Nastavenie pripojnia tp-link td-w8961nb
Nastavenie pripojnia tp-link td-w8961nb
Ahojte ako nastavim tento modem ?? Skusam to nastavit ale stale sa nemozem pripojit a potrebujem nastavit aj wifinu kazdemu dakujem za pomoc
Re: Nastavenie pripojnia tp-link td-w8961nb
vestecku gulu mam v servise a mozem si ju vyzdvyhnut az v piatok
tak bud pockas alebo napises nejake konkretne fakty hlavne akeho mas ISP
tak bud pockas alebo napises nejake konkretne fakty hlavne akeho mas ISP
Isp neviem co je ale asi poskytovatel a ten je telekom normalne si zadam prihlasovacie udaje ale internet nejde a ani na modeme ta ikonka internetu nesvieti wifi a ta dalsia svietia
DSL predpokladam hej? ano to je to Magio
cize klasicku telefonnu linku strkas do modemu
cize klasicku telefonnu linku strkas do modemu
Ahojte, tiež by som potreboval pomoc s nastavením tohto modemu, pre upresnenie TP-Link td-w8961nb.
ISP: T-com resp. Telekom
Služba: Magio Internet Turbo 2
Protokol pripojenia: PPPoE
Problém: spustím inštalačné CD pribalené k modemu, všetko sa spustí, zadám údaje (meno, heslo, typ pripojenia) a tieto sa začnú zapisovať do modemu a aj sa zapíšu avšak internet sa mi nerozbehne.
Skúšal som všetky uvedené údaje zapísať do modemu aj cez prehliadače, mozilla, internet explorer atď... Zakaždým mi ich zapísalo avšak internet sa nerozbehol.
Neviete mi s tým poradiť ...
ISP: T-com resp. Telekom
Služba: Magio Internet Turbo 2
Protokol pripojenia: PPPoE
Problém: spustím inštalačné CD pribalené k modemu, všetko sa spustí, zadám údaje (meno, heslo, typ pripojenia) a tieto sa začnú zapisovať do modemu a aj sa zapíšu avšak internet sa mi nerozbehne.
Skúšal som všetky uvedené údaje zapísať do modemu aj cez prehliadače, mozilla, internet explorer atď... Zakaždým mi ich zapísalo avšak internet sa nerozbehol.
Neviete mi s tým poradiť ...