CCleaner

Informácie o software, ankety...
brian78
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

CCleaner

Príspevok od používateľa brian78 »

Zdravím stiahol som si CCleaner a použil ho bojím sa trochu že mi vymazal niečo dóležité pls dávam odkaz na log poradte či som niečo nepokazil tu je odkaz na txt subor z logom: http://uloz.to/xatzGPS/log-txt
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: CCleaner

Príspevok od používateľa hojko »

Teraz co cakas, ze niekto bude studovat ten viac ako megovy log kvoli tebe, pricom v tom logu su vsetky veci, ktore CCleaner premazal, hmm??? To urcite nie. Pokial sa bojis, ze si nieco pokazil, tak si sa mal spytat pred pouzitim programu, nie teraz. Teraz je zbytocne plakat nad rozliatym mliekom. Radsej si tu mal dat do prilohy screenshot z programu s nastaveniami, ktore si mal zaskrnute na mazanie, to by malo daleko vacsiu vypovednu hodnotu ako nezmyselne dlhy log.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja stále všetko zaškrtávam okrem poslednej položky Wipe free space.. a ešte okrem uložených hesiel, formulárov atď pri prehliadači, ktorý používam.... a zatiaľ mi za tie roky ešte nikdy nič dôležité nezmizlo. Podobne pri čistení registrov....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dakujem autorovi temy za minusovu karmu. Ak je niekomu proti srsti, co som tu napisal, tak prosim. Ale nech nikto necaka, ze sem hodi log z programu a niekto zacne len tak z nudy studovat presne 8032 riadkov, ktore ten log obsahuje. A pokial navyse caka mudru radu, resp. analyzovanie logu, ktore je uz aj tak zbytocne, kedze tie veci boli odstranene, tak mi ho je luto, pretoze uz tazko tie veci dostane spat, ak by bolo odstranene nieco co nemalo byt. Treba sa pytat konkretne a k veci este pred zaciatkom prace s niecim cim clovek nema skusenosti, nie az ked je po vsetkom.
Frenkyt
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Frenkyt »

Pokiaľ chce niekto používať Ccleaner a nevie čo si odstráni v skratke,
nezaškrtávaj nič v ponuke ani nič neodškrtávaj a veci ktoré budú odstránené
ťa o nič nepripravia.
Keď niekto rozmýšľa a chápe tomu čo si dáva človek v ponuke prečistiť nastaví si to podľa potreby.

Defaultne s tým nič nepokazíš iba si pomôžeš.
Jediné čo si môže niekto všimnúť je vymazaná história v počítači a to že uložené naposledy spustené
stránky v opere alebo GCh sú fuč.... nič podstatné...
brian78
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa brian78 »

vďaka :)
Napísať odpoveď