Wifi signál
-
Corvo Attano
Novice
Wifi signál
no chytám wifi z domu vedľa (neviem presne ktorého) a je to dobre wifi potom tu mam ďalšie 2 ale tie sú veľmi ďaleko takže keď sa pripojím tak my to ide priemerne 1000ms a ten čo my ide dobre tak sa stáva (veľmi často) že vypadne a nejde aj také 2 hodiny tak sa pýtam či nie je dáke zariadenie ktoré by môjmu PC mohlo zvýšiť prijímanie signálu aby som našiel wifi ktoré sú ďaleko pre môj základný prijímač v PC alebo zosilniť signál ktorý chytím aj z PC ?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Wifi signál
Vitaj na fóre hl. protagonista Dishonored. Čo tak si dať nejaký rozumnejší názov témy? A čo tak si kúpiť. vl internet a necucať otvorené wi-finy od susedov? Ináč sa dá zvýšiť výkon zariadenia kvalitnejšou a silnejšou anténou.
pravy slovacisko sa nezapre a bere vsetko co je zadara predsa
-
Corvo Attano
Novice
čo tu riešite takéto veci, alebo my pomôžte alebo to nechajte tak...
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Však som Ti napísal aj riešenie a aj upozornenie, obidve si odignoroval. Daj mi jeden dôvod prečo by som Ti tému nemal zavrieť. Takže ešte raz:
Pomenuj tému nejako zmysluplne, napríklad: "Slabý "rogue" wi-fi signál - ako zosilniť jeho príjem"
ak máš notebook, tak si kúp externý wi-fi USB kľúč s 1-3 3dba anténami, čo sú vstavané, neskôr si vieš na ne dokúpiť až 10 dba anténu
A prosím Ťa píš ako človek a čítaj čo Ti tu píšeme.
A prosím Ťa píš ako človek a čítaj čo Ti tu píšeme.
-
Corvo Attano
Novice
ok ok sorry a dík