Need For Speed Most Wanted 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Need For Speed Most Wanted 2

Príspevok od používateľa Meken »

Tu je dalsie video s Need for Speed Most Wanted Gameplay Feature Series 2 - Multiplayer

Btw na warez forach uz je full hra aj s crackom :P
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Som to včera skúšal, reku či si to kúpim, ale to ovládanie ma dostalo do kolien, resp. tá hrateľnosť. Nie sú tam nejaké dva módy ako simulácia a arcade? Alebo niečo také? Lebo ja NFS nehrám kvôli "reálnosti", ale pre zábavu. A čo som spravil 3 závody, tak som ledva skončil druhý, rozbil sa 50x na rôznych prekážkach a to som neni úplná lama do týchto hier, nfs the run som dal na najťažšej celkom v pohode...:/
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

To ovladanie vcera dostalo aj mna. Roz*ebaval som sa snad kazdych 200m o nieco :lol: Ale mne sa to paci, cakal som od toho hura styl na plny plyn do zakruty ale nic take sa nekona, pekne davat pozor na kazde auto ktore ide okolo a do zak rut dobrzdovat... este keby to malo pohlad spoza volantu hmmm
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Hlavne to ovladanie je robone skor na volant, lebo je prilis citlive pre klavesnicu nieco ako Dirt. Grafika celkom ujde ale zmysel tej hry mi unika. A obmedzenie na 60 FPS tiez nezmysel, ked v narocnych scenach skace aj okolo 50, aspon u mna sa karta len jedno jadro vyuzivala okolo 60% druhe jadro nemalo co robit, cize trosku odveci na hru z konca roku 2012.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ja to hrám na xboxovom ovládači, je to ešte lepšie ako na volante [really :), hral som to aj na volante], ale je to ťažké ako prasa. A ten frame limiter je hrozná vec, ale tak Ti poviem, bozkávaj im nohy že to nie je 30 fps, ako mal The Run, tá limitácia nešla odstrániť sakra dlho z tej hry, to bol torment. 60 FPS je just allright. Btw. mám vyťaženú grafiku na 85-99% skoro stále tou hrou, všetko vymaxované a vyzerá to čačane.
Outsider
Star
Star

Skusim stiahnut inu verziu ale na kupu to tak ci tak nebude. Tak 1h hrania bohate staci aby sa clovek tej hry nabazil. MOH a NFS zatial splnili negativne ocakavania tak snad Hitman a Far Cry splnia to, co sa od nich caka....
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Moj nazor je zas opacny, po dlhej dobe NFS ktore za nieco stoji... Run som vypol po tusim 4 eventoch lebo to bolo absolutne onicom. Tento MW som ani neviem ako hral par hod. Hram na NB pripojenom k TV s controllerom a ta grafika vyzera velmi dobre, hlavne pri vychode slnka :) Zatial som porazil prvych 3 z black listu a musim povedat ze to ide celkom rychlo. Pokial by som neopakoval niektore eventy niekolko x (hned prvy event s Ariel Atom na odomknutie nitra som siel hadam 6x :/) tak sa da hlavny ciel splnit kludne za par hod.

K veciam ktore ma stvu. Nadpis o tom ci moja hladanost vzrastla resp. sa znizila. Zastrelil by som toho kto sa rozhodol to dat do stredu obrazovky hned nad auto, uz sa mi niekolko x stalo ze mi to vypisalo par m pred zatarasom a akurat mi ho cely zakrylo takze som nevidel kade sa da prejst - crashed. Dalej moznost kedykolvek sa zbavit pohodlne policajtov mimo eventov - staci skocit do toho rychleho menu a odstartovat zavod, to sa mi nepaci. O nelogickosti ako napr. ze ma v 250 obehne policajny Ford Crown Victoria ako nic ani nehovorim :D

ale celkovo sa pri hre bavim :D 8/10

ps: oblubene auto zatial Audi R8 a netrpezlivo cakam na Lexus LFA :twisted:
Rob3Rt0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Rob3Rt0 »

prihodim nejake screeny, zatial som len tak behal po meste :)
celkovo ale ovela lepsia hra aj podla mna, ako ten otrasny Run.. uvidim ako dlho ma to udrzi
Prílohy
NFS1.jpg
NFS2.jpg
NFS3.jpg
NFS4.jpg
NFS5.jpg
NFS6.jpg
NFS7.jpg
NFS8.jpg
Meken
King
King

Ja som to skusal hrat na notebooku a absolutne to neviem ovladat... Predtym som hral HOT pursuit alebo aj most wanted 1, ale to som v pohode zvladal na noteoboku , no toto sa neda ovladat, moc citlive sa mi to zda :P

takze rovno asi delete a ked tak si necham ten HOTP

btw co je novsie HOTP alebo ten RUN? Ako to islo po poradi, dik
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

HOTP od criterionu, Run od black box a ted MW od criterionu :wink: Inak na tom NB sa to da ovladat chce to len cvik. Ja som prestavil ovladanie na wasd a po chvili sa do toho dostanes.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

PC verzia:

PRE VŠETKÝCH, KTORÍ MAJÚ PROBLÉM SO STEERING LAGOM:
-znížte rozlíšenie...bože, na max nastaveniach a 1080p to ide 40+fps ale všimol som si, že ak prepnem na 720p tak sa to ovláda už v pohode

- trošku mi vadí hrať s 720p rozlíšením na fullhd monitore
- graficky je to zážitok
- začína sa mi to celkom páčiť

ALE NEODPUSTÍM IM:
- urobím ťukes a už milión cut scénok...
- SWAP CAR SYSTEM je tá najväčšia hlúposť, za to :smt098 Criterion

EDIT po 2 hodinách hrania:

-bohužiaľ ma to už prestalo baviť, grafika pekná, ovládanie je oveľa lepšie zvládnuté...veľmi podobné burnoutu, no nie tak nani ako v HP2 a Run, no unavujú ma tie nekonečné naháňačky s mužmi zákona...to nemá hraníc, pri vyšších "heat leveloch" 3+ sa ich človek nezbaví nijak raz, naozaj po 15 minútach som použil sľubovanú skratku alt+f4...škoda, swap car system je blud...jediná svetlá stránka hry bol Mustang Boss 302...ale celkovo to nie je taká tragédia, no mňa to prestalo baviť už

Mobilná iOS/Android verzia:

v prvom rade...oproti PC verzii je mobilná verzia potešenie, páči sa mi grafika...aj keď 1,7GB je už dosť teda, a sranda je, že v mobilnej verzii si autá kupujete...
Rob3Rt0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Rob3Rt0 »

hej ten system s tymi autami a vseobecne cely ten uvod bol vyslovene trapny, ale na to som si uz za posledne roky u hier zvykol.. uz je to vsetko niekde inde ako predtym
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ja som to este nekupil, vzdy pockam kym hra zlacnie (t.j. rozumej kym to bude pod 10 Euro, co som napr. teraz kupil Dark Souls pre PC).

http://www.gametrailers.com/reviews/c34 ... ted-review - pozeral som akurat teraz tento review, celkom slusne skore na racing hru.

V Hot Pursuit mam podla Steam-u nahranych 48 hodin, co je naozaj dost (maxoval som v MP vsetky urovne).

Co sa tyka tohto NFS, som velmi zvedavy. Bude mi ale osobne chybat EMP.
Outsider
Star
Star

DropDead napísal:PC verzia:

PRE VŠETKÝCH, KTORÍ MAJÚ PROBLÉM SO STEERING LAGOM:
-znížte rozlíšenie...bože, na max nastaveniach a 1080p to ide 40+fps ale všimol som si, že ak prepnem na 720p tak sa to ovláda už v pohode
Aha, takze v hre z konca roku 2012 aby bola hratelna musim dat 720p rozlosenie ? :D Fajn, preco nie. Este by ma zaujimalo kolko penazi dali recenzentom za tie 9/10 recenzie. Je to okate a nikto by tomu 9/10 zasluzene nikdy nedal!
DropDead
Addict
Addict

Outsider napísal: Aha, takze v hre z konca roku 2012 aby bola hratelna musim dat 720p rozlosenie ? :D Fajn, preco nie. Este by ma zaujimalo kolko penazi dali recenzentom za tie 9/10 recenzie. Je to okate a nikto by tomu 9/10 zasluzene nikdy nedal!

ono je možné, že ak máš novší a silnejší PC, tak ten problém nebudeš mať, niekto avizoval, že má s tým problémy a niekto, že ten problém nemá, no som rád, že sa to vyriešilo aspoň tým, no každopádne už som ho zmazal, Swap car system a absencia tuningu ma sklamala strašne, ale čo som mal čakať, aspoň ten jazdný engine je v pohode a grafika tiež
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Nejako tomu neviem prist na chut. Pripomina mi to az priliz Burnouta, (asi preto lebo to robi Criterion? haha). Na P955 3.2Ghz , GTX460 1GB mam FPS dropy aj na 25fps na medium, katastrofa.
Outsider
Star
Star

DropDead napísal:

ono je možné, že ak máš novší a silnejší PC, tak ten problém nebudeš mať, niekto avizoval, že má s tým problémy a niekto, že ten problém nemá, no som rád, že sa to vyriešilo aspoň tým, no každopádne už som ho zmazal, Swap car system a absencia tuningu ma sklamala strašne, ale čo som mal čakať, aspoň ten jazdný engine je v pohode a grafika tiež
Tazko, ta hra nedokaze vyuzit ani dve jadra z mojej 690ky, stale ide len jedno na 70% max. Tento problem ma kazdy bez ohladu na vybavu PC.
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Zase ktora hra ide hned po vydani na 100%.
DropDead
Addict
Addict

Outsider napísal: Tazko, ta hra nedokaze vyuzit ani dve jadra z mojej 690ky, stale ide len jedno na 70% max. Tento problem ma kazdy bez ohladu na vybavu PC.

mňa to ani neprekvapuje, rovnaký problém som mal so Shift2, kedy sa kvôli lagu bolo napr. driftovanie tabu
Meken
King
King

Pouzivate daky program co vam ukaze kolko mate fps v hre? ... inak ja ani nehram na misie.. proste beham po meste a menim si auta :D.. ina ta forumula ARIEL je tlak, to jej zrychlenie :D.. Inak ujst policajtom, to je nonsens..
Napísať odpoveď