Problém so spolubývajúcim

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém so spolubývajúcim

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Alebo mu ukáž túto tému, možno sa uvedomí keď zistí čo naňho chystáš ;D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pre toto volím privát. Takéto kktiny zažívať nepotrebujem, mám rád svoj pokoj a súkromie. Inak, ak by to neišlo slušným dohovorom, riešil by som to radikálnejšie - človiečik by sa uvedomil.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

toto je brutalne tragikomicka tema!! :D prajem pevne nervy, budes musiet na neho byt inteligentny aj ustipacny aj vulgarny aj hocico, co nim aspon trochu pohne. zabudni na flegmu.
zaklad dobreho spolunazivania je vybudovat si dominantne postavenie na izbe a potom si mozes robit co chces...
toto je top:
ked ho opat nachytas s morning wood ako to volas :D odfotit, vytlacit, a nalepit na dvere s napisom "tu byva blast3r a tento ko*ot"... idealne v poobednajsom case, ked ten dilino spi a je zvyseny pohyb na intraku...
a informuj sa, aby si mohol cim skor zmenit spolubyvajuceho (neviem, kde presne v CR si, ale od let. semestra by sa to malo dat)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...písal si, že na intráku ste dobrý kolektív, takže ostatní ti určite radi pomôžu...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Pri tejto teme rozmyslam, ze ake stastie som vychytil na spolubyvajucich :lol:. Mimochodom, na vedlajsej izbe na bunke je taky introvert, co sa nezdravi ani spolubyvajucim. Proste surovo, prisaham, som ho nepocul povedat ani jedno slovo na intraku. Je somnou v kruzku a pocul som ho rozpravat iba ked ho na cviku vyvolali :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

fu radu nemam, ale vela stastia prajem. ja mam rovnaky problem, spolubyvajuci v bunke(ani nie v rovnakej izbe) chodia spavat niekedy nad ranom a sice ma ako tak respektuju, tak su neskutocne hlucny, vzdy musia dat hlucne najavo ked v nejakej hre vyhravaju/prehravaju, nocne sprchy su tiez klasika..su ale dvaja tam nic nezmozem, tak pockam kym prejde zima a radsej volim dochadzanie..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Boze aky som rad za moj tvrdy spanok teraz :lol: stuple do usi si neskusal, tie stavbarske?
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

hughito napísal:Pre toto volím privát. Takéto kktiny zažívať nepotrebujem, mám rád svoj pokoj a súkromie. Inak, ak by to neišlo slušným dohovorom, riešil by som to radikálnejšie - človiečik by sa uvedomil.

kde mas istotu ze na private nechystis volov? je sice pekne ze sa na izbu dohodnes s kamosom, ale kuchyna, niekedy obyvacka (chlastacia miestnost), je spolocna pre cely barak kde ste zvycajne siesti

to radsej spacifikujem jedneho vola na izbe ako nervacit kvoli 4-volov v jednom baraku

co sa nocnych sprch tyka, v bunke som nebol a ani nechcem byt...proti spolocnym umyvarkam na chodbe nemam vobec nic, navyse sa o ne nemusis starat, od toho su tam upratovacky
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: mozes mu skusit dat svoju holu rit (kakaove očko) tesne ku nosu a rano do neho postrcit nech sa zobudi a ked sa zobudi tak prve co ti da nos do kakaca, ked to zabetonujes este takym kvalitnym prdom rovno do nosa a niekto to este natoci tutofka.

:arrow: alebo ked vstanes rano skor ako on, vytiahnes vtaka a zacnes mu nim klepat po cele, tvari, sem tam po ustach a tak :lol: zarucena SHOW ked vstane.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

^myslel som, ze to ostatni v Ziline su tepli, nie Ty. to tam mate nejaku novu zabavu po tom co ste vyrastli zo srania ludom do topanok?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: to ja nerobim, to sa bezne vraj robilo na taboroch okolo domase, a v brigadnickych chatkach, vacsinou studenti michalovskej priemyslovky, ... :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

kabul napísal:

kde mas istotu ze na private nechystis volov? je sice pekne ze sa na izbu dohodnes s kamosom, ale kuchyna, niekedy obyvacka (chlastacia miestnost), je spolocna pre cely barak kde ste zvycajne siesti

to radsej spacifikujem jedneho vola na izbe ako nervacit kvoli 4-volov v jednom baraku

co sa nocnych sprch tyka, v bunke som nebol a ani nechcem byt...proti spolocnym umyvarkam na chodbe nemam vobec nic, navyse sa o ne nemusis starat, od toho su tam upratovacky
rozdiel je v tom ze privat si clovek vybera sam a na intraku ti spolubyvajucich pridelia ;)
SRneC
Addict
Addict

Schyzo ked ti niekto odide z privatu a do nasledujuceho najmu musis niekoho najst ak nechces platit viac tak to si teda navyberas. :roll: Beries koho pride.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ako kde, napr v Kosiciach v takych pripadoch sa prejavil nedostatok privatov tak bolo vzdy vela ponuk na spolubyvajucich ;) ale hej zas nevylucujem ze inde to moze byt opacne
SRneC
Addict
Addict

Na zaciatku skolskeho roka alebo cez prazdniny si z 20 mozes vyberat, ale aj tak nevies kto je aky, ak nahodou nezhana nejaky tvoj kamos (ale aj clovek ktoreho poznas 10rokov moze byt latentny skryty humusak to nemas ako zistit). Pocas roka je ponuka a dopyt ovela mensia/mensi. Som v BA takze studentov je tu este viac.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no neviem, mne sa spolubyvajuci zvykli menit aj pocas skolskeho roka a nikto tu nehovori len o studentoch, momentalne som na byte jediny kto studuje :D ...kazdopadne myslim ze s majitelom bytu sa vzdy da dohodnut lepsie nez s vedenim intrakov, nikto si nechce vo svojom byte drzat jedneho humusaka kvoli ktoremu mu ostatni zaujemci utecu inde...
SRneC
Addict
Addict

ved aj mne sa menili, zatial som mal stastie vzdy na dobrych :lol: a este pochybujem ze v tomto vesmire odidu 3 ludia kvoli 1.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no hej neodidu, na private nie lebo vlastnik vyhodi skor toho jedneho a na intraku nie lebo tam ich len tak na ziadost neprelozia :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty-xyz napísal::lol: to ja nerobim, to sa bezne vraj robilo na taboroch okolo domase, a v brigadnickych chatkach, vacsinou studenti michalovskej priemyslovky, ... :lol:
Tak už konečne vieme, čo ťa tak poznačilo.

kabul:
Na izbe som sám a to je hlavné a najpodstatnejšie. Celkovo sme traja a týpci sú pracujúci (čo je asi najlepšie, čo môže byť).
ultimate222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ultimate222 »

ja som mal tiez podobny problem. Bol som v jednej izbe s 2 chalanmi, oni tam boli uz predtym, cize som bol v nevyhode, ja som bol ten novy, oni mali prevahu takze nebola sanca si vypracovat nejake lepsie postavenie nad nimi. A problem bol ten, ze tiez sa tam nedalo vyspat, do rana hrali kadejake hry a so zapnutymi reprakmi, pozerali filmy so zapnutym zvukom, robili si jedlo - zapinali mikrovlnku a rychlovarnu kanvicu niekedy okolo druhej rano, ktora riadne huci .. proste nedalo sa tam spat ... oni spali tiez cez den lebo do skoly chodili len obcas. Vobec sa nesnazili byt ticho aj ked ja som uz isiel spat. No aspon neboli jak prasata ako tne tvoj spolubyvajuci, aj ked zachod obcas ostali a nesplachovali. Nastastie v mojom pripade pomohlo dohovaranie a aspon sa naucili hrat a pozerat filmy so sluchatkami a neboli az taki hlucni v noci.
Napísať odpoveď