Prosím Vás poradte mii
Hrala som hru ale som chcela aby mala lepšiu grafiku tak som sa na nete dočitala že treba aktualizovať grafiku alebo niečo také, tak som si stiahla jeden program na to a jak som spustila hru tak nič.. toto isté... predtým som mala NVIDIA.. a jak som odinštalovala ten program a som reštartla PC a som chcela nas5 nvidiu tak mi to neišlo nainštalovať lebo mi vyskakovalo toto...
a už ani chrome mi neide nainštalovať lebo tiež také naskakuje... už ani vo vlastnostiach nemam nič a vždy mi tam písalo všetko o grafickej karte atd...
Prosím pomôžte mii ako to mám spraviť V čom je chyba ?
Však ti tam jasne píše: Systém nemôže nájsť zadaný súbor.
Najskôr ho tam nemáš (alebo ho máš nesprávne umiestnený). Poprípade program nemá práva na prístup k tomuto súboru, ale to je veľmi nepravdepobné.
Hej to vidim čo mi tam píše ale neviem čo s tým mam spraviť... ako ho tam mam dať ... som odinštalovala a zas nainštalovala a vždy mi to píše.. v jednej diskusii pisalo že to stači odinštalovať aj všetky k tomu subory a zas nainštalovať a ma to ísť... ale nejako mne to nejde a neviem čo s tým
Vymaž si priečinok s NVIDIA (Mala by si to nájsť v C:\Program Files popr. C:\Program Files(x86)) a opätovne nainštaluj NVIDIA, následne skontroluj či sa tam daný súbor nachádza, ak bude problém pretrvávať, napíš.
Išla som podľa tohto videa.. ale tiež mi toto vyskočilo.. na konci... že to nejde.. a som si aj preložila ten čo mal ten istý problém no nejak som z toho nemohla výjsť... aj ked síce tam dakto dal dajaky link že podľa toho to pôjde, no ani to mi nešlo tak som to odinštal... no nechápem čom to nejde a dokonca ani chrome mi neide nainštalovať tiež toto isté vyskakuje...
minuly tyžden ocov "kamarat" preinštalovaval windows...
Ked ja možem hocičo ked mne to nepôjde a nwm čo mam robiť...
Až tak do toho sa nerozumiem.. keby oco vedel že čo som spravila ta prúser
tak požiadaj niekoho kto sa v tom vyzná (napr. aj otca alebo nejakého kamaráta) pretože tak na diaľku to je hľadanie v kope sena, (kde neviem ani kde sa tá kopa sena nachádza :) )
No šak práve keby toto oco vedel ta by po mne ... oco sa do toho vôbec nevyzná a on na net ani nechodí... brat mi príde na vianoce, on sa do toho oveľa viac rozumie ako ja... tak asi počkám do vianoc
Lebo fakt netuším čo mám robiť a už vôbec nie prečo mi to nejde
sme si isti ze slecna ma graficku aku ??? .... a ze ci sa na integrovanu nepokusa nainstalovat soft externej ? a ci je vobec v BIOSE prepnuta z integrovanej na externu ?
To som nainštalovala... Aj som reštartla počítač jak mi to tam kázalo.. no ja sa do toho nerozumiem takže neviem čo mam dalej robiť, či to už je v poriadku ? asi nie ...