čaute prečo niekedy nejdu prehrať youtube videa? Keď proste pustím dáke video, tak mi nejde prehrať to pause je čierne a keď kliknem na to tak to nejde, dokonca mi nejde ani moje video a problém zo steamom je už vyriešený opäť sťahuje normálne. Cookies som cistil vsetko mozne som cistil a proste nic nepomohlo furt mi to zacalo z nicoho nic robit
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2012, 18:33)
to mi fakt nevie nikto poradit? Skusim to upresnit lepsie. To tlacitko zastavit video mam take ako keby stlacene skusil som vycistit cookies a nepomohlo to iste mi robi aj pri mojom videu a nerobilo to
Nejdu prehrat youtube videa
Re: Nejdu prehrat youtube videa
Aky prehliadac?
google chrome ale divné je to že mi to nerobil a zrazu mi to začal robiť. Ale na notebooku na ktorom mám tiež google chrome, tak mi tam zatiaľ idú prehrať videá
Moje prvotné a najrýchlejšie riešenie by bolo:
1, Ak nemáš program ccleaner stiahni si ho.
2, Odištaluj G. chrome
3, Cez ccleaner prečisti PC čističom a môžeš dať aj registre keď už si si ccleaner spustil
4, Nainštaluj opäť G. chrome (najnovší)
5, Skontroluj aktualizácie na flash od adobe a aj javu môžeš odrazu.
Proste klasický postup pri takýchto problémoch
6, A ak by ti to robilo aj po tomto stále hmmm.... prejdi na operu
1, Ak nemáš program ccleaner stiahni si ho.
2, Odištaluj G. chrome
3, Cez ccleaner prečisti PC čističom a môžeš dať aj registre keď už si si ccleaner spustil
4, Nainštaluj opäť G. chrome (najnovší)
5, Skontroluj aktualizácie na flash od adobe a aj javu môžeš odrazu.
Proste klasický postup pri takýchto problémoch
6, A ak by ti to robilo aj po tomto stále hmmm.... prejdi na operu
dakujem Frenkyt tvoj navod mi pomohl uz mi to ide
karmu ti poslem, ked budem moct zatial nemozem
neblbne vam v poslednom case zvuk na YT? znicoho nic mi klesa a potom sa vrati do normalu, robi mi to 3. den, pri filmoch alebo hudbe cez vlc, winamp vsetko v pohode, cize sudim, ze chyba bude v YT
win8+chrome
win8+chrome
-
ungefere
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Mne blbne zvuk takým spôsobom, že cez sluchátka ide normálne, ale keď prepnem zvukovú kartu na reproduktory tak nehrá, no ostatné prehrávače nemajú problém, len YouTube. Zvuková karta je onboard, realtek kodeky. Hlbšie som to zatiaľ neskúmal.