Vratenie tovaru ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Mani
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Vratenie tovaru ?

Príspevok od používateľa Mani »

Ahojte. V datacompe KE som si objednaval GK HD7870 , objednavku som vyhotovil 21.9.2012 po kartu som si bol 25.9.2012 v pobocke. Ked som si po case uvedomil ze by som chcel napr. nieco vykonejsie, dalo by sa ze by som im vratil tovar komplet so vsetkym ako mi ju predali, prislusenstvo, zarucny list atd. ? Da sa to aj po tej lehote 5-15 dni ci ako to je ? Dakujem
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Re: Vratenie tovaru ?

Príspevok od používateľa kompi »

pokial si ju objednal cez net da sa vrátit do 7 dní ale to ti už uplynulo.
dasa teoreticky vratit ked sa pokazi daj dole chladic a zapni furmark a spal ju potom ti bud daju novu alebo peniaze tak si doplat a kúp si lepšiu....
P.S ten chladič daj dole ale neodpoj ho od karty mohli by to vidiet v biose karty a reklamacku by zamietli.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

sorry ale znicit dobru graficku a odrbat fasa eshop len preto ze si si zle objednal, resp nepremyslel kupu?
ak to spravis tak ti prajem aby ti na to v datacome prisli a neuznali ti to, kupujem odtial casto, resp. castejsie a radsej ako z alzy, su tam dobry, poradia a tak...radsej tam zajdi osobne a spytaj sa co sa s tym da robit...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

v podstate suhlasim ja som mu len povedal akoby to teoreticky slo ale suhlasim ze urobil blbost graficku si mal vybrat poriadne.
v dc mu nato nepridu skor si myslim ze mu nevratia lowa ale dostane novu taku istu gf.

//autoeditácia príspevku (05 Nov 2012, 18:14)
dalsia vec nechcem spamovat ale naco ti lepšiu grafiku pokial maš jeden monitor full hd musia ti isť v pohode všetky hry ak mas viac monitorou mal sisi poriadne rozmysliet kupu....
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Mani napísal:Ahojte. V datacompe KE som si objednaval GK HD7870 , objednavku som vyhotovil 21.9.2012 po kartu som si bol 25.9.2012 v pobocke. Ked som si po case uvedomil ze by som chcel napr. nieco vykonejsie, dalo by sa ze by som im vratil tovar komplet so vsetkym ako mi ju predali, prislusenstvo, zarucny list atd. ? Da sa to aj po tej lehote 5-15 dni ci ako to je ? Dakujem
mohli by ti ju zobrat, ak si u nich kupis nieco lepsie a drahsie
samozrejme, je to len na ich rozhodnuti, ale ked pekne poprosis a povies, ze chces vymenit za nieco vykonnejsie, tak by ti to mohli povolit
ziaden zakon im to neprikazuje

potom uz len predat v bazari a kupit inu
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Datacomp je dosť otvorený v týchto veciach... ale od kúpi už prešlo takmer 1,5 mesiaca..... to už budeš musieť mať šťastie, aby Ti to zobrali späť. Ale držím palce....... :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

7 pracovnych dni je veru lehota od prevzatia, takze pochybujem, ze ti to zoberu spat. Nemaju nato dovod.
Napísať odpoveď