Sluchadla
-
lowmanek
Light Professional
Re: Sluchadla
Trochu viac by si nam povedat nechcel...musi to byt headset? otvorene? zatvorene?
Imo je to dost shit, ale v audiu sa moc nevyznam, tak to necham na zdatnejsich.
Velakrat boli odporucane Fostex TH-5, ktore aj splnaju cenovu kategoriu.
//500
Imo je to dost shit, ale v audiu sa moc nevyznam, tak to necham na zdatnejsich.
Velakrat boli odporucane Fostex TH-5, ktore aj splnaju cenovu kategoriu.
//500
ano chcel by som headset k PC hram
-
lowmanek
Light Professional
Neviem no, podla mna je lepsie dokupit mikrak za par supiek k hore spominanym....
-
Ryan Giggs
VIP
Aky maš rozpočet?
sak do tych 55€ alebo aj 60€ moze byt
-
Ryan Giggs
VIP
Ak silou-mocou potrebujes mikrofon na sluchadlach, tak kludne aj tie Creative. Ako ale bolo povedane vyssie, normalne sluchadla budu mat po vsetkych strankach omnoho lepsi zvuk. Budu ovela lepsie aj na hry. O hudbe nehovoriac.
sluchadla vyuzijes pri vsetkych hrach, mic nie..kup kvalitnejsie sluchadla a k nim stojanovy mikrofon z tesca skoro zadarmo 
a ake by ste sluchadla teda odpurucali? uz teda nejake stajlofky aby som mohol aj do mobilu zapojit a po vonku behat s nimi 
-
Ryan Giggs
VIP
Z prenosnych (neviem ktore su pre teba dost stajlofky) Fostex TH-7, TH-5, Audio-Technica ATH-SJ55, Philips SHL5605, SHL5906 alebo novy objav Maxell Retro DJ (cena 18€, zvuk ale na urovni 50+€), Sennheiser HD 229.
Lepsie su ale k PC domace sluchadla, tie budu hrat lepsie a budu aj pohodlnejsie. Beyerdynamic DTX 710, AKG K 99/514, Audio-Technica ATH-TAD300, TAD400.
Lepsie su ale k PC domace sluchadla, tie budu hrat lepsie a budu aj pohodlnejsie. Beyerdynamic DTX 710, AKG K 99/514, Audio-Technica ATH-TAD300, TAD400.
-
Ryan Giggs
VIP
Nie nema. Skullcandy sa kvoli zvuku nekupuju.
Zdravím, potreboval by som pomoc s kúpou slúchadiel pre starého otca. Keďže má už vyšší vek, televíziu si púšťa skutočne nahlas, teda si kúpil slúchadlá, aby to toľko nerevalo v celom byte. Avšak kábel od nich je jednak krátky a jednak nepraktický.
Chcel by som mu teda kúpiť bezdrôtové slúchadlá. Mali by byť kompatibilné s TV (Nie som si istý, aké vstupy tam má, musím pozrieť), čo sa kvality týka nič profesionálne (hlavne sa bojím, že kopu vysokých/nízkych tónov už nezachytí, aj tak to má len na správy a seriály), stačí pre bežného používateľa. Cenovo vôbec neviem, ako by sa to mohlo pohybovať, preto si teraz len trepnem strop 50 eur.
Napadá vám niečo?
Chcel by som mu teda kúpiť bezdrôtové slúchadlá. Mali by byť kompatibilné s TV (Nie som si istý, aké vstupy tam má, musím pozrieť), čo sa kvality týka nič profesionálne (hlavne sa bojím, že kopu vysokých/nízkych tónov už nezachytí, aj tak to má len na správy a seriály), stačí pre bežného používateľa. Cenovo vôbec neviem, ako by sa to mohlo pohybovať, preto si teraz len trepnem strop 50 eur.
Napadá vám niečo?
-
Ryan Giggs
VIP
Kabel sa da poriesit predlzovackou. To len tak pomimo.
Uplne jednoduchy, overeny model su AKG K912.
Uplne jednoduchy, overeny model su AKG K912.
Jasné, ale bohužiaľ mám skúsenosť, že kde sa motajú káble, tam sa dá ľahko potknúť, hlavne ak sa nohy vo vyššom veku už zle dvíhajú. 
Vďaka, kuknem sa na ne.
Vďaka, kuknem sa na ne.