Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
Tak som bol na poste a zistil som co to znamena. Nasa Pani postarka z neznameho dovodu nedorucila balik s komentarom ,,adresat neznamy" a balicek putuje teraz naspet do Honkongu. Adresa bola vyplnena spravne. Podla toho trackingu to vyzera tak, ze balicek bol na poste den (!) a potom ho odoslali naspat.
Budem rad, ak sa to do Vianoc vobec dostane ku mne..
Budem rad, ak sa to do Vianoc vobec dostane ku mne..
-
twardykamen
Medium Professional
raz sa mi to stalo.tiez mensia vec.uz som to riesil aj cez podporu.napisali mi ze este nech tyzden pockam a ak nie poslu znova. a ono to vtedy doslokukiak napísal:viem ze to tu uz asi bolo, ale neviem to dako najst.. Uz asi 6 tyzdnov nic nechodi, bolo to odoslane 2dni po vytvoreni objednavky.. Nemam tracking, kedze je to lacnejsia vec. Dokopy tam uz mam naobjednane za vyse 800 euro a nikdy som taky dlhy cas necakal. Poslu to znova ak sa to niekde stratilo, ci mam smolu?
trvalo to mozno aj 2 mesiace
hadam ma necaka podobny osudDunlop napísal:pridávam sa k čakajúcim, čakám od 15-teho septembra a nič
-
chlapec10
Addict
Takze... telefon uspesne vyreklamovany
bol to trocha porod ale podarilo sa a nakoniec super.
Mojmu telefonu odisiel power button, otvoril som ticket a napisali ze mam telefon poslat spat a poslat im potvrdenie.
Ihned po odoslani podacieho listka mi oznamili ze moj mobil uz nemaju a ze si mam vybrat iny (celkom super ze neriesia opravy ani nic
dokonca ani necakaju kym im dorazi balik odo mna).
Tu som mal trocha problem ze nejak sme sa nechapali s tym support chlapikom, tak sme sa 3 dni natahovali o tom istom, nakoniec som zalozil temu http://club.dx.com/forums/forums.dx/threadid.1236881 kde som sa postazoval, nasledne mi odpisal a ticket prebral nejaky supervisor a s mojim priplatkom 5 dolarov
uz ku mne smeruje http://dx.com/p/huawei-8825d-android-4- ... ack-161491
Z tohto musim zhodnotit ze reklamacia prebehla este lepsie a rychlejsie ako keby som si kupil mobil tu na slovensku (cakam na reklamaciu BT HF uz 29. den z mall.sk potom ako mi ju pred mesiacom vratili ze nenasli problem po cakani predoslych 30 dni)
Mojmu telefonu odisiel power button, otvoril som ticket a napisali ze mam telefon poslat spat a poslat im potvrdenie.
Ihned po odoslani podacieho listka mi oznamili ze moj mobil uz nemaju a ze si mam vybrat iny (celkom super ze neriesia opravy ani nic
Tu som mal trocha problem ze nejak sme sa nechapali s tym support chlapikom, tak sme sa 3 dni natahovali o tom istom, nakoniec som zalozil temu http://club.dx.com/forums/forums.dx/threadid.1236881 kde som sa postazoval, nasledne mi odpisal a ticket prebral nejaky supervisor a s mojim priplatkom 5 dolarov
Z tohto musim zhodnotit ze reklamacia prebehla este lepsie a rychlejsie ako keby som si kupil mobil tu na slovensku (cakam na reklamaciu BT HF uz 29. den z mall.sk potom ako mi ju pred mesiacom vratili ze nenasli problem po cakani predoslych 30 dni)
Má niekto skúsenosti s mobilom objednaným z dx.com?
Vyhliadol som si tento:
http://dx.com/p/n800-android-4-0-wcdma- ... ack-149665
Najviac ma zaujíma kvalita displeja.
260K farieb je asi dosť málo
Nedávno mi došlo GPS-ko, stým som úplne spokojný.
Vyhliadol som si tento:
http://dx.com/p/n800-android-4-0-wcdma- ... ack-149665
Najviac ma zaujíma kvalita displeja.
260K farieb je asi dosť málo
Nedávno mi došlo GPS-ko, stým som úplne spokojný.
-
chlapec10
Addict
mam od nich uz asi 3 mobil, ako som hore pisal, jeden som vyreklamoval, na ceste mam dalsi....
ohladom kvality displaya, tak co konkretne myslis? vsetky co som mali v pohode displaya, nebolo im co vytknut
ohladom kvality displaya, tak co konkretne myslis? vsetky co som mali v pohode displaya, nebolo im co vytknut
predpokladám, že za takú cenu tam nie sú také kvalitné displeje. Nie sú také citlivé na dotyk (nTerád by som chcel mobil, na ktorý budem musieť "búchať celou silou") Ten Huawei, vyzerá dosť dobre.Mal si už aj od toho lacnejšie?.
Ten displej s 260K farbami bude dosť slaby nie?
Ten displej s 260K farbami bude dosť slaby nie?
-
chlapec10
Addict
ano mal som lacnejsie, resp to je zatial najdrahsi
ak ocakavas OLED tak taku kvalitu urcite nie, ale co mame firemne android samsungy tak sa priznam ze moc rozdiel som nevidel, dotyk je uplne v pohode, takisto aj multitouch
predtym som mal http://m.dealextreme.com/p/w7272-androi ... ack-111191
a poviem ti tak ze nic mi na nom nechybalo, mozno nebol najrychlejsi co sa tyka 3d hier a podobne, ale na bezne veci uplne postacoval, dokonca aj fotak to malo 7 megapixlovy
ak ocakavas OLED tak taku kvalitu urcite nie, ale co mame firemne android samsungy tak sa priznam ze moc rozdiel som nevidel, dotyk je uplne v pohode, takisto aj multitouch
predtym som mal http://m.dealextreme.com/p/w7272-androi ... ack-111191
a poviem ti tak ze nic mi na nom nechybalo, mozno nebol najrychlejsi co sa tyka 3d hier a podobne, ale na bezne veci uplne postacoval, dokonca aj fotak to malo 7 megapixlovy
takže v celku pomer cena=výkon je spokojnosť velká, ak som dobre pochopil...to ma teší.
Ešte by ma zaujímalo či boli nejaké problémy s GPS, ale aj tak všetko fungovalo ako má... o niečo pomalšie reakcie mi nevadia, len zas aby sa to dalo používať.
Ešte by ma zaujímalo či boli nejaké problémy s GPS, ale aj tak všetko fungovalo ako má... o niečo pomalšie reakcie mi nevadia, len zas aby sa to dalo používať.
-
chlapec10
Addict
ano, najvacsia spokojnost, hlavne v tom ze si potrpim na dual sim androidy, a tie nie su az tak rozsirene u nas resp vobec neboli , s vynimkou teraz Samsung Duos...
nemyslel som ze uplne pomale
ale skratka neni to ako blesk
urcite to neni nepouzivatelne
GPS fungovalo v pohode, naslo signal bez problemov.
+ moj mobil mal MediaTek MTK6573, 650MHz procesor, kym ten o ktory sa zaujmas ty ma MTK6575 1GHz takze podstatne lepsi vykon
nasiel som nan aj video recenziu, tak si mozes sam urobit nazor na rychlost a reakciu na dotyk
nemyslel som ze uplne pomale
GPS fungovalo v pohode, naslo signal bez problemov.
+ moj mobil mal MediaTek MTK6573, 650MHz procesor, kym ten o ktory sa zaujmas ty ma MTK6575 1GHz takze podstatne lepsi vykon
nasiel som nan aj video recenziu, tak si mozes sam urobit nazor na rychlost a reakciu na dotyk
zopár recenzii som už pozeral, ale je to lepšie počuť od niekoho kto stým mal skúsenosti a nie len na videu videl.
teraz už si len správne vybrať.
Díky pekne
teraz už si len správne vybrať.
Díky pekne
-
chlapec10
Addict
tak, konkretne s tym co chces skusenosti nemam, tam si myslim ze je predsalen lepsie to video 
-
Nadeo
Guru wannabe
Omg, objednavat nieco z DX je furt na nervy. Mam na ceste dva baliky, jeden od 29.9. a druhy od 14.10. Stale nic. Obidva su shipped ale z posty sa nic neozyva.
Kamos ma na ceste stativ, ktory bol shipped 20.9. a stale nic. Je toto normalne alebo sa nieco momentalne deje?
Balik pred rokom mi dosiel do mesiaca
Kamos ma na ceste stativ, ktory bol shipped 20.9. a stale nic. Je toto normalne alebo sa nieco momentalne deje?
-
G0lDiER_
King
Je asi proste pred vianocami, vyssie som spominal ze aj mne to islo asi mesiac a nakoniec to este poslali naspat z dovodu neznameho adresata:D
Ale ze by nedosiel sa nemusis bat.
Ale ze by nedosiel sa nemusis bat.
-
MirecPB
Medium Star
toto bude naozaj na dlho, ja mam 14. 9. poslane a stale nic... ani neodpovedaju ked im clovek napise 
-
chlapec10
Addict
uz sme vo vianocnej sezone takze sa nam opozduje, ak chces uplnu istotu tak si priplat za doporucenu postu resp EMS(ak uz posielaju na SK)
-
rufus59
Light Professional
chlapec10 : Ako je to z vydrzou baterii v tych DX telefonov ? Pozeram, ze pribaluju dva baterie, tie prve telefony z ciny na dve sim a dve baterky mali vydrz nulovu. A tak skusenosti z cinskymi bateriami mam dosť zle
Ale telefony ma zaujali vykon + cena.
-
chlapec10
Addict
v pohode, nemam sa na co stazovat, dost telefonujem, 95% mam pripojeny BT HF a k tomu internet.... a vecer mavam otatok baterky tak 20 az 50%
-
rufus59
Light Professional
Ked dostaneš ten novy tak napis ako si snim spokojny popripade foto
A Colnice nestopuju telefony ? Alebo objednavas z Anglickeho skladu.
-
chlapec10
Addict
nie, objednavam z Hong Kongskeho skladu... a zatial som mal stastie nezastavili ziaden