Hrate pc games???
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
mne sa stale pacili najma takticke hry.vietkong ma nenormalne bavil a potom aj zopar dalsich podobnych.chytila ma aj mafia,ale to bolo davno.
asi mi nebudete verit ale mne sa proste hra nechce zapinat (ked to tak dlho nacitava potom loaduje save,no koho to ma bavit).tak si radsej pustim nejaku hudbu s dakym pokecam kuknem hojko a idem prec od kompu k dacomu inemu.celkovo ma komp dost nudi.keby sa na nom nedala prehravat hudba ta ho predam hned na mieste
asi mi nebudete verit ale mne sa proste hra nechce zapinat (ked to tak dlho nacitava potom loaduje save,no koho to ma bavit).tak si radsej pustim nejaku hudbu s dakym pokecam kuknem hojko a idem prec od kompu k dacomu inemu.celkovo ma komp dost nudi.keby sa na nom nedala prehravat hudba ta ho predam hned na mieste
-
last_knight
Light Professional
-
misokgb
King
Tak ja mam s gamesami problem, ziadna ma nebavi
Jedine co ma bavilo, mozno este aj bavi ale teraz proste nedrvim bol FEAR Combat. Raz do mesiaca pol hodinka MW ale aj to ma uz preslo, proste vsetko co som za kompom som na nete, alebo pisem veci/kreslim... Kazda jedna hra u mna skonci uninstallom po pol hodine hrania, vzdy ked vysla nejaka novinka tak som si to nainstaloval, ze a konecne ma mozno nieco chyti, ale teraz uz ani to... Nic nic
Aj by som chcel aby ma nieco bavilo ale proste ma to prejde do pol hodinky, volakedy ked som bol mensi tak Warcraft 2 v kuse, a adventurky
Teraz no games... 
s prichodom netu som tiez najprv prestal hrat tolko hry, ale potom som zacal hrat hry po nete. to ma zas prestalo bavit a teraz hram len obcas CS. to ma jedine bavi tak 1-2 hodky cez weekend. cez tyzden nemam cas - skola
kedysi som hraval dost dlho Starcrafta
sice mam na disku celkom dost hier, ktore som nepresiel, ale sa mi proste nechce. pozrem ze co budem hrat, a potom si uvedomim, ze nic
tak si zapnem firefoxa a brouzdam na nete alebo kecam s kamosmi
Re: Hrate pc games???
Niekedy som hravaldosť často ...teraz to nahradil facebook na pcčku... viacej ravam už na konzolach je to take.. pohodlnejšie najma preto že ked tam pichneš hru tak sa nemusiš obávať že ti hra nepojde
Re: Hrate pc games???
Gratulujem, tusim sa ti podaril rekord - otvorit temu az 6 rokov zabudnutu..