3D technologie v televizoroch
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
3D technologie v televizoroch
prosim vas potrebujem nejaku stranku kde su popisane strucne nejake informacie o 3D technologiach ktore sa nachadzaju teraz v televizoroch..chcem kupit telku a neviem ci kazda 3D telka je rovnaka alebo ktora pouziva pasivne ktora aktivne okuliare a tak..prosim poradte..
-
Ryan Giggs
VIP
Re: 3D technologie v televizoroch
Daj cenovy limit, za ktory to chceš kupiť, uhlopriečku a ja ti vypišem konkretne modely, ktore maju ake 3D. Bude to jednoduchšie ako vypisovať tu všetky modely, ktore existuju. Nejaky uceleny zoznam nie je.
-
juslik
King
tak napr ja chcem nieco okolo 120cm..brat 140cm...tak povedz z kazdeho co je dobre a limit tak 900-1500 euro..a najlepsie asi LED nie ? ci plazmu ? aky je rozdiel ? okrem spotreby
-
Ryan Giggs
VIP
Lepšia je za rovnaky peniaz a pri zhodnej uhlopriečke plazma. Obraz je podstatne lepši. Porovnateľne LCD stoji podstatne viac. Riešiť spotrebu je nezmysel.
Inak čo sa tyka 3D, všetky plazmy (bez rozdielu značky) maju aktivne 3D.
Za niečo nad 1500€ je top model Panasonic P50VT50E. Je to obrazovo jeden z najlepšich tv na trhu (ak nie vôbec uplne najlepši).
Inak čo sa tyka 3D, všetky plazmy (bez rozdielu značky) maju aktivne 3D.
Za niečo nad 1500€ je top model Panasonic P50VT50E. Je to obrazovo jeden z najlepšich tv na trhu (ak nie vôbec uplne najlepši).
-
juslik
King
co hovoris na LG 47LM670S ? cital som si neico o 3D a pasivne sa mi zda byt lepsie hlavne kvoli tomu ze nekazi oci a neblika..
-
Ryan Giggs
VIP
Je naivne myslieť si, že akekoľvek civenie na podsvieteny obraz (teda tv, monitor...) nekazi oči. Pasivne 3D je ale pre väčšinu oči prijemnejšie. Pasivne neblika (u aktivneho to však nemusiš vidieť tiež), na aktivnom je zas 3D efekt lepši. To čo ti viac vyhovuje si musiš vyriešiť sam, tvoje oči nema nikto. Choď si pozrieť oboje 3D technologie niekam do predajne.
LM670 ma 50 Hz panel, ma problem s plynulym zobrazovanim rychlych scen. Kontrast a čierna kvôli IPS panelu su tiež len priemerne. Je to obrazovo priemerny tv. To pasivne 3D je tam najväčšie lakadlo a stoji to z pasivnych modelov najmenej. Preto to ľudia kupuju.
Pokiaľ chceš silou-mocou pasivne 3D, tak sa odporučam poobzerať inde ako u LG. A ak LG, tak odporučam zarubať do vyššich kategorii (všetky LCD od LG su pasiv 3D, napr. LM860).
Pasivne 3D: komplet všetky LCD od LG, Philips v 6-kovej rade (PFL6007k, PFL6907k....), Panasonic ET5E, Toshiba VL863G.
Aktivne 3D: všetky plazmy, Philips, Panasonic a Toshiba vo všetkych modeloch okrem tych vyššie spomenutych, všetky tv od Sony, Samsungu a Sharpu.
LM670 ma 50 Hz panel, ma problem s plynulym zobrazovanim rychlych scen. Kontrast a čierna kvôli IPS panelu su tiež len priemerne. Je to obrazovo priemerny tv. To pasivne 3D je tam najväčšie lakadlo a stoji to z pasivnych modelov najmenej. Preto to ľudia kupuju.
Pokiaľ chceš silou-mocou pasivne 3D, tak sa odporučam poobzerať inde ako u LG. A ak LG, tak odporučam zarubať do vyššich kategorii (všetky LCD od LG su pasiv 3D, napr. LM860).
Pasivne 3D: komplet všetky LCD od LG, Philips v 6-kovej rade (PFL6007k, PFL6907k....), Panasonic ET5E, Toshiba VL863G.
Aktivne 3D: všetky plazmy, Philips, Panasonic a Toshiba vo všetkych modeloch okrem tych vyššie spomenutych, všetky tv od Sony, Samsungu a Sharpu.
-
juslik
King
a to LM860 uz ma viac ako 50 HZ ?
-
Ryan Giggs
VIP
Ano. Je podstatne lepsi v kazdom smere.
-
juslik
King
nakonec som kupil philips 6kovu radu 47 palcov.. LG je shit..zle podsvietenie maju a robi to tam pasy na kazdom jednom LG televizore..