The Walking Dead
Re: The Walking Dead
uz mate akoze titulky na E2 ?
Na titulky.com boli uz o pol stvrtej ked som prisiel domov.
hmm to je zaujimave...kedze uz od prvej serie som fanusik tejto site http://www.edna.cz/walking-dead/ziegel napísal:Na titulky.com boli uz o pol stvrtej ked som prisiel domov.
a myslel som ze su prvy.
Ja som titulky tiez odtial tahal, lebo ich prekladal tusim hlawoun (dost kvalitny titulkar), ale teraz ich robi niekto iny, tak na to kaslem. Este im to tam teraz trva aj dost dlho.
Aj druhá časť úplne super
Dúfam že si celá séria zachová takúto kvalitu 
Velmi dobrá časť, dostalo to zase fajn zápletku.
Spoiler
Kto to mohol sledovať na konci tú starú? Ako išli ukážky na nový diel, tak som to už vypínal radšej, takže som zvedavý.
tak naco si to teda vypinal?
Spoiler
podla comicsu tu bude dalsia skupina, vacsia, silnejsia a brutalnejsia, takze by to mohol byt niekto od nich..
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
akoze tretia seria zacala pekne ,ak to bude pokracovat rovnako ako v prvych dvoch castiach tak to bude super 
uff tretia cast nemastna neslana
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Konečne sa ukázal guvernér... riadna sviňa veru.
Prečo
Spoiler
Ich vlastne pozabijal, vrátane zachraneného pilota?
Lebo chcel zrejme ziskat zbrane, zasoby, atd. A z poslednych zaberov sa da usudit ze to je aj riadny psychos
That's why.
That's why.
Spoiler
Vsak keby tych vojakov namiesto vystrielania radsej vzal do svojej osady, boli by mu tam uzitocni. Nechapem preco ich musel zabit.
Spoiler
Ja to vidím tak že boli len ďalšie hladné krky, a Andreu s Michonne nechal žiť pre to, aby sa dostal ku ich skupine. Iný scenár ma nenapáda 
Tak včera zatiaľ najslabší diel z novej série, ale dalo sa čakať, že si to neudrží taký štandard.
Spoiler
A hej, tiež si myslím, že ich zabili preto, lebo sú radi, že uživia svoju populáciu 70 ľudí a nie ešte k tomu pridať ďalších 10 alebo koľko ich bolo. Ale guvernér bude teda pekne narušený, tá záverečná scéna, to bolo čisté psycho.
Spoiler
Tiež som tomu tak rozumel že ich "musel" pozabíjať aby tým neohrozil svoju skupinu a aby mohla prosperovať , ale ten koniec , to som fakt nechápal 
Nemyslím si že to bol slabý diel, bolo to fajn, len mi trochu vadilo že ani na chvíľku neukázali aj Rickovu skupinu, teraz sa dej rozdelil a môžme len čakať kedy sa znovu spojí 
no ako nic proti komixu... alebo scenaru... ale taketo nelogicke spravanie spasitela guvernera je kktina... a takisto aj spravanie dotknutych osob... to mi pride ze to zasa ide byt hovadina 
Prosím vás komixákov, aby ste tu zbytočne nerozoberali komix a pod., pôsobí to ako spoiler, nikto na to nie je zvedavý, riešte si to max. retrospektívne.
Zatiaľ všetky tri diely super, veľká zmena oproti nudnej druhej sérii, tak hádam si to udrží kvalitu.
Zatiaľ všetky tri diely super, veľká zmena oproti nudnej druhej sérii, tak hádam si to udrží kvalitu.
mame vonku dalsiu cast
Spoiler
no ten koniec som teda nepredpokladal takto skoro, aj ked som vedel ze musi prist