logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Re: logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Tak kedze moj prispevok s obsahom "
" bol vymazany, ja to troska rozvyniem.
Kyvem hlavou nad tym ako mozes "poanglictit" takto meno niekoho, kto je znamy najma uzakonenim spisovnej slovenciny, ktora je v obmenenej podobe dnes zauzivana. Ty vlastne si siel proti nemu a jeho snahe, proti tomu co on dokazal pre slovensky narod. Ale no Uplink, rozmyslaj dva(tri) krat pred tym ako to logo ulozis nabuduce!
Kyvem hlavou nad tym ako mozes "poanglictit" takto meno niekoho, kto je znamy najma uzakonenim spisovnej slovenciny, ktora je v obmenenej podobe dnes zauzivana. Ty vlastne si siel proti nemu a jeho snahe, proti tomu co on dokazal pre slovensky narod. Ale no Uplink, rozmyslaj dva(tri) krat pred tym ako to logo ulozis nabuduce!
nechapem preto vsetky tieto veci berete setsakra vazne
to je naozaj tak zly takyto malicky humor?
to je naozaj tak zly takyto malicky humor?
Mmartin, chlapce, teba nenapadlo, ze to logo je mozno prave z recesie a ta skomolenina v podobne Shtoor je tu z recesie?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mmartin je len mrzutý že ho nik nechce tak do mňa rýpe a je to v rámci normy...
aby som sa tu nenudil.
A mám na háku celého Štúra, aj s jeho slovenčinou, bol to ožran, to viem priamo z kamaráta matkinej rodiny, čo je v jej lineage priamo ujo Štúr [true story]
a to že popri tom "povzniesol" národ - really? Veru ako povedal náš profák na výške, "Keby Luther nezreformoval cirkev v 1517, tak by to spravil niekto po ňom, tento proces sa rozbehol dávno pred ním a bol ukončený dlho po jeho smrti." a to platí o každom "velikánovi". Jednoducho sa ocitli v správny čas na správnom mieste, to je všetko, všetko ostatné je proces mnohých, ktorí sú v dejinách neni zapísaní. To len na margo toho "osvietenia" ktoré priniesol váž. pán Ľ. Štúr nášmu slovenskému národu.
A mám na háku celého Štúra, aj s jeho slovenčinou, bol to ožran, to viem priamo z kamaráta matkinej rodiny, čo je v jej lineage priamo ujo Štúr [true story]
tak to potom dava aj logiku preco sa postrelil
-
uplink
VIP
Tak vieš ako, šiel do Modry na polovačku na*ebaný ako tank a preskakoval potok namiesto vatry, následne si streliac do ľavej nohy, stáva sa aj horšie...
Dedko je z Modry a tam sa to tiež rozpráva trochu inač ako je oficiálna verzia
Dosť podobné tomu uplinkovemu 
-
Shamway
Professional
Dufam ze si uplink nabuduce urobi srandu aj z cirkevneho sviatku 
-
uplink
VIP
Ver mi že s tým nemám najmenší problém 
-
Shamway
Professional
Budem sa tesit
Tes sa, ale ci to logo aj niekto nahodi, lebo uplink to podla mna nenahadzuje na forum(asi).
-
audiotrack
VIP
to by sme dopadli, keby mal takú právomoc
LOL. Kto tu pravomoc vobec ma?
-
audiotrack
VIP
záleží na tom? 
-
uplink
VIP
To že s tým nemám najmenší problém neznamená že to aj spravím, dve odlišné veci, všakže áno 
Mne na tom zalezi, pretoze som zvedavy. Kludne mi to napis do SS, ak sem nechces. Koncim tuto zbytocnu debatu, ktoru zacal bucifalek McMmartin.
-
Grim
Darca
...nahadzuje to zrejme audio, keď mu aj toto logo ráno príšlo mailom...a zároveň tvorí akúsi cenzúru všetkých akoževtipných lôg z uplinkovej dielne, za čo mu určite nielen ja (ale aj Mmartin) ďakujem...bohužiaľ nič nieje dokonalé a tak toto logo uniklo na svetlo sveta...chvala bohu, že tu už za pár hodín nebude...
-
weroro
Flash coder
Ja viem o 3 ľuďoch, ktorí logo nahadzujú a dvaja z nich sú celkom dobrý firewall, ten tretí je iba nechránené pripojenie vo verejnej sieti a je mu to jedno (asi - nechcem ti krivdiť Masterdead.
).
-
lekoklatik
VIP
Osobne je mi jedno co Stur dokazal a ci vobec nieco dokazal,
ale musim dat za pravdu martinovi. Ked si chces uplink robit pi*u/nezalezi ti na (v tomto pripade) Sturovi, naco si potom robil logo na jeho pamiatku?
Na tej skomolenine je ozaj nieco smiesne?
Vsetci vieme z meme temy ze mas o dost iny humor a myslim ze to dost ludi dalo aj najavo.
Loga robis ty, klobuk dolu, ale ak nieco zamerne doje*** pretoze si to mozes dovolit, tak to sa na niektore prilezitosti radsej vyser.
Rad sa zasmejem na dobrom vtipe.
ale musim dat za pravdu martinovi. Ked si chces uplink robit pi*u/nezalezi ti na (v tomto pripade) Sturovi, naco si potom robil logo na jeho pamiatku?
Na tej skomolenine je ozaj nieco smiesne?
Vsetci vieme z meme temy ze mas o dost iny humor a myslim ze to dost ludi dalo aj najavo.
Loga robis ty, klobuk dolu, ale ak nieco zamerne doje*** pretoze si to mozes dovolit, tak to sa na niektore prilezitosti radsej vyser.
Rad sa zasmejem na dobrom vtipe.