Ako ju presvedcit?
Ako ju presvedcit?
EDIT:
ako babu odhovorit od vztahu s naj kamaratom? najvacsie nevyhody takeho vztahu?
ako babu odhovorit od vztahu s naj kamaratom? najvacsie nevyhody takeho vztahu?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako ju presvedcit?
...vzťahy niesú o logike...argumenty sú nanič...
-
axxis
Addict
a to nevyslovne vela je napriklad co?myslim ze pre nu mozem spravit naozaj vela
haha, dovol mi aby som Ta oboznamil s faktom, ze to, ze si do nej zamilovany jej nedava ZIADNE povinnosti voci Tebe. ziande, ja som do nej zamilovany ergo ona to musi so mnou potiahnut a nie zahodit neexistuje.ked UZ to medzi nami zacalo a doslo az do fazy kedy som sa do nej skutocne zamiloval, tak aby to skusila somnou este potiahnut a nie to hned zahodit.
lol, samozrejme. lebo Ty si ten co to vie posudit najobjektivnejsienemyslim si, ze pre niekoho ineho tak vela znamena ako pre mna
Teraz na chvilu zabudnem na to, ze si popleteny 20tnik, ktory si neuvedomuje to, ze ak mu niekto ohlasi, ze sa s nim musi vazne porozpravat v takej situacii znamena to s najvacsou pravdepodobnostou koniec.
Urob presne toto:
napis zoznam vsetkych tych nevyslovnych veci, ktore pre nu mozes urobit a cely jej ho bod po bode precitaj. a az to budes mat za sebou tak jej povedz, ze si koli nej zmenil pracu (to ju celkom urcite dostane do kolien) a potom velke finale. napis si zoznam veci, v ktorych si lepsi ako Tvoji protivnici a hlavne ten jej 30rocny kamarat.
nieco v style: ja som bol uz 3x na dovolenke v Chorvatsku a on iba raz, ja viem lepsie po anglicky a lubim Ta minimalne o 20% viac ako on, lebo som si dovolil Ta pobozkat.
GL, lol
jej povedz.. ze to ze ju ten najlepsi chalan lubi, neznamena, ze bude aj ona jeho..
Chalan si to zrejme rozmyslel a uz poradit nechce.. 
Presviedčať babu o tom, že iný chalan je pre ňu nevhodný, je to najhoršie, čo môžeš spraviť. Bude ho chcieť niekoľkonásobne viac. A pokiaľ by ona s tebou chcela niečo pozitívne riešiť, tak ťa nezavolá von o týždeň/dva s tým, že sa musíte vážne porozprávať, ale bude sa chcieť stretnúť čo najskôr.
Zmenil si prácu kvôli človeku, ktorý s tebou na 75% (prepáč, ale je to tak) nebude chcieť nič riešiť? Kebyže sa toto na jej mieste dozviem, tak by som sa ťa asi trochu začal báť. Keď ťa jednoducho žena nebude chcieť, tak akékoľvek slová sú zbytočné. Možno to bude kruté prirovnanie, ale predstav si, že nejaká baba, čo sa ti napríklad nepáči a nechceš s ňou absolútne nič riešiť, za tebou príde a začne ti sypať výhody vášho potenciálneho vzťahu. No mňa by to akurát tak odradilo už na 100%, neviem ako u teba.
Zmenil si prácu kvôli človeku, ktorý s tebou na 75% (prepáč, ale je to tak) nebude chcieť nič riešiť? Kebyže sa toto na jej mieste dozviem, tak by som sa ťa asi trochu začal báť. Keď ťa jednoducho žena nebude chcieť, tak akékoľvek slová sú zbytočné. Možno to bude kruté prirovnanie, ale predstav si, že nejaká baba, čo sa ti napríklad nepáči a nechceš s ňou absolútne nič riešiť, za tebou príde a začne ti sypať výhody vášho potenciálneho vzťahu. No mňa by to akurát tak odradilo už na 100%, neviem ako u teba.
ze je pre mna vzacna za to aka je a ze mi pomohla ked som to najviac potreboval a pomohla mi viac nez hocikto iny.a to nevyslovne vela je napriklad co?
to je pochopitelne, ale stoji to na tom, ze ak by somnou nechcela nic mat tak by to stopla hned a nie az po par tyzdnoch a rozhodne by mi nepovedala, ze to somnou nechce zahodit. problem vidim v tom, ze ona sa nechava moc ovplyvnovat pochybnostami, ktore sa jej vynarajuhaha, dovol mi aby som Ta oboznamil s faktom, ze to, ze si do nej zamilovany jej nedava ZIADNE povinnosti voci Tebe. ziande, ja som do nej zamilovany ergo ona to musi so mnou potiahnut a nie zahodit neexistuje.
tvrdim to na zaklade toho, ze nikto sa narozdiel odomna este k nicomu neodhodlal a mali na to ovela viac casu nez ja. keby im na tom zalezalo ako mne tak by asi nevyckavali nez dojde niekto iny a prebere iniciativulol, samozrejme. lebo Ty si ten co to vie posudit najobjektivnejsie
a pre toto som na konci napisal "vsetky ZMYSLUPLNE prispevky", aby nedosiel nejaky dissmaker co si potrebuje pravdepodobne vyventilovat zly den. viem ze situacia je na pi*u a viem ze to znamena pravdepodobne koniec a preto som sa este obratil sem, aby ste mi poradili na co pri rozhovore zatlacit ale vidim ze to bolo asi zbytocne, lebo poradit si sa rozhodne nesnazil, len to dorazit, ked si zajvne myslis ze jej to budem argumentovat znalostou anglictiny a podobnymi kravinami.Teraz na chvilu zabudnem na to, ze si popleteny 20tnik, ktory si neuvedomuje to, ze ak mu niekto ohlasi, ze sa s nim musi vazne porozpravat v takej situacii znamena to s najvacsou pravdepodobnostou koniec.
Urob presne toto:
napis zoznam vsetkych tych nevyslovnych veci, ktore pre nu mozes urobit a cely jej ho bod po bode precitaj. a az to budes mat za sebou tak jej povedz, ze si koli nej zmenil pracu (to ju celkom urcite dostane do kolien) a potom velke finale. napis si zoznam veci, v ktorych si lepsi ako Tvoji protivnici a hlavne ten jej 30rocny kamarat.
nieco v style: ja som bol uz 3x na dovolenke v Chorvatsku a on iba raz, ja viem lepsie po anglicky a lubim Ta minimalne o 20% viac ako on, lebo som si dovolil Ta pobozkat.
GL, lol
pre zjednodusenie som editoval povodny prispevok, aby bola zjavna hlavna otazka.
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2012, 20:24)
pretoze isla do zahranicia a ze sa somnou stretne az sa vrati.A pokiaľ by ona s tebou chcela niečo pozitívne riešiť, tak ťa nezavolá von o týždeň/dva s tým, že sa musíte vážne porozprávať, ale bude sa chcieť stretnúť čo najskôr.
v prvom rade by som takej babe nedal uz nazaciatku nadeje a nepovedal, ze to s nou skusim a nevypisoval by som jej po prvom stretku smsky ako ju to potesilo a ako sa tiez posnazimpredstav si, že nejaká baba, čo sa ti napríklad nepáči a nechceš s ňou absolútne nič riešiť, za tebou príde a začne ti sypať výhody vášho potenciálneho vzťahu.
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2012, 20:27)
chcel som ju povodne zrusit ale neviem ako, tak aspon som editoval aby bola zjavna hlavna otazkaFrikso napísal:Chalan si to zrejme rozmyslel a uz poradit nechce..
-
axxis
Addict
OMG, ocakaval som rozne varianty odpovedi, ale to co si napisal na naozaj prekvapilo. toto bola zrejme najlepsia odpoved co som tu dostal za dlhy dlhy cas.
tak to skusime este raz.
to, ze bola dva tyzdne v zahranici si nespomenul. povedal si, ze sa s Tebou 2 tyznde nebavila (alebo aspon tak nejako si to vybavujem, je mozne, ze sa mylim, resp. si to pamatam na p*cu ale ak mam pravdu tak to su dve sakra rozdielne veci)
ale aj v pripade, ze bola v zahranici a neozvala sa Ti, ergo na Teba nemyslela, a potom Ti zahlasila, ze sa musite porozpravat...no ja neviem, vela sanci Ti nedavam. toto nie je sposob akym sa vyjadruje radost z noveho nadchadzajuceho vztahu a odporucam Ti aby si sa s tym zmieril.
btw. vies co to je ironia? keby si to s tou anglictinou a Chorvatskom trochu prehliadol zistil by si, ze by si rozhodne nemal ani len zacinat s tym, ze ju budes od niekoho odhovarat poukazovanim na nejake vady, co mozno ani nestanu. to je od zakladu cira bykovina a cim rychlejsie si tento scenar vypustis z hlavy tym lepsie pre Teba.
dievcata nejdu do vztahu s niekym len preto, ze je to najmenej smrdiace hovno (s prepacenim). proste Ta musi mat rada viac ako toho druheho a to nemozes nijako racionalne ovplyvnit. neexistuju ziadne rovnice, ktore davaju lepsie vysledky po dosadeni lepsich hodnot. to naj co mozes teraz spravit je hrat to na nu cool (a snazit sa o to aby sa v Tvojej spolocnosti citila dobre...a dufat, ze to bude dost), lebo ak zacnes byt otravny a nedajboze ponizovat alebo ju odhovarat od inych tak si rovno skoncil. IMO
tak to skusime este raz.
to, ze bola dva tyzdne v zahranici si nespomenul. povedal si, ze sa s Tebou 2 tyznde nebavila (alebo aspon tak nejako si to vybavujem, je mozne, ze sa mylim, resp. si to pamatam na p*cu ale ak mam pravdu tak to su dve sakra rozdielne veci)
ale aj v pripade, ze bola v zahranici a neozvala sa Ti, ergo na Teba nemyslela, a potom Ti zahlasila, ze sa musite porozpravat...no ja neviem, vela sanci Ti nedavam. toto nie je sposob akym sa vyjadruje radost z noveho nadchadzajuceho vztahu a odporucam Ti aby si sa s tym zmieril.
btw. vies co to je ironia? keby si to s tou anglictinou a Chorvatskom trochu prehliadol zistil by si, ze by si rozhodne nemal ani len zacinat s tym, ze ju budes od niekoho odhovarat poukazovanim na nejake vady, co mozno ani nestanu. to je od zakladu cira bykovina a cim rychlejsie si tento scenar vypustis z hlavy tym lepsie pre Teba.
dievcata nejdu do vztahu s niekym len preto, ze je to najmenej smrdiace hovno (s prepacenim). proste Ta musi mat rada viac ako toho druheho a to nemozes nijako racionalne ovplyvnit. neexistuju ziadne rovnice, ktore davaju lepsie vysledky po dosadeni lepsich hodnot. to naj co mozes teraz spravit je hrat to na nu cool (a snazit sa o to aby sa v Tvojej spolocnosti citila dobre...a dufat, ze to bude dost), lebo ak zacnes byt otravny a nedajboze ponizovat alebo ju odhovarat od inych tak si rovno skoncil. IMO
ano, trochu si to doplietol. nerozpsoval som to aby nebolo vela citania, tak to upresnim - povedala ze potrebuje cas, tak som jej ho dal aby som na nu netlacil. stale vsak som s nou bol v kontakte a pisala mi ako sa mam a co mam nove atd, ze ona ma malo casu a ze ma toho proste vela, ked som ju zavolal von tak vzdy nemohla, co mi prislo neskor divne. takto presiel mesiac az doteraz, kedy na tyzden/dva odcestovala do zahranicia a preto sa somnou stretne AZ ked sa vrati.to, ze bola dva tyzdne v zahranici si nespomenul. povedal si, ze sa s Tebou 2 tyznde nebavila (alebo aspon tak nejako si to vybavujem, je mozne, ze sa mylim, resp. si to pamatam na p*cu ale ak mam pravdu tak to su dve sakra rozdielne veci)
to uz ako radu berem - nepoukazovat na vady inych.. aspon dacoby si rozhodne nemal ani len zacinat s tym, ze ju budes od niekoho odhovarat poukazovanim na nejake vady
no, dufat mozem.to naj co mozes teraz spravit je hrat to na nu cool (a snazit sa o to aby sa v Tvojej spolocnosti citila dobre...a dufat, ze to bude dost)
Topiaci sa aj slamky chytá...
Odhovoriť od vzťahu s naj kamarátom ? Pokiaľ ona o neho má záujem, tak máš hold smolu.