Su na to aj rozne aplikacie- Data usage monitor,..
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Pokial ides cez 3G tak to si lahko skontrolujes: nastavenia-vseobecne-statistiky-mobilne pouzivanie 
Ano, v tych statistikach to kontrolujem lebo som dva krat prekrocil limit, a musel som to dat zvysit 
ten data usage monitor vyzera dost zaujmavo, dakujem!
ten data usage monitor vyzera dost zaujmavo, dakujem!
Jj, maximalna spokojnost a este si to ani neodbalil (i ked cas aplikaciu tam uz mas
). Tu je to, co vsetci vravia: apple ovca (a to mam rad Apple).
ako s tym suvisi folia?
Nerozumiem Tvojmu komentáruicefiresr napísal:Jj, maximalna spokojnost a este si to ani neodbalil (i ked cas aplikaciu tam uz mas). Tu je to, co vsetci vravia: apple ovca (a to mam rad Apple).
nechápem ani jaicefiresr napísal:Jj, maximalna spokojnost a este si to ani neodbalil (i ked cas aplikaciu tam uz mas). Tu je to, co vsetci vravia: apple ovca (a to mam rad Apple).
asi to, ze ho mas 2 dni aj s cestou, este poriadne nerozbaleny s nainstalovanou jednou aplikaciou a uz je to MAXIMALNA SPOKOJNOST a pritom si este ani nemal cas vyuzit ho aspon na 5 %...
chcel sa pochvalit 
Dobre, už Vám nejdem nič sem písať 

Ja ked som prvykrat drzal iPhone (3G) tak uz po 5 minutach som vedel ze to je ten najuzasnejsi telefon s akym som bol v kontakte a hned som vedel ze ho raz budem mat. Som spokojny majitel 4S a viem, ze pokial nepride nic revolucnejsie a Apple nezaspi dobu tak iny telefon ako iPhone nechcem 
Tieto iste pocity zazivam aj ja posledne dni
.
Presne tak.. iphone, je proste nieco ine. to neni telefon..
Presne tak.. iphone, je proste nieco ine. to neni telefon..
lol, cize mimozemska technologia ? Take nieco moze napisat len niekto kto zatial v ruke nedrzal kvalitny Android, pripadne Windows Phone.
Presne takbeardie napísal:asi to, ze ho mas 2 dni aj s cestou, este poriadne nerozbaleny s nainstalovanou jednou aplikaciou a uz je to MAXIMALNA SPOKOJNOST a pritom si este ani nemal cas vyuzit ho aspon na 5 %...
To sudis podla coho? Nehovorim ze Android je zla platforma, niekomu to vyhovuje a nevie si predstavit nieco ine. Ja nemam cas sa hrat s telefonikom a nastavovat ako maly chlapec hracku. Ja chcem to co mam teraz a plne mi to vyhovuje. Unavuju ma tie otrepane zvasty podobne tym tvojim.rochedo napísal:lol, cize mimozemska technologia ? Take nieco moze napisat len niekto kto zatial v ruke nedrzal kvalitny Android, pripadne Windows Phone.
rochedo napísal:lol, cize mimozemska technologia ? Take nieco moze napisat len niekto kto zatial v ruke nedrzal kvalitny Android, pripadne Windows Phone.
a funguje to aj presne naopak
aka je najlepšia aplikacia na pisanie hlasom...že proste zapneš aplikaciu a to čo hovoriš to piše hm?
Dragon Dictation
Ked som ju prvykrat skusil padla mi dolu sanka ako bezchybne to funguje
Fúúúúúúúúúúúha parada !!!Phase napísal:Dragon Dictation
v lete som sa s nou hral v kancelarii. je to fajn, len mi vadi nutnost tapnut ked treba uskutocnit prikaz. teda mozno novsie verzie vedia aj "posli cez fb tomu a tomu" ako sa caka od siri, ale to som nemal cas odskusat...Phase napísal:Dragon Dictation