana hodnota tam je. Ako som uz pisal rozdiel vo vykone si vsimnes aj hlavne kvoli obrovskemu rozliseniu kde je potrebny vysoky vykon aj pre narocne aplikacie. Navyse trojka sa uz nebude predavat.
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Áno ma aj nový procesor ale tu skôr išlo nahradiť 30pin konektor za nový aby sa rýchlejšie rozšíril...

prídavné hodnota ozaj nula hlavne pre tých čo si ho kúpili mesiac dva do zadu trojku...

Ani som neni prekvapeny že tu bude post od uplinka s nejakým ironickym textom :-)

dodo
Awattar
Light Professional
Light Professional

Takze mam ten iphone4.. je super, dobre sa mi ovlada, velmi jednoduchy.. zo softwarom spokojnost, mozno by mohol lepsie fotit, ale akoze celkom obstojne foti.
Skrabance.. s predu to je v poriadku, sem tam nejake mensie ale tak je to pouzivane, od zadu je mozno jedna hlbsia riyha a boky toho skla su trosisilinku obuchane, ale tiez musim brat na vedomie ze to neni nove a tiez som cakal ze to bude viac obuchane.. Tlacidla z boku vonkuju.. aj to stredove. Inac ono to stredove ma tak " pukat " alebo vydat nejaky zvuk pri stlaceni? Myslim si ze to je asi normalne.

Simka mi tam nesla, zevraj si ju budem musiet dat zmensit.. Len potrebujem vyskusat, ci sa bude dat pouzivat o2 simka. Neda sa to nejako zistit cez soft alebo nieco?

http://sk.jailbreak-me.info/ cez tuto stranku som zistil ze AK by to bolo blokovane, tak by sa to dalo odblokovat.. verzia 4.1. (8B117),firmware 02.10.04

Co mozem teraz robit? ako mam postupovat, viete mi poradit? vobec sa v nicom nevyznam..
nechcem si nechat dat orezat simku o2, ak potom budu dalsie problemy..
Ak by sa teda dal odblokovat, dala by sa tato verzia upgradnut napr na ios6?
Aky mate nazor na tento navod?
http://exot.boo.sk/blog/ako-odblokovat- ... eak-navod/

chcem to sfunkcnit na o2, a samozrejme aby vsetko v mobile bolo funkcne, bez obmedzeni.. o tu zaruku mi uz nejde.
Dakujem!
Napísať odpoveď