Divné dievča,divné city,...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Divné dievča,divné city,...

Príspevok od používateľa Blastbit »

Spoiler
Zdravím,no dufam že osoba o ktorej budem písať tu nieje registrovaná,takže trošku riskujem.
-Toto dievča poznám z videnia niekolko rokov,pretože moja rodina(teta a jej deti) sa z jej rodinou poznajú dlhé roky,takže majú medzi sebou velmi dobrý vzťah.Ako decko som ju prvýkrát uvidel asi ked mala 13 rokov a ja 17,čiže ona na zač.puberty, ja v jej priebehu,takže som nemal dovod si ju niako všímať.Potom som ju stretol u tety ešte asi 2 krát aj to som ju takpovediac ignoroval.Tento rok cez prázdniny bola svadba, na ktorej som ju uvidel.Mne šli oči z jamiek vyskočiť ked som ju zbadal.Bola neskutočne krásna(má 17) a mne zacalo srdce velmi rýchlo biť,proste som sa donej buchol na prvý pohlad.Na tej svadbe jej otec jej zacal niečo hovorit a sa zacala usmievat,natom by nic nebolo ale ako sa medzi sebou dorozprávali,tak jej otec prisiel zamnou stým,že pod si zatancovat s mojou dcerou.Viem ze nemas frajerku ani ona nikoho nemá chod zanou.Celý čas tam bola sama aj za stolom aj na balkone,takze som mal prilezitost.No lenze ja som nešiel,pretože segra lezala so svojim synom v nemocnici kvoli chorobe,takze som nemal naladu sa zabávať.Potom zas na dalsej navsteve mi povedal ze pod si sadnut vedla nej a ona sa zase usmiala a potom mi povedala ze preto sa usmiala lebo vedela ze ju mam rád.
-Po svadbe som 2 dni rozmyslal nadnou,tak som jej poslal ziadost na FB ktoru hned prijala lebo vie kto som.Zacali sme kecat aj 4 hodiny denne v komunikácii cez Fb nebol problém odpisuje rýchlo,takze asi zaujem z jej strany tam bol.Navrhol som jej po pár týždnoch stretko,aby sme sa lepšie spoznali ktore prijala bez problemov.Pár dni potom nebola na FB tak som si myslel asi kamsi odcestovala.Potom mi napisala ze bola na chate s chalanmi(už teraz viem ze to boli jej kamarati,plus pár kamosiek).Len tak som sa opytal co porábali...a ona napisala to je jedno co sme tam robili.No mna slo vystreť...ja som si zacal onej mysliet ze je k.rva,ale nepovedal som jej to takto,ale nepriamo som to naznacil co ona pochopila a napisala No nato ze ma nepoznás si nemysli o mne také veci...včom mala samozrejme pravdu lebo fakt ju moc nepoznám.Lenže ona mi nedala na výber si myslieť cosi iné.Keby napise co porábali vtakom zmysle ze sme opekali,tancovali,spievali...Potom sme si to vyjasnili a sli dalej som jej povedal co knej cítim lenže to som jej napisal na FB....samozrejme to bola chu**** z mojej strany jej to takto povedat,ale ona vtedy sama nevedela ci sa chce somnou stretnut...to kvoli tomu ze som si onej myslel zle veci.Potom tam bolo este zopár menších hádok ktoré nebudem písat,to by bolo nadlho.
-Potom zacala pisat o niakom chalanovi ktoreho má velmi rada ale ako dobreho kamaráta no a ze sním aj tak nemoze byt ako frajerka kvoli akemusi dovodu zemi teraz otom nepovie,ale dobuducna mozno hej.A ze ja som vnom nemal vidieť konkurenta.
-Prednedávnom mi povedala ze kvoli mne plakala,ale nechce mi povedat kvoli comu ze to bolo dávno a ze to nechce riešiť.V jeden den napisala ze plakala a na druhý den napisala ze to boli len slzy v očiach....to ma prekvapilo,lebo raz tak napíse a potom inak.Ze kvoli mne uz nikdy nebude plakať a ze jej už je všetko jedno aj co knej citim a podobne.Zacala sa hrat na velku hrdinku ale viem ze za pc nieje taká chladná ako píše v texte.Lebo od bratranca co ju dobre pozná povedal ze ona je velmi dobré milé dievca(nepije,nefajcí,ani na zábavy moc nechodí,docela dobre sa učí...).
-Potom zacala pisat ze má niake zdrav.problemy s hlavou(nemá nádor),ze ju bolieva a ze dalej mi nechce otom povedat a keby sa kohosi opytam zo známych(moja a jej rodina) ze ona sa to aj tak dozvie.Sama odseba mi zacala pisat ze niečo kumne citila resp.cíti.Tak som sa opytal ze co cíti ake su to city.Ona že všeliake.Všeliake? a to su aké.A ona ze nechce mi otom povedat.Tak som sa opytal ci ma lubi a ona:ze si mam prestat namyslat ze ma nelubi,nelubila,ani nebude.Tak som jej napisal ze si ta vymazem z priatelov,lebo písala ze jej ublizujem stále a ona mne to je uplne jedno,tak som ju zmazal a hned mi poslala ziadost ktoru som tiez zrušil.Pár dní sme si nepísali az potom som jej napisal ze zacnime odznovu ze pridam si ta teda medzi priatelov a ona:no vzhladom na okolnosti sa este rozhodne ze zváži pre a proti.Ze ci cakám ze snou potom všetkom mám byt kamarát,ja som jej povedal ak nechces byt somnou aspon kamoska tak nebudem ta nutit a ona ze ani sama nevie.Zas som jej ja pár dni nepisal az doteraz a teraz mi odpisala,tak neviem ci cakala na mna niako :D.............
-Sorry asi som tento pribeh niako komplikovane napisal,ale naozaj sa za pár mesiacov udialo medzi nami vela toho aj pozitívneho aj negatívneho......a ja si tu nechám poradiť,lebo čím viac hláv viac rozumu.
....Zaseba mozem povedat ze ju chcem brat aspoň za kamaratku a byť snou za dobre.Co sa týka mojich citov voči nej,tak mám ju stále rád aj ked sa vedela kumne hnusne správať,ale už to veru nieje tá láska co bola na začiatku.

Moje otázky sú: Ci už od detstva kumne mohla niečo cítit aj ked sme sa moc nestretávali?....Co jej rodicia sledovali tým,že ju kumne dohadzovali?.....Ci od mojej rodiny(sesternica,bratranec) dostávať niake informácie otom co som sa ich pýtal a nie jej?.....Co si myslite moze existovat aj ten chalan,ci ma len skusala niako?.....Cosi myslite otom jej plakaní?....Na moju priamu otázku ci ma lubi,tak napisala ze nie,moze to byt pravda,alebo ma len chcela presvedciť otom ze nie a pritom ma moze lubit?.........Cosi myslite otom,ze raz jej je nieco uplne jedno a ked niečo ja urobím,tak potom jej to ocividne jedno nieje?......Je možné že omna nechce niakym sposobom prist,aj ked sa správa niekedy chladne?

Ale zaujma ma názor nezaintresovaných strán čosi myslia o jej správaní,jej citov a okolo toho či mám snou byť dobudúcna ako kamarát (spoznávat ju),neskor ak by sme si lepsie sadli ako frajer(dobíjat ju a pod.), alebo račej nič,kašlať nanu a mysliet si ze namna hrala len niake divadlo pre vlastnú zábavu. Ešte raz moj vek:21,jej:17.
Son-Gohan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Divné dievča,divné city,...

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

z tem kde je veta pisali sme si cez facebook mi je uz naozaj na grcanie,nenapadlo ta si ju vyhladat a porozpravat sa z oci do oci

ak ju chces

a)zacni to riesit

ak nie

b)vyser sa na to

postup za a) stretnem sa s nou,vyhladam ju,trebars pozriem aj jej rodicov ked ste rodina a nieco od nich vysnorim
postup za b) serem na to
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Blastbit napísal: -Sorry asi som tento pribeh niako komplikovane napisal,ale naozaj sa za pár mesiacov udialo medzi nami vela toho aj pozitívneho aj negatívneho
Čo sa udialo? Či ste si len písali? Čo takto keby si zdvihol zadok od FB a išiel sa s ňou stretnúť ako ti radí kolega vyššie.
Veľa by som od toho ale nečakal, má 17, nevie čo chce.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

-Son Gohan-ja som chcel st zanou,ale ona sa vyhovarala ze ak si myslis ze ma najdes doma,tak si dojdi.
-Vonjose-áno len sme si písali,plánovali sme stretko,ale sa to posralo v jednom momente a potom ani sama nevedela ci sa chce ci nechce.Nechcel som nanu tlačiť,asi moc casu potrebuje,kým sa spamatá.
-Pre ostatních:Ja mám jasno co snou chcem mať(max.za kamarátku,pretože uz ju nemilujem,ale mam ju rád),ale mna zaujma hlavne cosi myslite na tie otázky co som písal,bol by som rád keby sa ktomu vyjadríte.Chcem vedieť,vaše názory na jej správanie,city a pod...ci naozaj citi niečo....ci sa to dá vyzistiť z jej správania
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...že je nevyzretá a nevie čo chce...robí sa zaujímavá a tajnostkárska, pretože očakáva, že budeš dobiedzať a vypytovať sa jej...konský kok...jej to samozrejme lichotí...a keď vidí, že ťa to prestalo baviť, tak trocha povolí ale hneď ako znova vidí šancu, kedy môže byť ona tá, ktorá rozhoduje, hneď sa jej chytí...s takou babou by som ja osobne nechcel byť ani kamarát...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No rozhodol som sa serem nanu uplne žiadny kontakt (písomný,osobný),ani kamaratstvo ani nič.Ako mi rýchlo prišla do života,tak aj rýchlo odíde :)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Grim : Palec hore

K teme : To je ten priklad pekneho dievcata :D Neviem ci skarede dievca by sa takto spravalo :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

bucuresti-tak ona bola podla mna lahší priemer vo výzore aj postavou, ale povahou hrozne divná.V jeden den hovorila tak,druhý inak...Ked som ja chcel niečo riesit, tak ona ze to nechce rozoberať,ze nema naladu a pod...tak ma omrzela a idem dalej :)

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2012, 17:48)
No takže si ma nepridá medzi priatelov a mne to je uz fakt jedno. Dnes som ju stretol ked som siel po meste.Videl som ju tam ako stojí s kamaratkou a zrazu šla oproti mne.Potom ona prvá ma pozdravila "Ahoj" a ja som odzdravil "Cau" a ani som sa nezastavil a siel som dalej.Potom som sa obzrel a ona vytiahla telefon a zacala komusi volať.(asi tej kamoske).
Cosi myslite otom?
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

O čo ti teda vôbec ide? Prečo si sa s ňou nedal do reči keď si ju stretol? Ak kašleš na ňu tak si spravil dobre, odzdraviť ale inak ignorovať.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No sak to že snou uz nic nebudem mat(ani kamaratstvo),takže som pozdravil a ignoroval
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

je to mozne? prvy clovek co si nechal poradit :shock: , gratulujem k neskurveniu si zivota :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Jasne že som sa nato vysral aj sesternica mi potvrdila,že ona lúbi toho iného chalana.
Co ma ale serie je to,ze potom ako som jej povedal čo knej cítim,tak mala hned v ten moment povedať,že lubi ineho chalana a ze mna nebude a nie ma pár mesiacov tahat zanos s jej všeliakymi citmi. :x Zahrala sa s mojimi citmi a to si dok.rvila umna nadobro si myslím.
Bo.a sak ja jej dám ked ju stretnem kdesi,pojde odtial modrá.No myslím tak ze urevaná.
Ja mám v p.či,nájdem inú- lepšiu,krajšiu,milšiu,uprimnejšiu,taká čo už aj pracuje a ktorá mi city aj opätuje :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Dobre si urobil, nech sa darí.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

Podla mna je to celkovo velký rozdiel.
ako niezeby 3 roky bolo vela ale vtomto veku... ako no neviem si predstavit kedze mam 17 mat 21 rocnu tak isto ako ked budem mat 21 17 rocnu.
v niektorej teme to bolo celkom dobre rozpisane.

student+student=ok
student+pracujuci= mozne problemy
student+ziak=mozne problemy
ziak+ziak=ok

myslim ze kazdy pochopil oco ide neviem si predstavit ze uz mam trebarz po strednej a chodim do prace a mam stredoskolacku to nasa konverzácia by bola asi ze cau ako bolo v skole? a cau ako bolo v práci? podla mna nemozne velky rozdiel. Nie vzdy su tri roky ako tri roky....
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

To som si aj ja uvedomil,chcel som byt snou zadobre aspon akotaký kamaráti sme mohli byt.Ale jej lahostajnosť,ironické poznámky ma neraz ponasierali.Ale najviac ma serie to,co som už písal...že ked som jej o svojich citoch povedal a pytal sa ci má niekoho,tak povedala ze nemá.Mala byt hned uprimná a povedať že "Prepáč,ale páči sa mi jeden chalan mám ho moc rada" a nie az po 2-3 mesiacoch.Pri niakom stretku sa ani nanu nepozrem a ani nepozdravím,dievča umna skončilo!!!!A ked sa bude snaziť o komunikáciu tak ju pošlem do "horucich pekiel" :evil:
kompi
Medium Professional
Medium Professional

pocuj pre 17 rocnu babu je to jak trofej mat 21 rocneho....
najdes lepsiu ak mam pravdu povedat este som inak nevidel zeby taky typ vztahu vysiel je tam vzdy vyuzivanie z niekoho strany.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Sak pocíti moju lahostajnosť a nielen ona ale aj jej starí ak somnou hrali niaku hru. :evil: :x
kompi
Medium Professional
Medium Professional

inak toto z jej fotrom je trosku divne podla mna si z teba vystrelil.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Možné to je aj mne sa to akosi nezdalo ze natej svadbe sami pchal do riti a aj potom este na jednej oslave.Musim si dat nanich pozor,to ze sa namna usmievaju nemusí znamenať,žeby som sa im niako páčil.Ale to,že asi vedia jej starí co somnou ona robila a im sa to možno páči.Sak jej staru casto stretávam vo vlaku a uz ju prestanem zdraviť nech vie ze im skončili dobré časy.A inak neverím,žeby mala plakať kvoli mne,alebo ze som jej ja niako ubližil...proste zneužila moju uprimnost a city voči mne a to sa nerobí!!!
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

kompi napísal: student+student=ok
student+pracujuci= mozne problemy
student+ziak=mozne problemy
ziak+ziak=ok
Ak by gro tohto príspevku platilo, tak vzťahy pracujúci+pracujúci sú nemožné, nakoľko v dnešnej dobe je to akurát tak jeden veľký problém :D

OP: To som iba prebehol, také dlhé kecy nečítam..ak som správne pochopil, uvidel si popolušku po sto rokoch a si z nej hotový, no ju bolí hlava a nechce nič povedať....
Povedz Ahoj (to je excelentný začiatok), strávte spolu peknú hoďku-dve, strč jej jazyk do úst (prípadne ruku do nohavičiek) a hneď vieš na čom si. Všetko ostatné je stratený čas.
Napísať odpoveď