Need For Speed Most Wanted 2
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Need For Speed Most Wanted 2
Nonsens je porazit blacklist rivala na 7km useku, ked hned na 1. km vam hodia pod kolesa kliny
Vydrzal som to 5km na diskoch dufajuc ze po ceste bude ta opravovna ale tudle
restart...
ja som celú dobu čakal, že vám to hodí nejakú cinematic cut scénu, kde príde na scénu Razor...alebo Darius, alebo Nikky, no proste ktokoľvek...ale treba konštatovať že z MW2 sa stala obyčajná arkádovka kde človek ani netuší čo sa deje, nič, žiadna dejová línia, možno si poviete veď U1,U2,MW,C nemali príbeh, ale bola tam istá dejová línia, aj v Run bola dejová línia, proste mali ste pocit, že naozaj sa niečo deje, že je dôvod, prečo jazdím sem a tam, prečo porážam jedného za druhým, prečo sme porazili 15 ľudí počínajúc Sonnym a končiacich Razorom, prečo sme vyhnali Angie, Wolfa, Kenjiho a Dariusa z palmontu (? dúfam že to bol palmont city)...a napríklad prečo sme aj jazdili cez celú ameriku (Run - nikdy som ho neprešiel, bol to zaujímavý námet ale v pasážach, keď sme jazdili cez mesto som od nervov, čo to malo za engine dal alt+f4 a vymazal hru)
+ súhlasím s tým, že ujsť policajtom je od heat lvl 3 nonsens..
+ súhlasím s tým, že ujsť policajtom je od heat lvl 3 nonsens..
-
mamo4ever
Light Star
zdravicko mam takyto problem pri intre mi hra spadne, nejake napady ako to fixnut ?
To je debilina.
Co ma frustrovalo tu chvilku co som hral. Napisi cez celu obrazovku ze nevidim.
Tie Takedowny su take otravne zeby som monitor najradsej z okna hodil. Ktory *** to vymyslel, vsak ked 3 road blocky su za sebou tak cloveka ide porazit.
Nuda Nuda a esteraz Nuda, Auta len tak pohodene, mesto nezazivne, naco su tam policajti? Kde su nejake ulohy ako v MW, ze tolko tuknut, tolko zataras prejst atd.
Ovladanie jaj, zatocim pustim a auto zataca este par sekund. Zakruty sa daju jazdit len smykom.
Proste cele zle. 3/10
NFS stoji dlhu dobu za prd, ale Criterion to vzdy posunu na novu uroven, tak ako HP tak aj toto je proste otras. NFS Run sa dalo aspon celkom dobre ovladat.
Tu hru podla mna ani nikto netestoval, vsak naco. take nervi z toho. Kde je nejaka motivacie, volakedy ste museli vyhravat zavody, na pole, aby ste si mohli kupit prve nitro, teraz bum rovno Ford GT nitra jak nasr*teho, preco by som to mal hrat dalej?
Tie Takedowny su take otravne zeby som monitor najradsej z okna hodil. Ktory *** to vymyslel, vsak ked 3 road blocky su za sebou tak cloveka ide porazit.
Nuda Nuda a esteraz Nuda, Auta len tak pohodene, mesto nezazivne, naco su tam policajti? Kde su nejake ulohy ako v MW, ze tolko tuknut, tolko zataras prejst atd.
Ovladanie jaj, zatocim pustim a auto zataca este par sekund. Zakruty sa daju jazdit len smykom.
Proste cele zle. 3/10
NFS stoji dlhu dobu za prd, ale Criterion to vzdy posunu na novu uroven, tak ako HP tak aj toto je proste otras. NFS Run sa dalo aspon celkom dobre ovladat.
Tu hru podla mna ani nikto netestoval, vsak naco. take nervi z toho. Kde je nejaka motivacie, volakedy ste museli vyhravat zavody, na pole, aby ste si mohli kupit prve nitro, teraz bum rovno Ford GT nitra jak nasr*teho, preco by som to mal hrat dalej?
-
JeffHardyy
Light Professional
Pascalwb: ono tie milestone-ky by tam ani nemohli byť .. už to vidím jak mám za ulohu preraziť 10 zátaras alebo zničiť 5 aut a pri každom druhom sa roztrepem alebo nedaj bože preraziť zatarasy s tými SWAT autami .. ešte ked tak fajnovo sa rozložia že stred zblokovaný a okolo tie pásy ohrotené 
No vsak to je ta blbost na tom, este pokazde tu dementnu cutscenu. jak rychlo somto stiahol, tak rychlo to aj odinstalujem. Uz nech zrusia cele NFS.
fuj, to ze sa to nebude dat hrat sme asi vedeli od zaciatku, prislo par dobrych trailerov a gameplayov, potom prisla hra a aha..ono sa to fakt neda hrat ... 
vobec sa mi nepaci system pretekov, nepaci sa mi system kupovania, teda nekupovania aut, ale ich nachadzania, nepaci sa mi system oprav, cisty burnout paradise...toto nie je most wanted...a dokonca toto uz nie je ani slavna NFS
vobec sa mi nepaci system pretekov, nepaci sa mi system kupovania, teda nekupovania aut, ale ich nachadzania, nepaci sa mi system oprav, cisty burnout paradise...toto nie je most wanted...a dokonca toto uz nie je ani slavna NFS
Pascalwb napísal:To je debilina.
Proste cele zle. 3/10
strana dozadu, písala som ako ten lag vyriešiť - znížiť rozlíšenie (v mojom prípade z 1080p na 720p) a ide to už dobre...rovnako aj ja som apeloval presne na tie isté veci, človek ťukes spraví a už milión cutscén oheň požiar výbuchy dovidenia monitor mi dobre, že nepraskne...
ja dokonca burnout paradise mám kúpenú a akože neviem ale ten burnout bol proste v pohode, a bavilo ma to hrať, ale keď pozriem tu na naše nové slávny MW2 tak sa môžem lenCheZteR napísal:fuj, to ze sa to nebude dat hrat sme asi vedeli od zaciatku, prislo par dobrych trailerov a gameplayov, potom prisla hra a aha..ono sa to fakt neda hrat ...
-------------------------------
a už snívam...snívam o tom, že niektorí šikovní ľudia dokážu vložiť MW1 komplet aj s enginom a so všetkým do vývojového prostredia MW2 a dať MW1 tú krásnu grafiku...to by bolo čo ? komplet MW1 s new generation grafikou..dovtedy si v MW1 budem ďalej jazdiť a porážať 15 vyvolených dookola stále s iným autom..
Aj tak ten engine podla mna sa vobec nehodi do zavodnej hry, to je max tak na FPS. Vsak aj v traileroch im to lagovalo a nebolo to plynule.
Ja uz detaily nemam kam znizovat
, sa cudujem, ze to islo, na 2 jadre a HD4850. Skusal som to na ntb s i5 kde RUN isiel v pohode na hight a toto aj na low to sekalo.
Ja uz detaily nemam kam znizovat
-
MichalkoOo
Zablokovaný
jop a preto to ide každému plynule na max
Ako mam tu hru ulozit? nikde nevidim save
-
Bad.boy
Medium Professional
autosave? 
uklada sa sama, inac na burnout sa to sice podoba, ale hratelnostou to ma daleko, burnout som rano zapol a vypol vecer...
tam bolo od grafiky az po soundtrack vsetko neskutocne dobre
toto nfs ma dobru jedine grafiku
toto nfs ma dobru jedine grafiku
hm ja si pamatam, ze som hral daky burnout a viem, ze som nadaval na ovladanie, moc citlive na klavecnicu
... btw dnes som odinstaloval MW2... presiel som jedny preteky,inak som len behal a menil auta, vsetky auticka som si poskusal a stacilo...
tak som to skusil aj ja
celkom to ujde, ta odozva tam sice je ale da sa to jaks-taks prekusnut
zajtra skusim este na xbox gamepade
prekvapilo ma ze mi to ide plynulo, mlatil som auto kde sa len dalo a ale sekanie som nepostrehol
zelezo mam i5 760 2,8GHz, GTS 450 cize uz dost podpriemerna grafika ale fps mi ukazovalo priemerne 25, pod 20 neslo nikdy
grafika skoro na max
celkom to ujde, ta odozva tam sice je ale da sa to jaks-taks prekusnut
zajtra skusim este na xbox gamepade
prekvapilo ma ze mi to ide plynulo, mlatil som auto kde sa len dalo a ale sekanie som nepostrehol
zelezo mam i5 760 2,8GHz, GTS 450 cize uz dost podpriemerna grafika ale fps mi ukazovalo priemerne 25, pod 20 neslo nikdy
grafika skoro na max
Síce predpokladám že to tu veľa ľudí nemá kúpené no ak by sa niekto našiel tak si ma pridajte na Origine - sten483.
Musim povedat ze grafika je velmi pekna len mam jeden problem. Pri zavodoch mi strasne slabo zataca do stran. Ked jazdim po meste tak je to v pohode. Hladala som aj nastavenie citlivosti ale nenasla som to tam. Ako sa to da vyriesit? 
1) radim ti, prvych 6 slov z tvojho prispevku radsej vymaz
// tak je to lepsie
2) nebude to tym, ze ked si jazdis po meste, jazdis pomalsie a ked jazdis zavod tak si to kúruješ cez 250? jasne ze potom slabo zataca
3) zatacky ries smykom a driftom
// tak je to lepsie
2) nebude to tym, ze ked si jazdis po meste, jazdis pomalsie a ked jazdis zavod tak si to kúruješ cez 250? jasne ze potom slabo zataca
3) zatacky ries smykom a driftom
-
uplink
VIP
Koky, ako hra ma neskutočne baví, hrám ju na druhej obtiažnosti [z troch prístupných], ale je to len u mňa, alebo je to ku*evsky ťažké oproti predošlým dielom NFS? Lebo hral som tuším všetko čo vyšlo pod značkou NFS a nikdy som nemal také problémy ako tu. Jeden závod mediový idem aj 30x za sebou, len aby som bol prvý. Hardové to je zatiaľ úplne zabité, sa nechytám ani náhodou, idem bezchybne a oni sú predo mnou 1km. Má s tým aj niekto iný také problémy ako ja, alebo som len katastrofálne zlý v nfsmw II?
Jop prepáč máš pravdu trocha mi to ušlo. 250? Maximálne som išla tak 110. Skúsim to poriešiť tým driftom. Keď som si zapojila do pc volant tak to zase veľmi citlivo zatáča aj v meste aj v závodoch. a to je jedno či idem po rovine alebo v zákrutách. Je možné, že by bol problém u mňa?