nafukal som a nemám 18
-
fliper1997
Amateur
nafukal som a nemám 18
Čaute.
Včera sme asi 3ja sme nafúkali Štátnym policajtom.
Zobrali nás na stanicu tam sme spisovali nejaké veci a vraj to pôjde na úrad.
Neviete mi niekto povedať, akú máte s týmto skúsenosť? Že ako to úrad rieši atď.? Nafúkal som 1. krát
Ďakujem za každú odpoveď, neviem totiž to čo od toho čakať
Včera sme asi 3ja sme nafúkali Štátnym policajtom.
Zobrali nás na stanicu tam sme spisovali nejaké veci a vraj to pôjde na úrad.
Neviete mi niekto povedať, akú máte s týmto skúsenosť? Že ako to úrad rieši atď.? Nafúkal som 1. krát
Ďakujem za každú odpoveď, neviem totiž to čo od toho čakať
Re: nafukal som a nemám 18
Spravu dostanu tvoji rodicia a neviem, ci nepojde aj do skoly a ak si na internate, tak aj tam. Kolko si fukol ?
-
fliper1997
Amateur
tuším 0.26 , na intraku nie som, nevieš ako sa to rieši na škole?
0,26? To sa cudujem ze to ti policajti vobec riesili. Ked nabuduce nafukas, tak povedz, ze alkohol ti kupil nejaky 18 rocny kamos, on za teba zaplati pokutu (15 eur) a nikto by nic nikam nemal posielat. Ja som minule fukol 0,8, spravilo sa to takto a nic sa neposielalo (iba na obecny urad (zrejme sa to musi), ale o tom by som ani nevedel keby som tam nemal znamosti
)
PS: Nepi.
PS2: Uz je tu jedna takato tema.
PS: Nepi.
PS2: Uz je tu jedna takato tema.
0,26 tato dnesna mladez
mozes povedat ze si jedol rumove pralinky
mozes povedat ze si jedol rumove pralinky
-
Blackout147
Medium Expert
Mal si pockat, ze chces fukat druhy krat a oni musia pockat 30 min. Potom by to uz asi ani neriesili 
//Nasiel som jeden clanok:
Policisté ale do hodnoty 0,24 promile mluví o tzv. toleranci. Do 0,04 promile mají odchylku měřicí přístroje a do 0,2 promile ještě podle lékařů neznamená, že řidič požil a byl alkoholem ovlivněn. Může jen užívat léky, být dehydratován..
Takze keby si pockal, tak by ti asi ani nic nemohli spravit.
//Nasiel som jeden clanok:
Policisté ale do hodnoty 0,24 promile mluví o tzv. toleranci. Do 0,04 promile mají odchylku měřicí přístroje a do 0,2 promile ještě podle lékařů neznamená, že řidič požil a byl alkoholem ovlivněn. Může jen užívat léky, být dehydratován..
Takze keby si pockal, tak by ti asi ani nic nemohli spravit.
Mal si vysmiať policajtov a ísť preč. 0,26.. 
-
fliper1997
Amateur
No tak prví krát som fúkol 1 promile a potom druhý krát som fúkal a hovoril že 0.26 že akosi prudko mi to klesá a to aj vytlačil, tak neviem 
a kolko mas rokov ?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Keď sa tak pozerám na jeho nick, tak asi 15. Preto sa asi nie je čomu čudovať, že ho zbalili 
Jeden spoluziak este na strednej raz v piatok vecer nafukal tiez nejak 0,3 a dostal predvolanie, pokarhanie a zakaz navstevovat podniky, v ktorych sa podava alkohol v mestskej casti kde byva, tusim na 6 mesiacov.
-
fliper1997
Amateur
Ano 15
-
Kok
Light Professional
prvy krat myslim z toho nic nie je, ale je moznost, ak sa to bude opakovat, ze tvojim rodicom odoberu na teba pridavky
-
audiotrack
VIP
na strednej tiež chytili dvoch spolužiakov večer s flaškou a nafúkali. Prišiel papier do školy, a dostali pokarhanie riaditeľom. Viac sa to neriešilo
Mňa keď chytili, tak som šiel na sociálku aj s matkou. Cez školu sa to neriešilo vôbec. Neviem, čo s tým má vôbec spoločné.
-
hojko
Site Admin
audiotrack: Na zaklade coho dal riaditel pokarhanie, ked to bolo mimo vyucovania???
No a keď si prvý krát nafúkal 1 promile a na druhý krát 0,26 tak čo si nechcel fúkať znovu ? Mal si povedať, že berieš kvapky od kašla, alebo že si si dal ústnu vodu/ jedol rumové pralinky/ likérovú bonbonieru a tak. Iste, v 15 rokoch by bol asi každý prichytený hotový z toho, že ho našli policajti atď. Ale nabudúce sa budeš vedieť brániť. Teda ak ťa nechytia s fľašou v ruke a nebudeš vedieť chodiť 
-
audiotrack
VIP
neviem na základe čoho. Možno to nebolo od riaditeľa ale od triedneho a poplietol som to. Ale určite pokarhanie dostali, to si pamätám.hojko napísal:audiotrack: Na zaklade coho dal riaditel pokarhanie, ked to bolo mimo vyucovania???
Ziakom skoly si aj mimo vyucovania, tj. porusenie skolskeho poriadku sa vztahuje aj na dobu mimo vyucovania.hojko napísal:audiotrack: Na zaklade coho dal riaditel pokarhanie, ked to bolo mimo vyucovania???
-
fliper1997
Amateur
Jasne na budúce už budem vedieť.energy00 napísal:No a keď si prvý krát nafúkal 1 promile a na druhý krát 0,26 tak čo si nechcel fúkať znovu ? Mal si povedať, že berieš kvapky od kašla, alebo že si si dal ústnu vodu/ jedol rumové pralinky/ likérovú bonbonieru a tak. Iste, v 15 rokoch by bol asi každý prichytený hotový z toho, že ho našli policajti atď. Ale nabudúce sa budeš vedieť brániť. Teda ak ťa nechytia s fľašou v ruke a nebudeš vedieť chodiť
Už len doma to vysvetliť keď príde doporučený list z úradu