Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
HTC neblokovali uz dlhsiu dobu, takze nepredpokladam, ze by to menili... mam sice one S z telekomu, ale nemam inu micro SIM aby som to vyskusal (predtym som mal viackrat HTC od nich a ziaden nebol blokovany /od wildfire S az po rozne desire/)
akurat rozmylam ze aj ja som mal htc z telekomu a nebol blokovany, tak snad stym nezacali...
inak si snim spokojny ?
a ako je tou micro sim, operator ju vymeni za klasicku ?
trocha ta zneuzijem ked mas ten fon
inak si snim spokojny ?
a ako je tou micro sim, operator ju vymeni za klasicku ?
trocha ta zneuzijem ked mas ten fon
Ja som sa pýtal v O2.. na to HTC One S a micro simku.. teta mi povedala, že ona mi nejak moju súčasnú simku na počkanie oreže na micro.. a že zvyšok mi bude slúžiť ako adaptér pre prípad, že by som ju chcel ešte použiť do iného zariadenia s bežnou simkou...
Neviem si to predstaviť, ale nech.......

Neviem si to predstaviť, ale nech.......
Take nieco si vies aj doma spravit. Jednoducho si orezes simku a potom orezanu simku mozes naspat nasadit do povodneho tvaru cez adapter. Nieco podobne mas aj pri pamatovych kartach.
napr. http://www.ebay.com/itm/Standard-Micro- ... 2a250336d5
http://www.ebay.com/itm/4x-Small-Mini-M ... 1e717830e6
napr. http://www.ebay.com/itm/Standard-Micro- ... 2a250336d5
http://www.ebay.com/itm/4x-Small-Mini-M ... 1e717830e6
kedze som prenasal cislo, tak som dostal novu SIM, ale uz predtym som si raz daval v O2 orezavat
a ano, s telefonom som spokojny, nie je na nom nic, co by mi chybalo/prekazalo
a ano, s telefonom som spokojny, nie je na nom nic, co by mi chybalo/prekazalo
-
galbavymartin
Light Professional
Viem ze maju mizernu podporu aj ked v poslednej dobe sa o chlp zlepsili...ja som skor narazal nato ze niekomu je podpora ukradnuta a vobec to nevyuzije...kolko ludi ma mobil len preto aby sa ukazalo alebo ide len o hry atdrochedo napísal:Hry ti sekat nebudu o to sa nemusis bat a displej ma jednoznacne lepsi SONY. Uz len HD rozlisenie robi svoje.
Od LG ruky prec. Robia solidny HW ale maju mizernu SW podporu. Z tych troch opat len odporucam Sony.
Zdravim pani,
po dlhom predlhom case sa chystam spravit si radost novym telefonom (ved coskoro su Vianoce...
). Cca pred rokom mi po par rokoch dosluzil SE w810i, ktory som docasne nahradil zaloznym telefonom, jednoduchym LG KP100.. Hoci som ho planoval pouzivat len docasne, zistil som, ze mi na nom akosi nic vyrazne nechybalo, pouzivam ho teda doteraz. Uz ma ale po takom case prestal bavit, preto v poslednom case poskulujem po niecom lepsom, co zvladne aj viac ako iba telefonovanie a SMS..
Behal som dost po roznych forach a po dlhom zvazovani a precitani XY recenzii a nazorov som dospel k zaveru, ze asi vezmem Huawei Ascend G300. Jeho cena sa momentalne pohybuje od nejakych 160 € (Vodafone CZ).
Moja otazka ale znie a rad si necham poradit v tom, ci by bolo rozumne kupit ho rovno teraz, alebo radsej pockat niekedy do Vianoc, ci cena nejak "vyrazne" neklesne... /napr. uvedenie G330, nejake vypredaje.../
Jasne, ze mi nikto s istotou nemoze povedat, ako to bude, rad by som si ale vypocul aj ostatne nazory. Najradsej by som ho kupil hned, akosi sa mi zapacil, ale nerad by som sa s kupou ukvapil...
po dlhom predlhom case sa chystam spravit si radost novym telefonom (ved coskoro su Vianoce...
Behal som dost po roznych forach a po dlhom zvazovani a precitani XY recenzii a nazorov som dospel k zaveru, ze asi vezmem Huawei Ascend G300. Jeho cena sa momentalne pohybuje od nejakych 160 € (Vodafone CZ).
Moja otazka ale znie a rad si necham poradit v tom, ci by bolo rozumne kupit ho rovno teraz, alebo radsej pockat niekedy do Vianoc, ci cena nejak "vyrazne" neklesne... /napr. uvedenie G330, nejake vypredaje.../
Jasne, ze mi nikto s istotou nemoze povedat, ako to bude, rad by som si ale vypocul aj ostatne nazory. Najradsej by som ho kupil hned, akosi sa mi zapacil, ale nerad by som sa s kupou ukvapil...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak tazko ti poradit ked si sam odporujes
nejako vyrazne vsak jeho cena dole nepojde takze ja byt tebou necakam
Tak ono ma to celkom laka, predsalen, prvy android a giganticky skok od LG KP100... 
necakas dufam ze bude vypredaj za dajme tomu 100€
urcite nebude...pozri, ta cenovka, ktoru uz ma teraz je aj tak najlepsia na trhu cena/vykon, necakaj 2 mesiace a bez ho zajtra kupit a tes sa z neho
Zdravím,
potreboval by som poradiť, ktorý z týchto 2 smartfónov si vybrať - Samsung Galaxy S II alebo Sonz Xperia P .
Pri Xperii P si niesom istý výkonom, tak kto ho používal/používa by mi mohol odpovedať na otázky:
- pri GB a ICS má telefón svižný chod?
- internetový priehľadač je rýchly, nezasekáva sa?
- ako to je pri spúšťani náročnejších aplikácií so svižnosťou?
Pri Samsung Galaxy S II si zase niesom istý pomerom veľkosť uhlopriečky a rozlíšením (sa mi zdá slabé rozlíšenie na taký veľký displej), tak by som sa chcel opýtať:
- je vidieť slabé rozlíšenie(kocky) v telefóne, pri prehrávaní full hd filmoch, aplikácii atď ?
alebo je to na takej strednej úrovni ?
Ani jeden mobil som v ruke nemal, ani som ich naživo nevidel, tak by ste mi veľmi pomohli, napiste aj vas nazor, ze ktory by ste brali vy a preco.
Dakujem.
potreboval by som poradiť, ktorý z týchto 2 smartfónov si vybrať - Samsung Galaxy S II alebo Sonz Xperia P .
Pri Xperii P si niesom istý výkonom, tak kto ho používal/používa by mi mohol odpovedať na otázky:
- pri GB a ICS má telefón svižný chod?
- internetový priehľadač je rýchly, nezasekáva sa?
- ako to je pri spúšťani náročnejších aplikácií so svižnosťou?
Pri Samsung Galaxy S II si zase niesom istý pomerom veľkosť uhlopriečky a rozlíšením (sa mi zdá slabé rozlíšenie na taký veľký displej), tak by som sa chcel opýtať:
- je vidieť slabé rozlíšenie(kocky) v telefóne, pri prehrávaní full hd filmoch, aplikácii atď ?
alebo je to na takej strednej úrovni ?
Ani jeden mobil som v ruke nemal, ani som ich naživo nevidel, tak by ste mi veľmi pomohli, napiste aj vas nazor, ze ktory by ste brali vy a preco.
Dakujem.
-
uplink
VIP
SGS II bude pravdepodobne lepší, má Exynos a teda Mali 400 MP, zatiaľ čo Sony Xperia P má "len" NovaThor u8500 s jednojadrovou grafickou kartou, čo je trochu škoda. Čiže lepšia voľba bude asi naozaj ten SGS II. Čo sa týka displayu, áno na SGS II je vidieť raster, ale rovnako ho je vidieť aj na Xperii P, takže je to +- skoro jedno. Rozdiel je až v subHD displayoch [1280 x 720/800].
Rozhodoval som sa medzi týmito telefónmi cez leto. Ja som sa rozhodol na základe hands-on testu v jednom shope. Proste chytil som Xperiu P a mal som pri nej pocit že mám niečo hodnotné v ruke, ten hliník robí veľa. Subjektvne má lepší dizajn a krajšie užívateľské prostredie. So sekaním som sa nestretol ako na GB tak ja na ICS. Hry mi zatiaľ šli všetky bez sekania. Xperia P má tiež Mali 400 grafiku ako SGS2. Čo sa týka internetového prehliadača, na GB bol nepoužiteľný, pôvodný androidí prehliadač. Preto som používal boat/dolphin. Akonáhle som ho apdejtol na ICS tak aj vstavaný išiel úplne plynulo ale kvôli synchronizácií záložiek používam chrome.
-
petros6613
Medium Expert
Zdravím
chcel by som sa spýtať na váš názor iphonu 5,
Ďakujem
chcel by som sa spýtať na váš názor iphonu 5,
Ďakujem
ZTE U950:
4,3" 480 x 800 , 9mm tenký, štvorjadrový 1,3 GHz procesor Nvidia Tegra 3, 1GB RAM, 4 GB flash + microSD,
5-megapixelový fotoaparát + Full HD, 2 000 mAh a ICS...v Číne sa bude predávať za cca 150€
4,3" 480 x 800 , 9mm tenký, štvorjadrový 1,3 GHz procesor Nvidia Tegra 3, 1GB RAM, 4 GB flash + microSD,
5-megapixelový fotoaparát + Full HD, 2 000 mAh a ICS...v Číne sa bude predávať za cca 150€
-
galbavymartin
Light Professional
V Cine 150€ u nas 300€CheZteR napísal:ZTE U950:
-
Arkaz
Addict
Co hovorite na ZTE GRAND X IN ? planujem si ho zaobstarat ako ho orange uvedie 5.novembra do ponuky. myslim ze dost ludi to vyberie na pausal tak toho bude plny bazos
mam teraz optimus 3D (nj chcel som skusit to 3D
) tak rozmyslam ze to predam a kupil by som toto. Znacky sa nebojim osobne sa mi pacia ci uz ZTE alebo Huawei. len ci nahodou nema nejake nevyhody ten intel procak v tom mobile. a grafika neviem na akej urovni tam je .
intelu sa neboj 
coho by som sa obaval, tak ze tam mozno bude nejaka graficka nadstavba od zte, ktora nemusi byt vydarena
inak sa chodu systemu neboj, 1,6ghz a 1gb ram + 8mpix a full hd proste parada, za tu cenu...vzhladovo je to vacsi ascend g300
dufam ze potom napises recenziu
coho by som sa obaval, tak ze tam mozno bude nejaka graficka nadstavba od zte, ktora nemusi byt vydarena
inak sa chodu systemu neboj, 1,6ghz a 1gb ram + 8mpix a full hd proste parada, za tu cenu...vzhladovo je to vacsi ascend g300
dufam ze potom napises recenziu
-
Arkaz
Addict
no podla recenzie tohoto madara tam nieje ziadna nadstavba =)
co by bolo super. no uvidime snad sa mi podari ho zohnat a potom napisem co a ako. este by som chcel vidiet porovnanie grand X a grand X IN.
EDIT: Este by ma zaujimalo ako to bude s aplikaciami ktore su pre ARM ci pojdu aj na tejto X86 architekture. nie ze zas 80% aplikacii z marketu mi nepojde :-/
co by bolo super. no uvidime snad sa mi podari ho zohnat a potom napisem co a ako. este by som chcel vidiet porovnanie grand X a grand X IN.
EDIT: Este by ma zaujimalo ako to bude s aplikaciami ktore su pre ARM ci pojdu aj na tejto X86 architekture. nie ze zas 80% aplikacii z marketu mi nepojde :-/
caute, ja sa zase rozhodujem medzi Galaxy S2 a Xperia S. Existuje lepsi mobil v danej cenovek kategorii?
velka vydrz baterie je prioritou
inak parametre toho ZTE U950 su super, kedy pride na trh?
velka vydrz baterie je prioritou
inak parametre toho ZTE U950 su super, kedy pride na trh?