verit ci neverit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Re: verit ci neverit?

Príspevok od používateľa kayko »

Tak neviem, ci som to ja priamo pisal, ze ma na fb inkriminovane fotky, ale mozno sa v dalsich prispevkoch dozviem nieco, co este neviem. Ludovych mudrosti ako "kocur nie je doma, mysi maju hody", alebo "podviedla raz, podvedie aj druhy" sa moc drzat nechcem. To je tak, kym sa zda vsetko v poriadku, tak clovek sa nad tym nezamysla, ked sa vyskytne problem, tak zacne mysliet zbytocne navyse. Doveruj, ale preveruj s tym suhlasim, zrejme si ju budem viac vsimat. Premyslal som nad tym z viacerych pohladov a ten racionalny hovori ze mohla ma kludne podviest keby chcela. Tie sms su len jedna z veci, mozno existuje nieco dalsie o com neviem. Ale na druhej strane, ak by ma podviedla a tvrdila mi napriek tomu do oci, ze ma miluje ze by ma nikdy nepodviedla, tak potom som asi chodil tie roky s niekym inym, lebo co ju poznam, tak nie je to ten typ zenskej, ktora by zostala s chlapom, ktory ju nedokaze istym sposobom uspokojit. Zase milionar tiez niesom, moje najvacsie investicie do nej su asi tie, ze za nou chodim takmer kazdy vikend, co nie je najlacnejsie, ale inu moznost teraz nemam. Trosku ma prekvapila jej prva reakcia, ked som na to prisiel, ked mi povedala, ze je to len kamarat, ze sa to dobre cita a ze ci chcem, aby si s nim prestala pisat. Doteraz mi nijakym sposobom nevytkla, ze som sa jej hrabal v mobile, neviem mozno to robi aj ona mne, ale to ma netrapi, kedze pred nou nemam tajnosti. V kazdom pripade, ak ma aj nepodviedla, tak minimalne robila nieco poza moj chrbat. Inak prve podozrenie som dostal pocas dovolenky, pretoze jeden vecer, ked sme lezali v postely, tak este sa tvarila, ze nastavuje budik na telefone a ked som sa k nej otocil, ze co tak dlho nastavuje, tak rychlo canclovala nieco, co tam mala otvorene predtym a tvarila sa, ze nastavuje budik, ktory nastavila troma tuknutiami na displeji. Vtedy som dostal nutkanie jej to ceknut, ale potom sme mali ten vazny rozhovor a ja som na to zabudol, resp. som uz necitil potrebu ju kontrolovat.
ullala
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ullala »

audiotrack napísal: keď si dá na facebook fotky v spodnom prádle, tak je :psssst:
keď si dá na facebook fotky z letnej dovolenky v plavkách, tak nie je :psssst:

pritom na takej fotke vidno presne to isté. Nečítal som celú diskusiu, ale na tento tvoj príspevok musím reagovať takto, lebo občas žasnem ako dokáže niekto generalizovať.
Typicka reakcia chlapa... s byvalym sme toto tiez zvykli par krat riesit... Ty co tu riesis plavky a dovolenku, ved to som nikde ani len nespomenula... tak mi nevsuvaj volaco co som nenapisala...

Spodne pradlo sa inymi slovami nazyva intimna bielizen a ked je nieco intimne, tak to nebudem snad ukazovat kade tade... (neviem, mozno ty navstevy vitas v slipoch doma,ale ja sa radsej pri takej prilezitosti normalne obleciem). A urcite sa v nej nebudem fotit... resp. nemam problem (no ani potrebu...mozno ked som mala 19, ale nikdy som to nevesala na socialne siete verejne...,clovek sa meni a spolu s tym aj priority...),ale nebudem to ukazovat kde komu (len priatelovi) a uz vobec nie na FB, kedze nemam za potreby aby to tam ocumoval kde kto alebo nejaky rodinny znamy a rodina :roll: Neviem si predstavit, ze by bratranec kukal na webe na mna v spodnom pradle :D :D :D Vacsinou ked sa mlada baba potrebuje odfotit v spodnom pradle, tak na seba hodi co najsexi bielizen, hodi sexi pozy a hodi to na FB, pripadne pokec, s tym aby chlapi slintali... Takze z tohto dovodu si o dotycnych slecnach nemyslim nic dobre... v podstate ide o umysel nie o to co konkretne ma na sebe a ten umysel je haaloooo tu som v bielizni ocumujte ma a lajkujte... Je to vsetko o tom kto ma ako postavene moralne hodnoty... Sorry autorovi za OT, ale musela som reagovat... Inak asi som to teda zle pochopila ale v uvodnom prispevku v poslednom odstavci si pisal o tom, ze jej chvalil spodnu bielizen a ze ona ti to odovodnila tym, ze na FB vidi kazdy fotky... Inak uplne chapem tvoju nedoveru, ved momentalne jej nemas preco doverovat, ale zial skor sa priklanam k tomu, ze moc pravdu nehovori, hlavne z toho dovodu, ze jej chvalil prsia a spodnu bielizen a ty vravis, ze tieto fotky nema na FB... tak odkial inakadial ich ma? inak pochybujem, ze by to chvalil na zaklade fotiek... sorry... je to na tebe... ja inak zastavam ten nazor, ze clovek sa moze zmenit, ked chce... ja som tiez kedysi zila uplne inak ako teraz... ked som spominala priatelovi o tom co som vsetko povystrajala, ked som bola mladsia, tak len pulil oci :D teraz uz by som nic z toho nespravila...
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ullala napísal: ...ked som spominala priatelovi o tom co som vsetko povystrajala, ked som bola mladsia, tak len pulil oci :D teraz uz by som nic z toho nespravila...

bullshit to co si spravila niekedy spravis aj teraz a dokonca budes mat vacsiu odvahu cize nereptaj...nezeriem

a na margo tych plaviek da sa to povazovat ako spodne pradlo, len je to spolocnostou viacej prijatelne

chvalit prsia moze aj na foto a moze aj sukromne resp ked boli spolu, clovek a moze zmenit ale charakterom stale bude to co je

k autorovi, ak sa popalis pri nej prvy krat tak je to pochopitelne ze ju mas rad a neberies to nejako strasne, avsak aby as ti to nestalo este raz, ale ked vravis ze bola k tebe uprimna a chcela sa sama o tom bavit tak nieco na tom bude ze to ozaj bol len taky flirtik a miluje teba...avsak stipka nedovery tam je, ale nesmies ju v sebe krmit inac to nepojde dobrym chodnikom
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

kayko v poslednych dvoch vaznejsich vztahoch som sa naucil, ze sa netreba hrabat zene na fb, v telefone, ani medzi nohavickami v skrini. Vzdy tam najdes veci, ktore ta prinajmensom nepotesia, prinajhorsom sa z nich dogrcas. Ale teraz je uz neskoro, uz mas pochybnosti a tie sa tak lahko nevytratia. Stavim sa, ze skor ci neskor sa budes v jej osobnych veciach hrabat zas, a znova tam najdes nieco, co nechces. A mozno ta ani nepodvadza (i ked to, ze sa ti pozera priamo do oci nic nemusi znamenat), ale aj tak sa take veci necitaju lahko a hlavne tym neskutocne upada dovera. A bez dovery vztah nema sancu.

Mimochodom, zeny potrebuju pocut aj od inych chlapov, ze su atraktivne, mile, krasne, sexy, bezohladu na to, ako velmi si k nim mily ty (toto mam priamo od zien, tak sa prosim nesnazte presviedcat ma o opaku :) ). Sice nerozumiem preco je tomu tak, ale casom som sa naucil taketo veci filtrovat a dnes som voci tomu imunny. Aj tebe radim obrnit sa velkou davkou mampicizmu. Vztahu to sice neprospeje, ale aspon budes mat o nejaku tu sedinu na hlave menej :) mimochodom, uz som asi 5 mesiacov sam, mampicizmus pravdepodobne zafungoval a aj sedin uz nepribuda tolko :)

Ale este spat k tebe. Zacala podnikat, priprav sa na to, ze este 2-3 a viac rokov moze byt (a pravdepodobne aj bude) v stave, ze na teba bude mat len minimum casu tak ako doteraz. Na tvojom mieste by som necakal, ze sa nieco zmeni (ibaze by skrachovala, ale to potom pridu ine a este vacsie problemy) a radsej hladal inu zenu. Potom si budes buchat hlavu o stenu, ze si obetoval az prilis a nikam to neviedlo. A ver mi, nie je nic horsie, ako ked zacnes lutovat, ze si sa s niekym dal dokopy a pri tom si mohol byt niekde uplne inde. A ani ta osoba si nezasluzi tolko hnusu a nenavisti, ktory ti pri pomysleni na nu beha hlavou.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

TommyHot napísal:Aj tebe radim obrnit sa velkou davkou mampicizmu. Vztahu to sice neprospeje, ale aspon budes mat o nejaku tu sedinu na hlave menej :) mimochodom, uz som asi 5 mesiacov sam, mampicizmus pravdepodobne zafungoval a aj sedin uz nepribuda tolko :)
Dovolím si povedať, že toto práveže niekedy vzťahu prospeje. Samozrejme nie mať v péčku ženu, ale treba sa len jednoducho preniesť cez také veci. Verím, že každý z nás má na práci aj dôležitejšie veci, ako sa polovicu potenciálneho času vyhradeného na spánok zaoberať a rozmýšlať nad somarinami. Takže ja určite kvitujem taký ten zdraví mám<>zmus. Zas aby som nevyzeral ako chladné hovado, tak určite som ale zato, aby si si všímal jej správanie, jej reakcie a analyzoval si to v hlave v tom danom momente a nie potom celú noc. :)

A po tom, čo som aj tu na hojkovi prečítal isté témy a aj čo mám zo života, tak to, že sa niekto niekomu pozerá do očí, ešte neznamená, že neklame. Ano, pridáva to niečo na tej pravdivosti, ak ti vie bez mihnutia oka do očí povedať to a to. Ale zákonite to neznamená, že nie je len povrchná klamárka. Ale nato ju už musíš dostatočne poznať ty, takže tak... :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Vidis, moja ex mala probpem divat sa mi do oci a zaroven klamat, vzdy uhla pohladom. Pri rozchode sa mi v pohode priamo divala do oci, neuhla pohladom a presvedcivo mi povedala, ze v tom neni iny a ze to nerobi kvoli nemu. Klamala! Asi to bolo pre nu tak dolezite, ze premohla svoje podvedome spravanie pri klamstve a presvedcivo mi klamala, ze som jej uveril.
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

TommyHot napísal:Sice nerozumiem preco je tomu tak, ale casom som sa naucil taketo veci filtrovat a dnes som voci tomu imunny. Aj tebe radim obrnit sa velkou davkou mampicizmu. Vztahu to sice neprospeje, ale aspon budes mat o nejaku tu sedinu na hlave menej :).
To je pravda, ja stym suhlasim..

ALE..
po brutalnom sklamani som si povedal, ze uz nechcem, aby sa mi to stalo. A odvtedy sa neviem zalubit, stal sa zo mna chladny egoista, zacinam stym bojovat.
Treba sa tak drzat v strede, a nie si dat UPLNE dole ruzove okuliare a vizie na vztah.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Podla mna sa nemoze ukazat babe zamilovanost, lebo ako som si viacmenej vsimol vzdy je vo vztahu jeden zamilovanejsi ako ten druhy a tym ten zamilovanejsi je viac menej v nevyhode... preto radsej drzat sa v strede... a to ze baba povie je koniec a nie je to kvoli inemu chlapovi je bullshit...minimalne je tam jeden potencionalny jedinec :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Celé som si to tu prečítala ešte pred pár dňami, tak možno mi teraz uniknú niektoré veci, ale snáď to nebude až také zlé.

Mne to pripadá celé divné, nemám postoj, ktorý by som k tomu vedela zaujať, pretože z pohľadu autora bola jeho priateľka úprimná, dívala sa mu pri tom všetkom do očí a povedala mu ako ho ľúbi. Z pohľadu nestrannej čitateľky ma zaujal názor, ktorý tu napísal Noone a vcelku dobre trafil klinec po hlavičke. Tu nastáva problém v pohľade na vec. Ak by som mala rozobrať to čo napísal Noone, tak si to neviem inak vysvetliť a musím súhlasiť s tým ako to napísal a hlavne čo napísal. Neviem si inak vysvetliť vetu ,,Prežívam s tebou niečo nádherné.", pretože ako inak sa to dá vysvetliť, než tým, čo napísal Noone alebo dokonca ešte niečím horším (neverou)? Keď si niekto pozrie moje fotky, zloží mi kompliment, popíšeme si pár sms správ, tak budem na to reagovat štýlom ako ona a budem mu písať, že prežívam niečo nádherné? Určite nie, pretože pri písaní alebo pozeraniu fotiek sa to napísať nedá, dá sa to akurát tak napísať ku vzťahu alebo sexu. Žiaľ.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Tak som sa vratil z vyrocneho vikendu so zmiesanymi pocitmi. Cely vikend som sa snazil na to dlabat, ale nakoniec vcera vecer mi to nedalo. Este raz som jej skontroloval sms a veci ako "mam chut na 69" od neho a "zavriem a pridem" od nej sa ako flirt vysvetlit neda ani keby si to pisali v neviem akom pseudojazyku. Novsie sms som nenasiel, toto je sucast tych, ktore som nasiel aj minule, len som si ich nestihol precitat vsetky. Vecer v postely som sa uz nedokazal premoct, aj ked cez vikend bolo vsetko fajn, ale jednoducho som vylozil karty a opytal sa jej, kedy mi konecne povie pravdu. Zacala omielat dookola, ze mi povedala pravdu, ze myslela, ze som to uz hodil za hlavu, ze ci som sa len pretvaroval cez vikend. Ked som chcel vediet, kto to je, tak mi to nechcela povedat, ze to bol len flirt a ze uz na neho nechce mysliet. Medzitym zacala plakat, no jej pohlad mi prisiel strasne divny, tvarila sa ze sa mi pozera do oci a pritom sa pozerala centimeter vedla na vankus, na ktorom som lezal. Ja uz fakt neviem, ci dokaze niekto tak skalopevne zapierat, povedal som jej, ze pravda sa tak ci tak casom ukaze a ze radsej by som ju pocul z jej ust, ako sa to mam dozvediet inym sposobom. Ani toto ju neobmakcilo, stale tvrdila, ze ma miluje, ze ma nechcela zranit, medzi recou povedala aj to, ze cez net flirtovala aj s inymi chalanmi. Stale som jej prizvukoval, ze nech mi povie pravdu, nech je ta pravda akakolvek, tak ju unesiem, je to lepsie ako byt na pochybach, ale nic nove som sa od nej nedozvedel. Este v tych sms som vycital mail toho typka, podla ktoreho mi to vychadza len na jedneho chalana, jeho byvaleho kolegu, ktory dokonca podla vsetkeho este stale chodi s jej dobrou kamaratkou, s ktorou sa poznaju aspon 10 rokov. Este si tym niesom isty ci je to on, lebo jej v tych sms pisal zvasty o prstienku a manzelstve, co sa mi k nemu nehodi, kedze chodi s tou babou hadam dlhsie ako my. Keby to bol niekto iny, tak ma to az tak nezaskoci, ale toto ak sa potvrdi, tak to je fakt sok, keby dokazala podvadzat s priatelom svojej dobrej kamaratky. Je mi z tej predstavy az zle, aka moze byt v skutocnosti falosna a pritom som mal pocit, ze cely ten cas chodim s niekym inym. Nakoniec sa asi budem musiet rozhodnut bez ziskania pravdy, lebo od nej sa ju nedozviem a mne sa nechce stracat cas niecim, co mi za to nestoji. Najradsej by som vsetkym jej kamaratkam a kamosom otvoril oci, lebo kazdy ju ospevuje aka je skvela a pritom je to uplne niekto iny.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nezavidim ti , nuz ak niekto napise mojej priatelke ze ma chut na 69 a naslednu mu ona odpise ze zavrie a pride? WTF!!!! do pi*e

Tvoja situacia je nezavidenia hodne ale dal by som si odpich, ano lahko sa to pise, ale toto nevedie nikam, pretoze problem je v tom ze trapi to teba a nie ju, ak by ju to trapilo tak by si tym skoncila povedala ti to, alebo mas iny nazor?

Kazdopadne toto je hadzat perly sviniam...rozhodnutie je na tebe, btw nie je jej blbe este pri tom vsetkom spavat aj s tebou a tvrdit ti tvrdosijne ze nic sa nedeje ze je vsetko ok?
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

svojho casu som zazil nieco podobne, s tym rozdielom ze to prebiehalo cez net a nie sms... proste som takto na nete spoznal sympaticke dievca, a hoci sme sa nikdy nazivo nestretli, dalo by sa povedat, ze "sme prezivali nieco nadherne :D"
je pravda ze tato situacia je chlp ina, ale pokial to zenska tiez udrzuje len v tej "virtualnej" rovine, tak takto nevinne dostava nieco, co jej partner neposkytuje, ci uz tie lichotky a podobne, neni to az take tragicke jak sa moze javit
ale stale je pravdou ze pokial by jej vo vztahu nic nechybalo, nerobila by to
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

bucuresti napísal:Podla mna sa nemoze ukazat babe zamilovanost, lebo ako som si viacmenej vsimol vzdy je vo vztahu jeden zamilovanejsi ako ten druhy a tym ten zamilovanejsi je viac menej v nevyhode... preto radsej drzat sa v strede... a to ze baba povie je koniec a nie je to kvoli inemu chlapovi je bullshit...minimalne je tam jeden potencionalny jedinec :)
toto si myslim tiez :( cize podporujem tvoju teoriu :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Tak som asi rezignoval. Zacinam verit tomu, ze clovek je prilis nedokonaly tvor, aby som celu svoju doveru vlozil len do jedneho vztahu, treba si zacat aspon 3 sucasne :D Ani som nemusel dlho cakat a dalsie klamstvo je na svete. Tento tyzden mala ist vraj pracovne do ciech a namiesto toho tam isla na koncert LOTD s nejakym kolegom a samozrejme mi veselo zaklamala do oci, ze idu tam pracovne nieco prezentovat. Uz ma ani nebavi ta hra na macku a mys. Zatial sa tvarim ze som jej naletel, ona sa tvari ze ma lubi, divadielko fakt ze pekne, ale zacinam mat fpecku a pri vhodnej prilezitosti jej asi pekne do oci poviem aka je falosna.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ze sa vobec obtazujes zamyslat sa nad nou, sere na teba a srat na teba aj bude, kasli na nu, zozen si inu
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Fotky z koncertu sa objavili na FB? Spolocnik z koncertu je kolega, ktory jej pisal tie sms?
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

Len aby si nebol prekvapeny pri tom ako jej ukazes ze aka je falosna, ako to ju nesere :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

test napísal:Fotky z koncertu sa objavili na FB? Spolocnik z koncertu je kolega, ktory jej pisal tie sms?

na toto som aj ja zvedavy, btw ako si na to prisiel ze bola niekde uplne inde?
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Doveruj, ale preveruj lollo... jednoducho som sa jej nabural do mailu :lol: Zajtra ma za mnou prist, tak sa s nou zahram taku romanticku hru, chytim ju za ruky poviem nech zavrie oci a dam jej hadanku, kedy naposledy oklamala svojho priatela a budem velkorysy, dam jej az 3 moznosti a budem sa zabavat na jej odpovediach :D
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Awattar napísal:Len aby si nebol prekvapeny pri tom ako jej ukazes ze aka je falosna, ako to ju nesere :)

nikdy som to nespravil a ani to neuznavam, ale pokial by mi po odhaleni tejto nevery flegmatickym hlasom zadrela, ze "co uz", asi bych sa neubranil a dostala by pekneho facana
Napísať odpoveď