160mm repro

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
driver
Light Expert
Light Expert

160mm repro

Príspevok od používateľa driver »

Ahojte, potrebujem nove 160mm repro do dveri cca do 70€ viete mi nieco poradit, co naj mozem za tu cenu kupit? Radio mam pioneer, ziadny zosilovac ani nic. Takisto by som neskor chcel dokpuit repro do zadu, co mam v kufri 2x 130mm, nejake stredobassove, alebo neviem ake sa tam davaju v tiez podobnej cenovej kategorii. Poradil by mi niekto? Diky.
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: 160mm repro

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Mám taký dojem, že tie 160mm reproduktory chceš do auta ROVER 400. Zohnať dobré hrajúce 160mm reproduktory je obrovský problém. Viem o tom svoje, nakoľko som to auto vlastnil viac ako 3,5 roka a za tú dobu som nenašiel žiadne vhodné reproduktory.
robert656
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robert656 »

Nie, chcem ich do octavie I ;)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Určite sa do Octavie I dávajú 160mm reproduktory? Nemali by tam byť 165mm reproduktory? Poznám človeka, ktorý robí auto hi-fi a jediné auto, do ktorého hudbu nemontuje je ROVER 400, nakoľko má vo dverách otvori na 160mm reproduktory. A ešte si aj písal, že vzadu v kufri máš 130mm. Preto mi to hneď pripomenulo ROVER 400.

Našiel som nejaké reproduktory v tej veľkosti 160mm:

EDGE ED 306 - túto značku absolútne nepoznám ale cenovo sú v tvojej hranici. Vyzerá to tak, že sú ku ním asi aj výškové reproduktory. Teda aspoň podľa toho obrázku.

JBL GTO628 - JBL je slušná značka a reproduktory robia celkom kvalitné. Tiež mám v aute v predných dverách reproduktory od JBL, len si nespomeniem na presný typ. Som s nimi spokojný a cena za ne bola priaznivá.

SAL AHPX 316 - jedná z možností, ale myslím si, že do Octavie budú 3 pásmové reproduktory zbytočné. Bratová Octavia I má vpredu výškové reproduktory od výroby a myslím, že tá tvoja ich bude mať tiež.

SAL XPRO 16W - nad týmito som uvažoval, nakoľko mám v predných aj samostatné výškové reproduktory. Ak by som tieto kúpil, tak by som zrejme neľutoval.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

co si myslite o repro Morel tempo 6 komponent
zevraj je to dobra znacka repro ale moc som o nej este nepocul
poznate?
Napísať odpoveď