Vaša Top Speed
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vaša Top Speed
Vitaaa: teraz si mu dobre zalozil 
Podľa môjho výpočtu išli 165km/h
nesnažím sa tu o nič
len ma tak napadlo 
ak je v priemere dĺžka áut cca 5 metrov tak keď sú na úrovni s čiarou tak je skoro rovnaká.
Takže čiara má 5 metrov. Úsek medzi čiarami vyzerá na 10 metrov. Vybral som si teda úsek piatich čiar
kde som od oka (... ale podľa stopiek) zmeral čas za koľko to prejde tá audina. To mi vyšlo na 1.3s na 60 metrový úsek.
To je cca 46m/s ... a to je 165km/h
Prosím berte to s nahdľadom
... čisto moja teória
nudím sa 
nesnažím sa tu o nič
ak je v priemere dĺžka áut cca 5 metrov tak keď sú na úrovni s čiarou tak je skoro rovnaká.
Takže čiara má 5 metrov. Úsek medzi čiarami vyzerá na 10 metrov. Vybral som si teda úsek piatich čiar
kde som od oka (... ale podľa stopiek) zmeral čas za koľko to prejde tá audina. To mi vyšlo na 1.3s na 60 metrový úsek.
To je cca 46m/s ... a to je 165km/h
Prosím berte to s nahdľadom
-
RATZINGER666
Darca
Lubenecko: nahodou mna to zaujalo a pobavilo zaroven
mas tam plusko 
pred chvilou jazda smrti 
octavia I 1.4 44kw 185km/h podla gps v mobile
octavia I 1.4 44kw 185km/h podla gps v mobile
nedavno OII combi fl 1.6 tdi dsg, 215 km/h tacho, mierne z kopca
ochipovaná a dolu kopcom?
ziadny chip a hej, mierne z kopca
Kde sa stratil kinjerilov prispevok o 235km/h na R1 na BMW 535xD?
Išiel nepovolenou rýchlosťou, tak bol zmazaný 
-
uNreal_saTch^
Professional
nie 245? ;p
Neviem, nepamatam si presne co som to cital cez obed. Ja len tak, ze kde sa to vytratilo.
-
audiotrack
VIP
ja som mu ho reportol, že nemal obrázok v prílohe. A podľa logov pozerám, že ten report vybavil on sám a príspevok si zmazal 
-
Kok
Light Professional
ja sa necudujem, kedze tam pastol to auto aj so znackami ak si dobre pamatam 
Nie, značky boli vyondiate.. akoby v skicári.. to som si všimol... 
-
petros6613
Medium Expert
Rýchlosť: 45 km/h
Vodič: Ja
Motorka: Jawa Pionier 50/05
Lokalita: Drieňovo okres Krupina

Vodič: Ja
Motorka: Jawa Pionier 50/05
Lokalita: Drieňovo okres Krupina
Na mojom terajšom aute (ROVER 75 2.0CDT 85kW) to bolo 150km/h. Bolo to na diaľnici niekde pred TN.
PS: na aute jazdím ako človek. Nie som závodník.
PS: na aute jazdím ako človek. Nie som závodník.
Podla tachometra a mierne z kopca 220km/h. Úsek medzi PB a BY (v noci to býva tá časť vysvietená, myslím, že cestári tam majú nejaké centrum)
Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm
Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm
Moju top speed som dosiahla včera - 156 kiláčov, oktávka kombi 4x4.
Vyrazila som spod Tatier včas, piánko, pohoda, dopravný servis v rádiu zapnutý , zdalo sa byť všetko ok. Dodržiavala som rýchlosť a nestresovala sa ... až po Donovaly.
Tam frézovali jeden jazdný pruh a doprava bola riadená semafórmi. Tvorili sa neuveriteľné kolóny, svetlá ma pustili až na tretie posunutie. Predo mnou kopec kamionov a ťahačov plne naložených drevom a plná čiara takmer až po Staré Hory. A v rádiu ani fň. Šľak ma išiel trafiť, pretože som mala v Nitre vopred dohodnuté jedno stretko, na ktoré som nechcela meškať. Tak som dala tehlu na pedál, aby som to stihla. Nakoniec všetko dopadlo dobre - moja šialená jazda bez nehody aj bez pokuty a schôdzka na 1*.
Finally found
)
Vyrazila som spod Tatier včas, piánko, pohoda, dopravný servis v rádiu zapnutý , zdalo sa byť všetko ok. Dodržiavala som rýchlosť a nestresovala sa ... až po Donovaly.
Tam frézovali jeden jazdný pruh a doprava bola riadená semafórmi. Tvorili sa neuveriteľné kolóny, svetlá ma pustili až na tretie posunutie. Predo mnou kopec kamionov a ťahačov plne naložených drevom a plná čiara takmer až po Staré Hory. A v rádiu ani fň. Šľak ma išiel trafiť, pretože som mala v Nitre vopred dohodnuté jedno stretko, na ktoré som nechcela meškať. Tak som dala tehlu na pedál, aby som to stihla. Nakoniec všetko dopadlo dobre - moja šialená jazda bez nehody aj bez pokuty a schôdzka na 1*.
Finally found
-
Digital
Guru
najnovšie
BMW 116i Sport - 200 km/h
Mini Cooper S Cabrio - 214 km/h
Mini Cooper CrossCountry S All4 - 200 km/h
Peugeot 207 1.4 Turbo - 172 km/h (maximálka)
Radical SR4 (Slovakiaring) - 200 km/h
Nie sú to síce maximálky tých áut, je to skôr rýchlosť na určitom úseku (cca 1.7 km). Ak niekto pozná výpadovka s Nitry na BA a smer Chrenová.
BMW 116i Sport - 200 km/h
Mini Cooper S Cabrio - 214 km/h
Mini Cooper CrossCountry S All4 - 200 km/h
Peugeot 207 1.4 Turbo - 172 km/h (maximálka)
Radical SR4 (Slovakiaring) - 200 km/h
Nie sú to síce maximálky tých áut, je to skôr rýchlosť na určitom úseku (cca 1.7 km). Ak niekto pozná výpadovka s Nitry na BA a smer Chrenová.
Ako spolujazdec rád spomínam keď sme išli s Otcom na tom 5-6 prudovom úseku pri Mníchove, na vtedy našom novom aute Opel Zafira 2.0 DTI, nejakých 170 kmh. Asi moje maximum