Sapphire ATi Radeon HD 5670 512 MB | šedá obrazovka
Sapphire ATi Radeon HD 5670 512 MB | šedá obrazovka
Ahojte mám taký problém keď hrám nejakú hru tak mi vie po chvíli naskočiť šedá pásikavá obrazovka ale a onej farby a PC musím reštartovať. Neviete čo to je a ako to odstrániť? Môže to byť tým, že som trochu pretaktoval CPU a grafiku? Grafiku som dal taktovat automaticky cez catalyst takže by to mali byť fajn a CPU som nechal hodinu aj pol testovať OCCT a všetko bolo v pohode.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: šedá odrazovka
Môže byť a nezabudni že OCCT používa D3D test na VGA, nie OpenGL, ani netestuje shadre a pod. veci. Btw. akú máš grafiku? Výrobca + chip + model?
Grafika je ATI Radeon HD 5670 512mb. Teploty sú tiež v pohode pri záťaži najviac 65 som nameral ale je možne že sú aj trochu vyššíe. Ovládač som mám najnovší som ho aktualizoval.
-
uplink
VIP
Máš senzory aj na pamätiach? A vieš zmerať aj teplotu VRM? Výrobca je Sapphire?
jj výrobca je sapphire. Teploty pošlem obrázok, budu trocha vyššie lebo som pred chvíľou vypol CS:GO.
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2012, 12:27)
Nepomohlo by odinštalovať a znovu nainštalovať ovládač?
//autoeditácia príspevku (01 Nov 2012, 12:27)
Nepomohlo by odinštalovať a znovu nainštalovať ovládač?
-
uplink
VIP
Nemáš tam výstup na pamäte, to je nanič. Môžu sa prehrievať tie, alebo VRM [či PPM]. A tie sú neni vyťažené syntetickým testom, lebo ten nepapá dosť pamäte a hlavne je tam stále to isté a nestrieda v nej rôzne scény kontinuálne.
A čo teraz nevieš poradiť? 
-
uplink
VIP
Keď ju vrátiš späť na pôvodné hodnoty, robí to, alebo nie? A na budúce prosím Ťa zvoľ nejaký logickejší názov témy, teraz Ti to prepíšem ja.