Jedenie v Trnave

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Jedenie v Trnave

Príspevok od používateľa saj »

Som tu na skole, a su situacie, kedy sa musim skocit niekam najest, ak nestiham ist na byt atp. Pripadne si nieco objednat, ak uz nemam.

Sice som googlil, ale rada od niekoho, kto ma nieco overene/odskusane je predsa len lepsia, navyse na google nemusia byt tie menej zname "restauracie".

Takze otazka je jasna, kde sa da za dobry peniaz najest v trnave, konkretne ma zaujima, ci sa da ist niekde len na vajicka (prazenicu na cibulke) alebo nieco taketo, ako je to v BA mozne, na nejaku kuracinku so salatom a podobne. (Tie vajicka ma dost zaujimaju). Naopak, "menu-cka" ma nejak nezaujimaju ako napriklad syr s hranolkami za 2e niekde v meste :)) Zaroven otazka c.2, odkial sa najviac vyplati objednavat, co sa tyka donasky jedal..

Vygooglit si viem, skor ma zaujimaju niektore moznosti, ktore nie su napriklad najznamejsie, alebo podobne. Vdaka priatelia :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Jedenie v Trnave

Príspevok od používateľa pryja »

Sorry za spam, ale vzdy ked pozriem na nadpis temy, tak citam "Jelene v Trnave" :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Jedenie v Trnave

Príspevok od používateľa Silmer »

Celkom cool je relax na piestanskej, oproti kauflandu. Da sa tam dobre najest, a je to tam slusne, kedze to nieje iba skolska jedalen ale chodia tam aj normal ludia z okolia. Mas tam na vyber z cca 8 jedal kazdy den. A studenti ucm to tam maju lacnejsie.
Napísať odpoveď