GTA V - vseobecna diskusia
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: GTA V
Rochedo - skôr narážajú ľudia na to, že zabudli kto im dovolil povstať z prachu v 1998mom až neviem koľkom 200x roku. Sú to práve PC hráči a tuším sa aj R* prsil ako budú vždy uprednostňovať PC a nevime čo a celé sa to zvrhlo len na recykláciu pár titulov na 7 rokov starý HW. To je realita. Takže hnevu PC hráčov úplne rozumiem. Tiež nemám 2x chuť hrať GTA V na PS3 či Xboxe 360 v 1280 x 720 bez antialiasngu, 30 fps a s tretinovými detailami, ako budú na PC o rok neskôr. Je to ohromná škoda že R* zvolil politiku mammona a nie kvalitných produktov, stane sa z nich možno rovnako nekvalitný masový producent ako je EA.
Ja na nich neviem ani jedno krive slovo povedat po perfektnej Max Payne 3-ke.
Ak nam dodaju GTA V s rovnako kvalitnou optimalizaciou tak sa mame na co tesit. A datum PC verzie este stale nevieme, mozno to nebude dlhe cakanie.
-
Outsider
Star
Tych 30 FPS tak bude raz za cas, skor by som povedal, ze tam bude neskutocne vela lagov a padov pod 30FPS pri hnusnej grafike. Takze mozu si to vydat skor na konzoly, ale tu PC verziu nech vypluju vyladenu inak u mna skoncili, ked mam pravdu povedat tak uz nikdy viac si GTA po tom brutalnom faily s GTA IV nepredobjednam a pokial si nezahram warez a neuvidim, ze ta hra ide aj bez dodatocnych 15 patchov tak im nedam ani cent.uplink napísal:Rochedo - skôr narážajú ľudia na to, že zabudli kto im dovolil povstať z prachu v 1998mom až neviem koľkom 200x roku. Sú to práve PC hráči a tuším sa aj R* prsil ako budú vždy uprednostňovať PC a nevime čo a celé sa to zvrhlo len na recykláciu pár titulov na 7 rokov starý HW. To je realita. Takže hnevu PC hráčov úplne rozumiem. Tiež nemám 2x chuť hrať GTA V na PS3 či Xboxe 360 v 1280 x 720 bez antialiasngu, 30 fps a s tretinovými detailami, ako budú na PC o rok neskôr. Je to ohromná škoda že R* zvolil politiku mammona a nie kvalitných produktov, stane sa z nich možno rovnako nekvalitný masový producent ako je EA.
-
DeJF
Addict
Nové, leaknute info z preview game informeru
)
Celkom ma mrzí že sa tam neobjaví CJ, no potešilo ma že je spať tuningovanie auta a nakupovanie domov-You play as Albert DeSilva a half american half puerto rican american
-He is 42 years old and has an ex wife and 2 kids
- the show breaking bad has a little influence on the game as Albert is drawn to the life of crime from an older age for the money.
-You also play as Dougie Vejo a younger criminal just coming up in Los Santos
-Los Santos is the only large city, smaller towns round out the countrtyside.
- Grove Street makes a return, however Carl and Sweet are not in the game.
-Money plays a large part as Albert lost most of his in a ponzi like scheme.
-Property buying is back
-The only customization for characters are clothes/hair/facial hair. no gyms or tattoos
-one or more characters from 4 may show up
-car customization is back, seems more fitting for Dougie however Albert may be going through a midlife crisis.
-the triumphant return of Lovefist!!! or as the band is now known as the Jezzies.
-Songs confirmed so far: My Michelle-Guns and Roses, Magic Power- Triumph, California Dreaming- The beach boys and Beautiful-Snoop Dogg featuring Pharrell.
-New mini games include golf, tennis and surfing
- Mission played was called "Alimony" featured the scene from the trailer in which they rob the jewelry store
more info soon!!!
Hmmm.. takže už nebudú frajerky? Alebo hlavný hrdina bude podvádzať manželku? Inak predpokladám, že v GTA6 bude hlavný hrdina 2x rozvedený a bude mať 5 nemanželských detí.....-He is 42 years old and has an ex wife and 2 kids
//aha, akýsi som slepý.. to je asi tým pondelkom.. hehe!
-
Yos
Professional
Praveze mi pride ako plus hranie za dve postavy. Nieco ine, ako stale za hlavneho hrdinu, nove hlody, sceny, ja to beriem ako pozitivny prirastok. A mozno by som bral, keby sa dalo co-op, ale to uz chcem az moc 
-
DeJF
Addict
Hranie za dve postavy? Prečo nie? Niečo podobne sme si predsa už ako-tak vyskúšali pri epizódach z GTA IV..
//rochedo : no hej, preto som zvýraznil to ako-tak....alebo prípadne ešte Heavy Rain, 4 hratelne postavy a nebol žiaden problem
//rochedo : no hej, preto som zvýraznil to ako-tak....alebo prípadne ešte Heavy Rain, 4 hratelne postavy a nebol žiaden problem
-
Outsider
Star
Heavy Rain bola asi jedina hra, ktoru som na PS kral az pokym som nedosiahol vsetko, co sa tam dosiahnut dalo uzasna hra. Jedna z tych hier pre, kotore mi je luto, ze som tu krabicku predal.DeJF napísal:No hej, preto som zvýraznil to ako-tak....alebo prípadne ešte Heavy Rain, 4 hratelné postavy a nebol žiaden problem, a príbeh bol viac menej jednotný..
-
Nadeo
Guru wannabe
Ten leak by som nebral az tak vazne, nieje to 100%. V kazdom pripade som si isty, ze GTAV bude bomba, a ze splni ocakavania.. proste tusak 
Jedine co ma sere, ze zasa uprednostnuju konzoly..
//edit: sorrac chlapci, fakt fake http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=530293
Jedine co ma sere, ze zasa uprednostnuju konzoly..
//edit: sorrac chlapci, fakt fake http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=530293
hh no
, tak sme sa dobavili.
Inac ako sa uz od prveho traileru bavilo, ze mozno budu dve hlavne postavy, tak by to aj sedelo, jedna postava bohata, jedna postava chudobna. Zas ale ktovie, ako by to bolo, keby hned odzaciatku si mozes vsetko kupit. Tak ci tak, uvidime ked vyjde ten clanok.
Inac ako sa uz od prveho traileru bavilo, ze mozno budu dve hlavne postavy, tak by to aj sedelo, jedna postava bohata, jedna postava chudobna. Zas ale ktovie, ako by to bolo, keby hned odzaciatku si mozes vsetko kupit. Tak ci tak, uvidime ked vyjde ten clanok.
Stale to beriete tak, ako keby uz bolo iste, ze sa bude hrat s 2mi postavami na striedacku, ale co ked to bude prave tak, ako v epizodach GTA IV? Dajme tomu na uvod 2-3 hodinky s jednou postavou, potom 20 s druhou a na zaver 2-3 zase s prvou. To by uz mohlo byt zaujimave, R* nas uz viac sklamat nemoze, len v dobrom prekvapit