sup.
problem s gif obrazkami ze su nehybne.zacnem od zaciatku,otvoril som si googke okno a chcel presunut gif obrazok do vyhladavania.len sa zobrazil v tom okno a panel s adresou bol namiesto www c:/desktop atd..ked som si to chcel normalne otvorit tak to zacalo cez IE9 okno otvarat(predvoleny mam ff).zmenil som teda v properties aby sa to otvaralo vo windoews photo wiever a odvtedy sa nehybu.ak to hodim na otvaranie cez IE tak je vsetko ok,no je to neprakticke,any help? k+ ista
gif obrazok sa "nehybe"
-
lekoklatik
VIP
Re: gif obrazok sa "nehybe"
Sam seba sa pytam preco vobec odpovedam, pretoze pises ako madar a tvoje otazky su totalne odveci, kedze si si uz odpoved napisal (+ pouzivaj google).
Google ti povie ze Windows Photo Viewer (a nie ziadny windoews photo wiever) gitka neprehra. Otvorit ich otvori ale budu staticke.
Nastav si iny predvoleny prehliadac obrazkov, napr. Microsoft Office Picture Manager, XnView
Google ti povie ze Windows Photo Viewer (a nie ziadny windoews photo wiever) gitka neprehra. Otvorit ich otvori ale budu staticke.
Nastav si iny predvoleny prehliadac obrazkov, napr. Microsoft Office Picture Manager, XnView
skusam to zmenit,ani jednu z tych veci mi nenajde,v recommended mam par na vyber, po stlaceni na browse tam Microsoft Office Picture Manager, XnView nenajdem.
fuck off win7. vidim ze nie som jediny kto s tym ma problemy.http://do pi*e.sk/469 navod nepomaha..pohram sa
fuck off win7. vidim ze nie som jediny kto s tym ma problemy.http://do pi*e.sk/469 navod nepomaha..pohram sa
-
lekoklatik
VIP
Mnou spominane programy musis nainstalovat.
no nic,rozmyslam v com to vlastne dovtedy otvaralo.nejako sa mi nezda ze v ie,neva slubena k+
-
lekoklatik
VIP
Defaultny je windows photo galery.
Lenze ten gif rozlozi na vsetky jeho snimky, takze je to v podstate nefunkcne.
Lenze ten gif rozlozi na vsetky jeho snimky, takze je to v podstate nefunkcne.
otvor to v IE