Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
skus pozret na zive.sk alebo fony.sk bol tam o nom clanok, neviem to teraz najst lebo som na mobile
odporucam ti pockat na LG Nexus 4, oficialne vychadza 13. novembra a tak asi v decembri bude dostupny aj u nasSpixy napísal:caute, ja sa zase rozhodujem medzi Galaxy S2 a Xperia S. Existuje lepsi mobil v danej cenovek kategorii?
velka vydrz baterie je prioritou
http://www.phonearena.com/phones/LG-Nexus-4_id7531 a cena bude v takej istej kategorii ako xperia s.
ja som sa rozhodoval medzi S2 a Xperiou P, ale rozhodol som sa cakat na LG/Google Nexus 4
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Aká je šanca že LG Nexus bude u operátorov za normálne ceny ako akciový telefón okolo decembra?
Zatial s Nexus 4 nevyzera ruzovo. Tiez si ho chcem kupit ale z prvych recenzii a testov mam zmiesane pocity. Hlavne ide o slabu bateriu a tiez ma trapi pouzity material zo skla na obidvoch stranach. Na Anandtech-u sa objavili prve benchmarky a telefon dopadol dost biedne, napriek tomu ze ma ist o najlepsi a najrychlejsi Android telefon. Ano viem ze vsetky testovacie verzie zatial bezia na nefinalnom softveri ale ako poznam Google tak rovnaka situacia bola aj ked vysiel Galaxy Nexus a kym sa telefon dostal do pouzitelneho stavu, trebalo pockat na Android 4.0.4.
Inac predavali sa vobec Nexus telefony u operatoroch ? Narychlo som Googlil ale bez vysledkov. Ale co sa pamatam tak sa mi zda ze prave Galaxy Nexus bol v ponuke Telekom-u.
Ak sa vsak neskor vyladi softver a dalsie muchy tak sa u nas pravdepodobne zrodi novy bestseller.
Inac predavali sa vobec Nexus telefony u operatoroch ? Narychlo som Googlil ale bez vysledkov. Ale co sa pamatam tak sa mi zda ze prave Galaxy Nexus bol v ponuke Telekom-u.
Ak sa vsak neskor vyladi softver a dalsie muchy tak sa u nas pravdepodobne zrodi novy bestseller.
LG Nexus 4 je už tehla
aj na ten 4.3" si musím zvyknúť lebo teraz mám normálny mobil (2.8" Samsung F480)
aj na ten 4.3" si musím zvyknúť lebo teraz mám normálny mobil (2.8" Samsung F480)
A napriklad HTC One S ? Trochu by si priplatil ale oplatilo by sa.
-
Arkaz
Addict
Spixy: ak vyslovene vahas medzi xperiou a S2kou asi by som siel do S2ky. Parametrovo su natom celkom podobne no ak by si sa rozhodol pre S2 odporucam zakupit battery kit ktory ti da 2000mAh =)
ten HTC vypada dobre ale je drahsi o 60€ (Alza)
pokial nevyjde ZTE pre nas trh, asi bude teda najlepsi S2 (s 2Ah baterkou)
skoda ze ten S3 mini je dost pomaly za tu cenu
Dostane SGS2 aktualizaciu aj na 4.2 a dalej ze?
pokial nevyjde ZTE pre nas trh, asi bude teda najlepsi S2 (s 2Ah baterkou)
skoda ze ten S3 mini je dost pomaly za tu cenu
Dostane SGS2 aktualizaciu aj na 4.2 a dalej ze?
Tak potom zober tu S2-ku. Android 4.1 aktualizacia bude ale 4.2 uz neverim. Aj tak medzi 4.1 a 4.2 nie je obrovsky skok, vzhladom na to ze tlacitka v notifikacnej liste uz boli sucastou Touchwizu aj v predoslych Androidoch. Oficialne neverim ale custom romky na 4.2 a dalej urcite budu.
Hojte, brat by chcel nejakú novú mašinku do 300 evri max. do tých 350. Čo by ste odporučili? Požiadavky sú aspoň 3,5 palcový display a aby to zvládalo náročne hry
Ale nech radšej počká do Vianoc keď budú nejaké akcie či sa to neoplatí?
Pockat na Google Nexus 4 
-
101solo101
Light Expert
Hovoríš že počkať? A koľko bude stáť?
Zatial to vyzera na tieto ceny:
Nexus 4 8GB - 299€
Nexus 4 16GB - 349€
Nexus 4 8GB - 299€
Nexus 4 16GB - 349€
Veľmi pekná cena, bude sa dať aj rozšíriť o pamäťovú kartu?
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2012, 16:29)
A ešte, kedy bude v predaji u nás?
//autoeditácia príspevku (03 Nov 2012, 16:29)
A ešte, kedy bude v predaji u nás?
Bez pamatovej karty. Nexus zariadenia su vsetky bez moznosti rozsirenia pamate. V US za to zacne predavat od 13-teho. U nas predpokladam mozno o tyzden neskor. Zaciatkom decembra uz bude urcite v predaji.
Viac info: http://dsl.sk/article.php?article=13278
Viac info: http://dsl.sk/article.php?article=13278
-
galbavymartin
Light Professional
To som zvedavy...osobne si myslim ze viac...rochedo napísal:Zatial to vyzera na tieto ceny:
Nexus 4 8GB - 299€
Nexus 4 16GB - 349€
-
uplink
VIP
To je veľmi pravdepodobné že na Slovensku bude stáť Nexus viac. Naši obchodníci sú vychcaní a radi si upravujú ceny podľa populárnosti. Si vezmite také sprosté tesco, kľudne dajú AAA titul za 20 eur, hneď po vydaní, lebo nákupka je pre všetky firmy 10. A to len preto že to nie nevedia, keď zistia že je žiadaný, bachnú cenu na 59,99. Tak sa mi pred 6timi rokmi podarilo s bráchom kúpiť PS3 60 GB za 9k SKK či koľko a hneď na to ju brácho novú predal za 11-12k, lebo to bolo jednoducho terno. 60 GB [tie čo prehrávali aj PS2 hry] stáli v tej dobe okolo 16-18k SKK. Takže cena Nexusu bude podľa mňa veľmi zaujímavá vec na sledovanie.
S tym suhlasim, no zatial som vychadzal z toho ze aj Nexus 7 sa u nas zacal predavat za pomerne ekvivalentnu cenu. No vcera sa objavili spravy ze obchodny dom v Spanielsku aj v Taliansku odmietol zaradit do ponuky novy Nexus 4 pretoze LG stanovil predajnu cenu na 600 EUR.
Ked bude u nas cena do tych 450 EUR to som este ochotny doplatit ale 600 je uz fakt prehnana cena.
-
uplink
VIP
Ono, celá tá politika okolo googlackého hw je v tom, že je to "dotovaný" hw, takže má byť predávaný hrubo pod cenu, avšak vychcaná slovač tento fakt úplne ignoruje a vzhľadom na to že Nexus 7 parametrálne prekonáva One X aj SGS III, tak si viem živo predstaviť cenu pre koncového zákazníka na 600-700 evri. A vzhľadom na to že to má potenciál podobný ako Apple výrobky, ktoré sa predávajú bez problémov za 1200 eur [iP5], tak si myslím že je "vymalované".
ok len tada divná otazka: nie je Galaxy S2 na túto dobu moc zaostalý? (nevyznám sa v mobiloch)