The Dark Knight Rises (2012)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: The Dark Knight Rises (2012)

Príspevok od používateľa Sarger »

Hoď si to do spoiler tagu.
domcoP
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa domcoP »

Sarger napísal:Hoď si to do spoiler tagu.
A kde ten spoiler tag môžem nájsť? Je to nejaká stránka či?? Ešte som také nič nerobil. Ďakujem.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

theBliZZard napísal: Dark Knight bol vynikajuci film, takze aj TDKR, ale proste mne je "najsympatickejsi" Begins ;)
Uz som si myslel ze som jediny, kto s tym ma problem. Pre mna Batman skoncil filmom BB. Nolan poslednymi 2 filmami Batmana zabil. Uz to nie je komiks s temnou atmosferou pochmurneho Gothamu. Uz je to len (aj ked premakany) obycajny akcny film, v ktorom sa nahodou Batman ocitol. Na tom Temnom rytierovi je temnny akurat nazov. Tu podstatu, na ktorej ten pribeh stal znicili. Nolan zabil Batmana, kult je prec.

//Pre karmovacov, aspon majte tu slusnost sa podpisat.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nie som sice citatel komiksu a teda neviem s cim si porovnaval nolanove spracovania, ak si myslel predchadzajuce filmy, tak zatial pokladam nolanove spracovanie za "najblizsie realite" a to sa mi na tom najviac paci a myslim, ze od obycajneho akcnaku to ma dost daleko. batman bol podla mna mrtvy vdaka predchadzajucim filmom, to co sa snim podarilo urobit nolanovi je hraniciace s magiou, kedze dovtedy to snim bolo totalne zabite
Ryan Giggs
VIP
VIP

Su to dobre akcne filmy, to nepopieram. Najblizsie realite to mat moze. Ale o to dalej to ma od komiksu a teda aj od podstaty. Ta atmosfera a komiksova naivita co robila Batmana Batmanom je fuc. A o to ide.
Dokonca uz to ani v nazve nema slovo Batman. Preco asi?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

aha, tak pre teba je ako stvorený batman s adamom westom zo 60s. na aký "komiks" sa presne odvolávaš? ako keby to bolo nejako pevne definované, komiks nevytvoril jeden človek, tá postava si odžila zlatú a striebornú éru komiksov, už je tu s nami pol storočia. a v každej ére sa správal a vyzeral inak, rovnako ako ho vždy aj autori vykresľovali charakterovo po svojom. prečo sa to volá dark knight? s podtitulom dark knight vyšlo zopár komiksov už v 90s, frank miller tiež používal toto pomenovanie.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Je nehovorim o charaktere postavy, ze je ina. Precitaj si to este raz. Pre istotu aj viackrat.
ColdRain
Addict
Addict

co myslis presne tou komiksovou naivitou?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

čiže k čomu sa vzťahuje tá naivita, celé nezmyselné riešenie naivných zápletok ala bat deduction, nelogické správanie postáv? to je teda tá magická "podstata batmana", kt. sa z nolanových filmov vytratila? neviem.. vyrozprávaj sa.. aj na aké komiksy sa konkrétne odvolávaš. je to každopádne smutné ako z batmana spravili niečo viac blížiace sa realite, s čím sa môžu zosobniť ľudia a že to neostalo také hlúpo absurdné ako niektoré komiksy, to each of his own. aj keď aj film mal situácie, kt. sa dali riešiť úplne inak a nedávali moc zmysel, však už na to bolo dosť paródii. napr. prečo gordon poslal do kanálov každého jedného policajta v celom meste? nestačilo len postaviť hliadky ku všetkým východom a počkať si? pri tých scénach si sa musel radovať, ak teda postrádaš naivitu.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Old Dirty Bastard napísal:je to každopádne smutné ako z batmana spravili niečo viac blížiace sa realite, s čím sa môžu zosobniť ľudia a že to neostalo také hlúpo absurdné ako niektoré komiksy
To je presne ten problem. Batman nikdy nemal ambiciu byť niečim realnym.
ColdRain
Addict
Addict

potom sa pytam v com bola krasa toho kmiksu, kedze taketo nieco ma podla toho ako to opisal ODB moc nepritahuje
Ryan Giggs
VIP
VIP

To že teba to nepriťahuje je problem tvoj.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

tiez mi tam ta atmosfera chyba :) ale vecsine ludi viac vyhovuje realita, ked sa do toho vedia vzit.
Napísať odpoveď