no zacalo to tym ze sme isli do dunajskej stredy na kupalisko, ja hned bezim do bazena ale predtym som sa osprisil tak fajnovo ze som holu pi*u videl rozbehol som sa vyskocil na skokansky teda vypadalo to tak a sup sipku do vody a zozbil som si hlavu (8stichof) pak som zistil ze tam bola 1M vody a na druhej strane 2,5m vody no ja som to nevedel no a kamos alloy mi raz povedal jumper a tak to aj skoncilo najlepsie zavolanie na mna "hej ty stu pi*ku na hlave" tak mi to povedal kamos a seci sa uje****
gandus som preto ze som si nevedel vymyslet ziaden nick na chat-e a ked uz ma nic nenapadalo tak som naraz oboma rukami buchol do klavesnice...myslim ze som mal prsty ako keby som pisal....vyslo z toho gandusf...f som zmalzal aby sa to dalo citat a bolo.. Cool
moja prezivka je OčO normalne realne ked sa z niekym bavim a menom mi nikto nehovori, ani ucitelia, ani rodina, proste nikto... prezivka vznikla z mojho priezviska a vymyslela ju spoluziacka v materskej skolke
Buttabi napísal:podla filmu Noc v Roxbury a ked som potrebovl prezyvku na registraciu tak vsetko co ma napadlo bolo obsadene tak som nemal na vyber a toto este nikde nikto neobsadil dufam
tak to je moj oblubeny film, je to brutal muj dobry ombre ja som bol povodne Vyďo(odvodene podla mena), Cervantes, ale som aj LakyBoy, teraz mam nick z japonciny KIBO a ten mi uz prischol navzdy
na mojej prvej lekcii jazdy na koni som sa zoznamovala s kobylkou, na ktorej som potom mala jazdit. jej meno sa mi strasne zapacilo a uz som ho viac nezabudla. potom som prisla na hojko a prve, co mi napadlo bol tento nick. v nejakom cudzom jazyku je to slniecko, ale problem bol v tom, ze som nevedela ako sa to pise, tak som si to poslovencila-pis ako pocujes myslim, ze inak by to malo byt allegro, ale to je teraz fuk. moj nick sa mi paci a uz by som ho nemenila.
ja to mam od priezviska(ale iba ďebo) a dokonca tak volali aj mojho oca a teraz vsetci tak volaju mna .a to dj. len tak ani neviem preco mam aj dj.
a pre niektorich som ĎEBO nie debo
ja som este na zakladnej dostal prezyvku pista-nie pišta ale PISTA,a vlastne aj kvoli tomu si skoro vsade pisem piston(pistoň) aby to ludia necitali jako pišta
ja mam mien viac. teda nickov. tento hlavny je exo podla toho, ze ked som si este pivo vychutnaval (uz ho neviem preco nemusim), tak som exoval do troch sekund pol litra. preto exo. teraz ma obcas zo srandy pomenuju kofo, kvoli tomu, ze som iba na kofolke a cajiku. dalsi nick je dromero. to je odvodene od mena. a potom su este nejake menej pouzivane. isty cas som bol očko, kvoli bilemy cockam co som si kupil. aj ked cocky nenosim, tak nulky biele? no nekup to..