paci sa mi jedno dievca a neviem co dal
paci sa mi jedno dievca a neviem co dal
zdraim ,Mam takýto problem , paci sa mi jedno dievca ktore vlastne ani nepoznam ona si ma dala do priatelov na fb uz davno , nestretavam sa snou vôbec nemam taku moznost , len raz za cas hu vidim v autobuse aj to iba par minut. neviete mi poradit ako dalej ? co hej napisat na fb alebo tak ?
pls poradte. dik
pls poradte. dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: paci sa mi jedno dievca a neviem co dal
vek? 12 rokov?
načo tam máš babu ktorú nepoznáš, nestretávate sa a v autobuse sa jej hanbíš?
načo tam máš babu ktorú nepoznáš, nestretávate sa a v autobuse sa jej hanbíš?
Napises jej : ahoj blablablablabla - uplne standardny chat. Spimen, ze ju vidas v buse atd. Hlavne nezacinaj recami, ze sa ti paci atd. Lebo to ma presne opacny efekt. Prisadni si k nej v buse, pokecate- nemusis sa bat, ze sa strapnis, nadviaz na to, co si sa s nou bavil na fb chate. Vyhodou je to, ze sa tam vidate len na par minut. Par krat to takto urob a potom ju pozvi von, ze by si ju chcel spoznat a tak dalej a tak dalej. Hlavne sa jej neboj. 
A prečo? Nech jej napíše že sa mu páči. Aj tak to nemá svetlú budúcnosť keď ani nevie ako sa má prihovoriť. Dokonca sa prihovoriť ani nechce, on nevie ani čo jej má napísať na internete. A vlastne ani nevie kto to je, len sa sem tam vidia
Dosť humorné.
-
jin
VIP
Dio mio!
Krok jedna pre Teba bude nadviazanie leementárneho fyzického kontaktu.
Napísať by si jej síce mohol, no riskuješ, že by namala ani poňatie kto vlastne si a ďalším riskom by bolo, že pokiaľ by si si s ňou aj začal písať, tak pri osobnom stretnutí by si bol rovnako posratý, ako aj bez toho, aby ste si písali.
Ako som povedal - načni konverzáciu - či už v autobuse, pri vystupovaní z neho, alebo na priestranstvách, kde sa zvyknete stretávať.
To, že sa Ti páči je dobrý základ, teraz ju už iba nejako predpiecť, aby sa to mohla dozvedieť - základom však nemusí byť verbálny prejav, ale daj si záležať aj na neverbálnej komunikácii.
Teda...pokiaľ fakt nemáš 12 a neriešime tu 1. stupeň ZŠ. Ak by to tak bolo, tak je to také....miléééééé
Krok jedna pre Teba bude nadviazanie leementárneho fyzického kontaktu.
Napísať by si jej síce mohol, no riskuješ, že by namala ani poňatie kto vlastne si a ďalším riskom by bolo, že pokiaľ by si si s ňou aj začal písať, tak pri osobnom stretnutí by si bol rovnako posratý, ako aj bez toho, aby ste si písali.
Ako som povedal - načni konverzáciu - či už v autobuse, pri vystupovaní z neho, alebo na priestranstvách, kde sa zvyknete stretávať.
To, že sa Ti páči je dobrý základ, teraz ju už iba nejako predpiecť, aby sa to mohla dozvedieť - základom však nemusí byť verbálny prejav, ale daj si záležať aj na neverbálnej komunikácii.
Teda...pokiaľ fakt nemáš 12 a neriešime tu 1. stupeň ZŠ. Ak by to tak bolo, tak je to také....miléééééé
ona asi zhruba vie kto som byva odomna asi 2km , samozrejme nemam ja ani ona dvanast
stym autobusom to je dobry napad nad tym som r
ozmyslal aj ja lenze ona sedi vzdycky s takou jej kamaratkou takze tam bude asi problem
mate aj niaky iny napad ??? inac zatial dik
ozmyslal aj ja lenze ona sedi vzdycky s takou jej kamaratkou takze tam bude asi problem
Preco nenapises vek nech sa je od coho odrazit?
-
Soviet
Darca
Je s kamaratkou a to je problem? Ano bude platit na teba, ze ta budu sudit automaticky dve, ale v realnom zivote nebudete tiez vzdy sami.
ja mam 17 a ona asi skoro 15 vyhovuje ?
Cize ma 14 
Napíš jej niečo.Ale otom ze sa ti páči,alebo nebodaj ze si donej zalubeny a pod,to jej nikdy nehovor prvý,lebo by to zneužívala!!!!zts napísal:zdraim ,Mam takýto problem , paci sa mi jedno dievca ktore vlastne ani nepoznam ona si ma dala do priatelov na fb uz davno , nestretavam sa snou vôbec nemam taku moznost , len raz za cas hu vidim v autobuse aj to iba par minut. neviete mi poradit ako dalej ? co hej napisat na fb alebo tak ?
pls poradte. dik
-
audiotrack
VIP
skús sa jej zveriť so svojím problémom, že si takmer dospelý človek ale nedokážeš ani len cez internet osloviť 14 ročné decko bez toho, aby si sa neporadil na diskusnom fore ako jej napísať.
-
axxis
Addict
Spoiler
Kokso nekedy 14 ročne su skusenejšie ako 18-tky a sú aj fajn cicinky 14 ročne pipinky.
Inak on si myslí,že má ona tak 14-15 rokov a čo ked je nakoniec rovnako stará ako on.Sak preto nech si snou začne písať a získavať si základne informácie onej.
-
Croven
Star
skoro 15 rokov
fakt kasli nato,uz tu niaka uzivatelka pisala,ze take mlade baby su este neotukane,nevedia co chcu...
by Maciatko9916 je vek pri ktorom to nemá význam skúšať. Dievča je nedospelé, nevyzreté, neoťukané, nevie čo chce.
a co ona o tom vieCroven napísal:![]()
fakt kasli nato,uz tu niaka uzivatelka pisala,ze take mlade baby su este neotukane,nevedia co chcu...
by Maciatko99
Ty si v 16 vedel čo si chcel?
neviem co tu robite dramu zasa.
je pravda ze 9z10 opytanych nevie nic, ale preco do toho neist? nech je napise, zavola, nech skusi, preco nie.
je pravda ze 9z10 opytanych nevie nic, ale preco do toho neist? nech je napise, zavola, nech skusi, preco nie.
-
axxis
Addict
co to znamena "Vediet co chces"?rainbow napísal:Ty si v 16 vedel čo si chcel?