Dig. satelitný komplex pre 2 TV
Dig. satelitný komplex pre 2 TV
Zdravím, kupil som digitalny statelitný komplex pre 2 TV. Mam jednu otazku. Proste všetko som zapojil tak ako ma byť a na jednom TV mi nejdu česke programy, ostatné idu. Neviete mi poradiť kde by mohol byť problém? respektíve mi proadiť nejake forum kde sa s takymito veciami zaoberaju? dakujem
Re: Dig. satelitný komplex pre 2 TV
skus napriklad ab-forum.info
-
Ryan Giggs
VIP
Napisal si prilis malo info na to aby sa ti dalo rozumne poradit.
tak dík za to forum skusim tam..a tak to rozvyniem..Proste kupil som nejaky satelitny komplex kde je kalsicky stalit a su tam dva prijameče (boxy).. su ozančene 1 a 2 ..do 1 ide karta CS linka a treba ho prepojiť kablom s 2 (kabel taky ako je na internet).. do jednotky ide kabel zo satelitu a aj do dvojky...na 1 mi idu všetky tv stanice čo maju ísť, ale na 2 mi nejdu vobec česke proste ani signal neukazuje dobry, ale napriklad pri na slovenskych je signal taký ako na 1.. neviem prečo
no pises ze je problem v signale, tak sa treba zamerat na to (ak sa nemylis). Skusit znova skontrolovat, ci je naladeny spravny TP, pripadne naladit na prijimaci 2 TP s CZ programami, pripadne skusit kable, ktore ti idu z LNB (konvertora) medzi sebou prehodit a vylucit tak chybu v konvertore. Ak prehodis kable, a zistis ze na STB 2 je vsetko OK a na STB 1 ti neide nieco ine, tak je pravdepodobne chyba v LNB.
Viac sa ti tu takto asi neda pomoct...
Viac sa ti tu takto asi neda pomoct...
@STomko
so signalom pravdepodobne problem nema kedze na STB cislo 1 mu ide vsetko
problem bude asi len zle nastaveny STB c.2
so signalom pravdepodobne problem nema kedze na STB cislo 1 mu ide vsetko
problem bude asi len zle nastaveny STB c.2
Nakolko STB1 a STB2 maju rozny zdroj signalu (kedze je pouzity minimalne twin LNB), je mozne, ze LNB je vadne a na 1 vystupe je vsetko OK a na druhom nie...