potrebujem zistit majitela cisla
potrebujem zistit majitela cisla
sup.
kuzelnik ktory by mi zistil na koho je napisane jedno cislo? raz za cas mi zavola nejaka teta a ponuka cez telefon na predaj sluzby alebo tovar,no toto cislo ma zablokovane prichadzajuce hovory.rad by som zistil na koho je pisane.
kuzelnik ktory by mi zistil na koho je napisane jedno cislo? raz za cas mi zavola nejaka teta a ponuka cez telefon na predaj sluzby alebo tovar,no toto cislo ma zablokovane prichadzajuce hovory.rad by som zistil na koho je pisane.
Re: potrebujem zistit majitela cisla
Hentakí predajcovia sú vždy pod nejakou firmou, tak aj to číslo bude asi napísané na nejakú firmu, resp. konateľa. A ktovie, čo by si poriešil, keby si vedel nejaké konkrétne meno.
Daj si číslo do blacklistu.
vzdy ked mi volaju tak si vypytam firmu a skusam aby ma vymazali z ich databazy,operatorky radsej zlozia ked som ich to ziadal,druha vec nemuselo to byt ani telesales,cakal som jeden dolezitejsi hovor a naspet sa neda,neviem co za cislo to moze byt 
To bude nejaká GSM brána... tetuška volá z pevnej linky na mobil, ale vďaka GSM bráne to ide akoby z mobilu. Niečo podobné máme aj u nás vo firme... keď z pevnej linky volám na mobil, na mobile sa ukazuje mobilné číslo 090x (je jedno, z ktorej klapky volám, stále sa ukazuje to isté číslo)... ale keď druhá strana volá späť na toto mobilné číslo, nevie sa dovolať.
Preco potrebujes riesit taketo zbytocnosti a rozculovat sa nad tym?
snazim sa filtrovat cisla,telemarketing,tam potom pisem alebo volam aby si ma vymazali z databazy,ale takisto sa moze jednat o cislo,ktore by som mohol ocakavat.ale ked ma bloknute tak smola.asi to bude tak ako pise brm.len som proste chcel vediet kto je majitelom a ci to niekto vie.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Telemarketing skladaj alebo im vynadaj, nech ti nevolaju a ze nemas zaujem. A potom si blokni cislo.
Kamarat, ktory robi na vyssej pozicii u jedneho operatora povedal, ze kontaktne udaje (meno+cislo) sa predavaju a je to dobry biznis pre operatorov, ale vsetci to popieraju. Aj preto sa stava, ze mas nove cislo, dal si si ho ako utajene a chvilu na to ti niekto zavola, oslovi ta tvojim menom a zacne ti nieco ponukat.
Kamarat, ktory robi na vyssej pozicii u jedneho operatora povedal, ze kontaktne udaje (meno+cislo) sa predavaju a je to dobry biznis pre operatorov, ale vsetci to popieraju. Aj preto sa stava, ze mas nove cislo, dal si si ho ako utajene a chvilu na to ti niekto zavola, oslovi ta tvojim menom a zacne ti nieco ponukat.
kedze si na lepsie telefony nepotrpim,tak taku moznost nemam.ja som to uz zlozil par krat aj tej madarke,ale vytrvalo vola stale.preto som sa chcel takto dopatrat k firme,aby som im napisal ziadost o vymazanie.
Ked ti vola madarka kvoli zdraviu, tlaku a neviem comu, tak jej vynadaj a poloz. Alebo cakas, ze ti povie, ze kto ju plati a odkial ma tvoje cislo?
-
Weblink
Light Star
Ja si s takychto ponuk robim srandu, necham si vsetko pekne vysvetlit, popytam sa daake "zakerne" otazky a nakoniec im poviem svoje a uz nezavolaju : ))...
tiez si svoje poviem,ale tam sa to strieda ako na pase a furt vola niekto iny, aked im poviem do telefonu nech ma vymazu tak len zlozi a dovidenia
Inac blokovat tie cisla je tazke. Staci aby si v intervaloch menili cislo, ktore to ukazuje a potom sa to dost tazko zistuje, kto to skutocne je (a z ktoreho skutocneho cisla ten hovor isiel). Tuto informaciu budu mat asi len operatory a to cele mozes riesit iba cez policiu.
Ja uz som tiez asi dva tyzdne bombardovany na telefone, ktory skoro nikdy nemam pri sebe a neviem tomu moc zabranit, iba si nachadzam neprijate hovory kazdy krat z ineho cisla. Za chvilu sem mozem dat zoznam, lenze ak si cisla z ktorych volaju vymyslaju, tak si zablokujete neexistujuce cisla.
Ja uz som tiez asi dva tyzdne bombardovany na telefone, ktory skoro nikdy nemam pri sebe a neviem tomu moc zabranit, iba si nachadzam neprijate hovory kazdy krat z ineho cisla. Za chvilu sem mozem dat zoznam, lenze ak si cisla z ktorych volaju vymyslaju, tak si zablokujete neexistujuce cisla.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ak ti neposkytnu moznost odhlasit sa z mailing listu tak ich mozes udat, preto v kazdom maili mas moznost odhlasenia z mailing listu.
A skus dat cislo do googlu, osobne mi pomaha web http://www.kto-volal.sk
A skus dat cislo do googlu, osobne mi pomaha web http://www.kto-volal.sk