Co by ste si o tom mysleli vy?
Re: Co by ste si o tom mysleli vy?
ludia uvedomte si ze ked vas baba dlhodobo ma iba ako kamosa, tak je iba minimalna pravdepodobnost ze by sa to v blizkej buducnosti zmenilo a presli ste na vyssi "level". Nehovorim ze sa to sem-tam nestava, ale skor vynimocne. Ta baba sa chce dalej stretavat iba preto ze si na vas zvykla a nechce sa rozist v zlom. Je to proste nedobry napad sa s nou pol roka nestretavat a potom zrazu hej. Ked uz tak je lepsie to dodrzat stopercentne , uplne skoncit jedina vynimka je ked sama ponukne postup na uroven mileneckeho vztahu a aj to dodrzi. Nikdy uplne a bezhlavo neverte zenam co hovoria ale ako konaju, vsetko ostatne su bezcenne kecy a rozpravky..
no, vravel som ti, Marinak, že sem napíšem...v utorok sme sa boli prejsť, nejak mi nesedela..potom som sa ešte opil, v stredu sa chcela ísť ona(prejsť!
), ale už som vedel, že to berie len tak..tak som nešiel, opil som sa kus viac
došiel som na sračky opitý jej oznámiť, že nemám záujem naďalej takto fungovať a končím...trvalo mi to asi tak 45 sekúnd aj s vycentrovaním zraku..povedala nech jej to prídem povedať triezvy ...
Došiel som aj triezvy, porozprávali sme sa.. ale celé to bolo dosť blbé, ani nechcela počúvať viac..len, že sa ma aspoň naposledy spýta že ako sa mi darilo cez deň a potom už len ironické vety typu "môžem sa na teba aspoň pozrieť, keď ťa uvidím na ulici?" tak som jej povedal, nech to neberie ako ignoráciu, ale ako uzavretie určitej kapitoly
... no a že bola zvyknutá..a nech sa jej ozvem, ak by som zistil, že mi začala chýbať... hmm, tak som jej povedal, že chýbať mi síce bude, ale určite sa neozvem.. tak Marinak, myslím že by si sa na to mal vysrať... a toto, by som povedal, bez urážky, je oveľa slušnejšie dievča ako to tvoje... nikdy nikoho nemala...viem, že si nikdy s nikým lepšie nerozumela... jediné čo ma štve, že som jej nepovedal ako som si to celé predstavoval... ešte rozmýšľam, či jej to nenapísať cez net alebo ručne a dať nech jej to niekto dá..ja sa s ňou už nechcem za týchto podmienok stretnúť..kde by som jej len napísal, že som ju fakt mal veľmi rád a takéto veci..nech si možno v budúcnosti uvedomí, o čo prišla .. tá ručná verzia mi je celkom sympatická...nepovedal som jej to presne, čo som cítil, lebo keď sme spolu, tak sa stále usmievame a sme strašne pozitívni a nemal som silu ju vidieť plakať, ak by začala...bál som sa, že by som začal aj ja
inak to ani jeden z nás nemá vo zvyku...aj mi povedala, že kým som tam sa smeje, ale keď odídem, tak bude plakať ... reku "to hádam nie..
"
A inak už nepijem, pomaly môžem začať športovať
BTW. zaráža ma, že som mal dosť často pocit, že žiarli na iné... a keď mi volá v noci o pol druhej, kým som na chate..tak som si myslel, že sa aj celkom zaujíma
čo už, myslím, že sme mali lepší vzťah, než máš ty Marinak a vidíš ako to dopadlo... len pre pripomenutie, tiež mi bola spolužiačkou

A inak už nepijem, pomaly môžem začať športovať
BTW. zaráža ma, že som mal dosť často pocit, že žiarli na iné... a keď mi volá v noci o pol druhej, kým som na chate..tak som si myslel, že sa aj celkom zaujíma
Zajtra mam stuzkovu. Chysta akesi pekne saty, tak som zvedavy.
Nepisal som sem vyse mesiaca, lebo tato otazka sla do uzadia (pripravy na stuzkovu,...). Zaujal som viacmenej flegmaticky postoj, takze uz ma nic nebude zarmucovat, moze ma to len prekvapit. Cez vikend vam prinesiem kompletny suhrn udalosti, vratane tych zo stuzkovej.
Ona ide s tebou na stuzkovu? Si blbec, uz to musim napisat.
test- Cital si 1.prispevok?? Asi nie. Vsak asi je jasne, ze so mnou ide, ked je so mnou v triede, nemyslis?? Nemusis mi hned nadavat...
ona prepadla? ked ma 19 a ty 17 a ktomu idete este na stuzkovu...
Cital som celu temu este pred casom, tusim som sa aj vyjadroval v tejto teme. Ty si ten, ktory chce spoluziacku, ktora ma dalsich piatich, teba ma na zabavu, blokla si ta na FB lebo to jej frajer chcel, ci druhy frajer, potom si hlasil uspesny odblok FB a komedia okolo toho. Ak si dobre spominam a ak plati to co pisem a je to tato tema, tak si stojim za tym, ze si blbec a divim sa, ze ta to este bavi. Prajem krasnu stuzkovu.
Nejaké novinky ?
Jaaj, ludia, co vam poviem. V piatok som zazil prekrasnu stuzkovu.
Ani vo sne by ma nenapadlo, ze to takto skvele dopadne. Na to, ako na prd isla cela organizacia, vsetko vyborne dopadlo!! Bol som naozaj paf z viacerych dievcat, tak krasne boli vyfintene!! Co sa tyka mojej zalezitosti- na to, ze udalosti boli v poslednych tyzdnoch poskromne, stuzkova to skvele vynahradila!! A to vo viacerych smeroch. Zacnem asi tym, ze vyzerala naozaj prekrasne!! Velmi sa mi pacila, svoj slub naozaj dodrzala. Naozaj ani neviem slovami opisat, aka bola krasna. Dalsia vec- stala sa nam taka zvlastna prihoda, ktoru mi tu asi nikto neuveri ale co uz.
Pripravovala darcek pre triednu- darcekovu poukazku. Poslala ju spoluziacke, nech ju vytlaci. Po piatej poobede prisla za mnou, ze ju spoluziacka nevytlacila. Co teraz?? Budeme bez darceku?? Casu malo, do generalky ostavala necela polhodina. Jedina moznost bola, ze rychlo pobezime k nam, kedze byvam najblizsie. Lenze v tom zmatku sa zabudla dobre obliect. Takze sme spolu bezali obrazne povedane cez pol mesta- ja v obleku a ona v satach polonaha, v opatkoch. Volal som nasim, ze ci su este doma, lebo som si nezobral kluce. Po mensich problemoch s komunikaciou som zistil, ze su. Po cely cas, ako sme bezali, som mal pocit, ze robim nieco zle, protizakonne. Citil som sa, ze ju unasam a chystam sa ju znasilnit alebo ze sme spolupachatelia trestneho cinu a utekame pred policiou. Predsa len, bezat cez krizovatky plne aut nie je az taka sranda. Ked sme prisli ku mne domov, otvorila mail a snazila sa to vytlacit. Lenze nefungovala mi farebna napln v tlaciarni. Takze sme to museli nechat tak, ako to bolo- cirnobiele a niektore veci ani vobec nebolo vidno. Ked sme bezali nazad, cela bola v rozpakoch- bala sa najma reakcie jej neprajnicok. Slubil som jej, ze ju v tom samu nenecham a ze ju podrzim. Nahlili sme sa, nahlili, no aj tak sme prisli neskoro. Generalka sa uz zacala... Najvacsi gol prisiel, ked nam spoluziak povedal, ze oni to uz maju vytlacene.
Medzitym vsak este chytila placlivy histericky zachvat. Citil som sa uplne dezorientovany, narychlo som musel zistovat ako je nastup a dalsie veci. Situacia sa nastastie upokojila a v pohode sme si mohli vychutnat krasy stuzkovej.
Na volnej zabave sme si aj spolu zatancovali, zajedli, zapili, porozpravali sa. Mimo ineho som sa dozvedel, ze je stale volna.
Dlzim jej vsak 3 cokolady.
Neskor jej vsak prislo zle, takze musela odist. Celkovo to bol pekny vecer, s prihodou, ktoru sme neocakavali. Ale to sme cely my- vzdy musime nieco vyviest, co stoji za to.
Dufam, ze som na nic nezabudol, keby nieco, tak doplnim.
Pripravovala darcek pre triednu- darcekovu poukazku. Poslala ju spoluziacke, nech ju vytlaci. Po piatej poobede prisla za mnou, ze ju spoluziacka nevytlacila. Co teraz?? Budeme bez darceku?? Casu malo, do generalky ostavala necela polhodina. Jedina moznost bola, ze rychlo pobezime k nam, kedze byvam najblizsie. Lenze v tom zmatku sa zabudla dobre obliect. Takze sme spolu bezali obrazne povedane cez pol mesta- ja v obleku a ona v satach polonaha, v opatkoch. Volal som nasim, ze ci su este doma, lebo som si nezobral kluce. Po mensich problemoch s komunikaciou som zistil, ze su. Po cely cas, ako sme bezali, som mal pocit, ze robim nieco zle, protizakonne. Citil som sa, ze ju unasam a chystam sa ju znasilnit alebo ze sme spolupachatelia trestneho cinu a utekame pred policiou. Predsa len, bezat cez krizovatky plne aut nie je az taka sranda. Ked sme prisli ku mne domov, otvorila mail a snazila sa to vytlacit. Lenze nefungovala mi farebna napln v tlaciarni. Takze sme to museli nechat tak, ako to bolo- cirnobiele a niektore veci ani vobec nebolo vidno. Ked sme bezali nazad, cela bola v rozpakoch- bala sa najma reakcie jej neprajnicok. Slubil som jej, ze ju v tom samu nenecham a ze ju podrzim. Nahlili sme sa, nahlili, no aj tak sme prisli neskoro. Generalka sa uz zacala... Najvacsi gol prisiel, ked nam spoluziak povedal, ze oni to uz maju vytlacene.
Na volnej zabave sme si aj spolu zatancovali, zajedli, zapili, porozpravali sa. Mimo ineho som sa dozvedel, ze je stale volna.
-
lowmanek
Light Professional
Ehm, cely cas cakam, ako napises, ze doma si ju fikol, ze ked ste prisli naspat a meskali, tak si ju fikol, a nic...co je vlastne na tom take uzasne?
sry, ale nezda sa mi, ze by ta to k potencionalnemu vztahu s nou nejak dramaticky priblizilo...
Ako balzam na dušu toto, pri tej kope vecí,ktorými som zahltený a neviem čo skôr.
Blahoželám ti k skvelej stužkovej a sebaobetovaniu. Si hrdina. Keď jej dáš 3 čokolády, vrhne sa ti okolo krku a zažiješ mindblowing sex.
Blahoželám ti k skvelej stužkovej a sebaobetovaniu. Si hrdina. Keď jej dáš 3 čokolády, vrhne sa ti okolo krku a zažiješ mindblowing sex.
-
maciatko99
Medium Star
Super príhoda! Ale teraz vážne, vysvetli mi prosím ťa a možno nie len mne, že čo bolo na tom super a úzasné, prekrásne, a ani neviem aké ďalšie superlatívy si tam použil? Prebehol si sa s ňou cez pol mesta, zatancoval si si s ňou na stužkovej na ktorej tancovala aj s inými chalanmi a čo ešte? Je stále voľná, berie ťa ako kamaráta, dáva ti falošnú nádej, rovnakú falošnú nádej dáva ešte ďalším dvom, si z nej stále pomotaný, odblokovala si ťa na Facebooku a čo ešte? Sú to veci, ktoré su ti k ničomu, ktoré ti len ubližujú a ublížia.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
Marinak napísal:Jaaj, ludia, co vam poviem. V piatok som zazil prekrasnu stuzkovu.Ani vo sne by ma nenapadlo, ze to takto skvele dopadne. Na to, ako na prd isla cela organizacia, vsetko vyborne dopadlo!! Bol som naozaj paf z viacerych dievcat, tak krasne boli vyfintene!! Co sa tyka mojej zalezitosti- na to, ze udalosti boli v poslednych tyzdnoch poskromne, stuzkova to skvele vynahradila!! A to vo viacerych smeroch. Zacnem asi tym, ze vyzerala naozaj prekrasne!! Velmi sa mi pacila, svoj slub naozaj dodrzala. Naozaj ani neviem slovami opisat, aka bola krasna. Dalsia vec- stala sa nam taka zvlastna prihoda, ktoru mi tu asi nikto neuveri ale co uz.
Pripravovala darcek pre triednu- darcekovu poukazku. Poslala ju spoluziacke, nech ju vytlaci. Po piatej poobede prisla za mnou, ze ju spoluziacka nevytlacila. Co teraz?? Budeme bez darceku?? Casu malo, do generalky ostavala necela polhodina. Jedina moznost bola, ze rychlo pobezime k nam, kedze byvam najblizsie. Lenze v tom zmatku sa zabudla dobre obliect. Takze sme spolu bezali obrazne povedane cez pol mesta- ja v obleku a ona v satach polonaha, v opatkoch. Volal som nasim, ze ci su este doma, lebo som si nezobral kluce. Po mensich problemoch s komunikaciou som zistil, ze su. Po cely cas, ako sme bezali, som mal pocit, ze robim nieco zle, protizakonne. Citil som sa, ze ju unasam a chystam sa ju znasilnit alebo ze sme spolupachatelia trestneho cinu a utekame pred policiou. Predsa len, bezat cez krizovatky plne aut nie je az taka sranda. Ked sme prisli ku mne domov, otvorila mail a snazila sa to vytlacit. Lenze nefungovala mi farebna napln v tlaciarni. Takze sme to museli nechat tak, ako to bolo- cirnobiele a niektore veci ani vobec nebolo vidno. Ked sme bezali nazad, cela bola v rozpakoch- bala sa najma reakcie jej neprajnicok. Slubil som jej, ze ju v tom samu nenecham a ze ju podrzim. Nahlili sme sa, nahlili, no aj tak sme prisli neskoro. Generalka sa uz zacala... Najvacsi gol prisiel, ked nam spoluziak povedal, ze oni to uz maju vytlacene.Medzitym vsak este chytila placlivy histericky zachvat. Citil som sa uplne dezorientovany, narychlo som musel zistovat ako je nastup a dalsie veci. Situacia sa nastastie upokojila a v pohode sme si mohli vychutnat krasy stuzkovej.
Na volnej zabave sme si aj spolu zatancovali, zajedli, zapili, porozpravali sa. Mimo ineho som sa dozvedel, ze je stale volna.Dlzim jej vsak 3 cokolady.
Neskor jej vsak prislo zle, takze musela odist. Celkovo to bol pekny vecer, s prihodou, ktoru sme neocakavali. Ale to sme cely my- vzdy musime nieco vyviest, co stoji za to.
Dufam, ze som na nic nezabudol, keby nieco, tak doplnim.
lol, Ty nezbednikMarinak napísal:Celkovo to bol pekny vecer, s prihodou, ktoru sme neocakavali. Ale to sme cely my- vzdy musime nieco vyviest, co stoji za to.
uzasne si to napisal, podobne dielo som nevidel ani neviem kedy. jezisi kriste, takych ako Ty tu treba tisice
Takze teba potesil beh cez mesto v obleku s babou ktora potom kvoli tomu, ze bola polonaha prechladla, aby si vytlacil nepouzitelny zdrap a aby si prisiel naspat spoteny neskoro na generalku? No ja by som to prezentoval ako najhorsiu cast stuzkovej. Asi sa neviem tesit z drobnosti. 
Ale no nechajte ho, však to bolo ako vo filme, jasné že to bolo skvelé. Určite už len hudba chýbala....a to prefiknutie
(keby to bol film samozrejme)
Si idiot. Na motúziku.
-
javatar
Hardcore addict
tuto temu som necital od druhej strany a teraz som si precital len marinakovu "story"
musi byt dobre zalubeny ak ho 5 stran nedoradilo ani od tej dievciny ani od prispievania do tejto temy (tych 5 stran citat nemusim, viem si predstavit co ste donho tlacili)
musi byt dobre zalubeny ak ho 5 stran nedoradilo ani od tej dievciny ani od prispievania do tejto temy (tych 5 stran citat nemusim, viem si predstavit co ste donho tlacili)
Marinak si najvacsi frajer neviem na com ficis ale asi to bude dost hard ked mas euforiu z takychto veci
a to som si ja myslel ze som bol v tvojom veku najvacsi blbec co sa tyka jednej holky ale vdaka tebe som zistil ze to ani z daleka nebolo take zleeee, fakt dik
btw hod sem jej fotku strasne ma zaujima co za krasavicu ta takto mota 
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ty vole, tak toto je moc, srdecna vdaka tomu kto toto linkol do vtipnych tem na fore, normalne az som zabudol na moju bolestivu ranu na nohe. Ja fakt ani neviem co k tomu dodat, ty proste vnimas realitu nejak uplne inak pokrutene, to ti snad rodicia na ranajky tajne podavaju lysohlavky alebo co. Vsetci ludia ti tu zborovo pisu ze je to totalna 8====D-tina a ty to proste veselo ignorujes a stale sa zenies za svojou iluziou a nadejou ktora bohuzial neexistuje. Neviem co si ocakaval od zalozenia tejto temy, mne pripada ze si cakal zaruceny navod na to ako ju dostat, alebo co...ja nechapem vas ostatnych ze mate tu vydrz dookola mu stale omielat to iste dookola aj ked je to ako hadzanie hrachu o stenu. Na zaver poprosim tych co poznaju Gangyho, odkazte mu prosim nech si to tu precita a vyjadri sa, nejaky jeho za*eb by bol pomyselnym zlatym klincom (asi nekonecneho) pribehu tohto trageda. 
edit: tiez sa prihovaram za fotku tej (urcite) nadpozemsky neuveritelne krasnej osoby, ze ti fakt stoji za to (este k tomu pri jej sku**** povahe) robit zo seba vrece hovien.
edit: tiez sa prihovaram za fotku tej (urcite) nadpozemsky neuveritelne krasnej osoby, ze ti fakt stoji za to (este k tomu pri jej sku**** povahe) robit zo seba vrece hovien.