paci sa mi jedno dievca a neviem co dal

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: paci sa mi jedno dievca a neviem co dal

Príspevok od používateľa Hotwire »

to znamena mat urcitu predstavu o buducom chode svojho zivota.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

axxis napísal:co to znamena "Vediet co chces"?
Mat urcitu predstavu od zivota, o vzdelani, o praci, o partnerskych vztahoch, vedietsi presadit svoj nazor a pod.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

test napísal:Mat urcitu predstavu od zivota, o vzdelani, o praci, o partnerskych vztahoch, vedietsi presadit svoj nazor a pod.
ano, stavim sa, ze 17-rocny chalan presne na toto vsetko mysli pri vybere svojho partnera a urcite to povazuje ako ablustne primarne kriteria. lol.

Odkaz vsetkym stredoskolakom: kaslite na vsetky partnerky vo svojom veku, ktore nemaju ucelenu predstavu o vztahu (kedy sa ozenit, delba prace v spolocnej domacnosti, kedy mat deti, ci si zobrat pozicku etc.), svojom buducom vzdelani a samozrejme o praci, ktora ich v pripade toho vzdelania caka najblizsie tak za 7-10 rokov (ak berieme, ze dnes maju 14-17 rokov a skolub budu koncit v 24).

Takze autor temy tu mas komplexnu radu od fora: chod za nou a spytaj sa jej ako si predstavuje vas vztah za 5 rokov a kde by sa rada tak za 10 rokov zamestnala. Ak ma na toto padne a zivotnymi skusenostami podlozene odpovede, chod do toho. Ak na toto odpovede nema kasli na to (lebo nevie co chce) a hladaj nejaku starsiu. Ak taku nenajdes ani medzi 17-rocnymi rovesnickami tak sa musis presunut do sfery 20+ rocnych dievcat a skusit zbalit niekoho tam. (a dufaj, ze tie uz vedia co chcu)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

axxis: Nemusíš to hneď takto preháňať. Myslím, že nech to vyznelo akokoľvek, tak takýmto spôsobom to zas nemyslel nikto. Ide podľa mňa hlavne o to, že veľké percento dievčat v tomto veku je schopné po pár dňoch prísť a povedať, že toto nie je to, čo chce. Vo vyššom veku (povedzme tých 20+) už je relatívne šanca, že žena nejde do vzťahu s tým, že skúsime týždeň/dva a uvidíme, čo to prinesie, už je väčšia šanca, že ak sa už do niečoho pustí, tak bude chcieť, aby to trvalo viac, ako jednu noc. Aspoň v mojom okolí a pri mojich kamarátoch to tak vnímam, teraz sa totiž dostávame do veku, kedy nám vznikajú dlhodobejšie vzťahy (a to spolu s tými ľuďmi vyrastám viac ako 5-6 rokov teraz a vnímam zmeny správania a myslenia u nich, ako aj u seba).
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

hd_ napísal:axxis: Nemusíš to hneď takto preháňať. Myslím, že nech to vyznelo akokoľvek, tak takýmto spôsobom to zas nemyslel nikto. Ide podľa mňa hlavne o to, že veľké percento dievčat v tomto veku je schopné po pár dňoch prísť a povedať, že toto nie je to, čo chce.
Zda sa, ze Ti uniklo co som sa celym tym svojim vyplachom snazil povedat. Ten chalan ma 17. Naozaj si myslis, ze mu bude vadit ak ten ich vztah skonci za 3 tyzdne? To nie je v podobnom veku nic vynimocne a myslim, ze ho to az tak velmi nepolozi. Nemozete predsa radit skolakom aby nesli do vztahu s inymi skolakmi len preto, ze to Vy to vnimate inak. Nepoviem, ze by mal 25 alebo kolko, ale v 17-tich? Really?

Vlastne ani neviem preco sa na to snazim poukazat. Stejne tu viete vzdy vyrukovat len s dvoma vecami: ak sa jedna o dievca tak "nevie co chce" ak sa jedna o chalana tak "friednzone". Mimo tieto dve diagnozy sa toto forum snad okrem qwertyho tem nikdy nedostane. Mali by ste si to dat do FAQu, ze pred zalozenim temy by si mal autor uvedomit ci nespada do jednej z nich (kedze je to u Vas tak na 94% pravdepodobne) a az ked nie tak nech zalozi temu.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Nechcel som kvôli tomu zakladať tému ale keď som videl túto tak som si povedal že to napíšem sem, keďže to celkom sedí. Ide o to že poznám jedno dievča, no vlastne nepoznám ale chcel by som. Je to veľmi pekné dievča ktoré si ešte pamätám zo ZS aj keď sme nechodili do spoločnej triedy ale boli sme len rovnaký ročník. Je to už viac ako päť rokov dozadu ta ZS. Čo ma dosť prekvapilo že som ju spoznal. Našiel som ju na fejsbuku, tak som si povedal že jej napíšem, lebo vážne sa mi páči, nie je ako ostatné, určite aj vy ste už niekde takú videli. Začal som úplne klasicky, ani som si veľké nádeje nedával že odpíše čo sa dosť často stáva, že nemá nejaká záujem alebo ju otravujem tak prestanem písať a zabudnem na to. Ale odpísala a asi po šiestich spravách mi napísala že ma pozná ešte zo základky čo ma úplne dostalo keďže to už bolo dávno a ako som písal nemali sme asi ani žiadné spoločné hodiny alebo krúžky čo by som si pamätal, čiže o to bolo to prekvapenie u mňa väčšie. Hovoril som si že keby nemala žiadny záujem tak ani neopíše na to ahoj a nie že mi tu ešte toto napíše. V tú chvíľu som mal poriadne zmiešane pocity, lebo to dievča je niečim iné a nie len výzorom ale aj tým ako si s ňou píšem. Je to úplne iné ako keď si píšem s nejakou inou alebo rozprávam sa s nejakou v bare ktorú nepoznám a chcem ju zbaliť. Stále som online a čakám kedy napíše mám z nej také zvláštne pocity. Možno viete čo myslím. Dohodli sme si aj že skočíme na pivko, no to ale nevyšlo. Ale teraz ide o to, že po niekoľkých dňoch mi neodpísala. Správu si prečítala ale neodpísala. Tak som jej znova napísal. Išlo to zase super no potom znova neodpísala. Skúsil som to ešte raz, niekoľko dni sme písali a potom zase ignoracia. Začínal som si hovoriť čo som zase pokazil? Prešli päť dni a moje sny o nej sa rozplynuli. No tu zrazu pekná zprava od nej na moje meniny. A znova som bol v tom, ten zvláštny pocit. Môžem povedať že nikto mi tak pekne ne zablahoželal ako ona. Opäť sme si písali, no teraz sa zase dva krát opakovala ta ignorácia a po druhej už prešli 4 dni čo neodpísala a ja vážne neviem čo si mám myslieť. Môžem povedať že keby to bolo nejaké iné dievča tak sa na to z vysoka vykakám ale ona mi ani nedáva spať. Dievča čo by sa nezaujimalo čo i len trochu by si so mnou určite tak nepísalo, vážne som v tom videl šancu ale keď vidím že si prečíta správu a neodpíše je čudné. Pripadám si už otravný jej tak stále vypisovať keď to vyzerá že ju otravujem a nemá záujem keď to tak na prvý pohľad nevyzeralo :/ Čo mám robiť? :?:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

netlac na nu...
lukas9206
Addict
Addict

Hmmm, netlač na ňu, lenže zase jej mám napísať? Podľa mňa sa sama neozve, hoc sa už raz ozvala :/ Možno by to chcelo zmeniť štýl rozprávanie resp. písanie ktorý sa málo komu páči ale keď to vyzeralo že ona sa chytila práve na to :/ Je to zaujímave. Ona bude tvrdý oriešok ale ako ju rozlúsknuť? :|
hd_
King
King

To, že ti odpíše, je síce pekné, ale nemusí to zákonite znamenať, že má o teba záujem. Ak je nezadaná, tak nemusí mať dôvod sa niečoho strániť a kludne ti môže odpísať bez toho, aby od toho niečo očakávala. Hlavne ju nebombarduj, pokiaľ to bude cítiť tak, ako ty, tak ti napíše aj sama.
Choďte čím skôr von. Ak bude chcieť, čas si nájde, ak nebude chcieť, tak si nájde dôvod. :wink:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Keď som bola malý, tak každé nové autíčko bolo iné, super, zaujalo. Za chvíľu bolo ako tie staré. To ohúrenie je len tým, že je nová, neokukaná. Páči sa mi , že "nepoznám ju...ale je úplne iná" :D Wow.
Vytiahni ju von, pokiaľ si nenájde čas a začne sa vykrúcať, tak ju môžeš vyhodiť do koša virtuálnych nezdarov :)
lukas9206
Addict
Addict

To ja viem že to nemusí hneď niečo znamenať ale mať hneď záujem, ale to je iné písanie ako z ostatnými že ahoj, ako sa máš? Dobre a ty? Ale tu sme dlhé písanie do noci kde sme jednú tému rozvinuli do takých dlhých dialógov že som tomu sám nechápal. Čo som za svoj život, ktorý je síce ešte krátky zažil iba niekoľko krát, ba môžem povedať že som sa z dievčaťom možno ešte nikdy tak nerozprával. A z toho som vychádzal že by mohlo z toho niečo byť. Lebo keď si tak píše z každým tak to ju potom obdivujem :D

//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 23:58)
No jo, danodrevo. To aj chcem urobiť a uvidím ako zareaguje. Už som to aj vlastne spravil ale potom mi do toho niečo prišlo a dokonca aj ona už niečo spomínala že by sme mohli niekde zájsť. Ale možno som nenapísal tu najdôležitejšiemu vec že chodí na výšku do Blavy, čo je dosť od ruky a po druhé je doma len cez víkendy a niekedy ani cez tie nie.
hd_
King
King

Potenciálny vzťah na diaľku s tým, že sa vidíte tak 2-3 krát za mesiac? Ak to chceš, tak choď do toho, ak si nevieš predstaviť, čo to obnáša, aspoň to zistíš a nie je to žiadna sranda, ale strašiť ťa nechcem, keď ešte ani nevieš, či má ona vôbec záujem.
lukas9206
Addict
Addict

To neviem ale určite to nenechám tak a chcem to zistiť, i keď ešte neviem jak na to, keďže toto vážne nechcem pokašľať. Jednoducho mi nedá spať. Vzťah na diaľku si síce neviem predstaviť ale určite to neni nič jednoduché. Ale to už asi trochu predbiehame :) Aj keď som už mal vážne bláznive nápady ako byť viac spolu keby to vážne klaplo. :D

//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 0:20)
Ale musím povedať že taky som kvôli dievčaťu už dlho nebol :D

//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 0:22)
Skoro mi to pripadá ako keď som mal 14 a videl som hrať tu peknú srbskú tenistku, už ani neviem ako sa volá :D a oblepil som si ňou celú detskú :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Anna Ivanovicova sa volá tá srbská tenistka :D
Možno ťa naťahuje tým,že prečíta si správu ale neodpíše naňu
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

1. Nerozprávali ste sa. Je to internet. Rozhovor je niečo úplne iné, možno bude také trápne ticho, že až ti trápno príde.
2. Bardejov - Bratislava ? Seriously ? by si bol nasratý, keby sa ti ju podarilo zbaliť,pretože by ste sa nevideli.
lukas9206
Addict
Addict

Blastbit: Presne :wink:

Súhlasím, nevylučujem ani túto možnosť ale osobne si myslím že keď niekto na fejsbuku, dá sa povedať s niekým nezmámim rozvíja takto vety a ešte sama sa dosť pýta, tak si nemyslím že by v skutočnosti malo byť nejaké ticho, i keď všetko je možné.

Aj v tom s tebou súhlasím, ale k takému niečomu sa je ešte skoro vyjadrovať, ale i tak veď doma bude cez víkendy, potom samé prázdniny majú tí školáci :D Ale keby si v tom mal pravdu tak by som mal aspoň ten dobrý pocit že som dokázal zbaliť niekoho koho som naozaj chcel :D
No nič, ale trochu predbieháme, idem jej teraz napísať ale bude to chcieť niečo originálne :D

//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 18:34)
Skúsim ju niekde pozvať aby sme sa čim skôr spoznali osobne, čo si myslíte? Asi mi ani iná možnosť neostáva, čo?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Sám som tento krok neurobil ale určite ti to odobria všetcia ktorý čitaju tento "tvoj problém",čiže jasne treba stretko.
Je tu háčik a dost velký---Blava a Bardejov to ako kde sa chcete stretnuť?
lukas9206
Addict
Addict

V Bj, cez víkend bude doma, tak ju skúsim vytiahnuť von.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Vieščo dám ti radu-nehovor jej o tvojich citoch, a zisti si niako ci sa jej niekto páči,aby si nebol prekvapený
lukas9206
Addict
Addict

To určite nebudem, nemám vo zvyku niekomu pri prvom stretnutí hovoriť že ju milujem alebo take niečo, iba keď som opitý alebo keď ide o nejakú stávku :D Ale možno niečo jemne naznačím cez nejakú jej kamarátku že sa mi páči alebo mi sympatická. Uvidím ako sa to bude vyvíjať. Nad tým som už rozmýšľal a keďže som z malého mestečka tak to väčšinou neni problém si niečo také zistiť.
Napísať odpoveď