verit ci neverit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
etc.
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: verit ci neverit?

Príspevok od používateľa etc. »

Kayko obdivujem ťa že si to tak "dlho" vydržal ja by som to nedokázal :D Ale je pravda čo tu už bolo spomenuté že nebu´d prekvapený ak to bude mať na saláme a ešte urobí hlupáka z teba :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

etc. jej reakcie sa nebojim, skor sa bojim sam seba :evil:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Kedy pri k tomuto lamaniu chleba?
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Kayko každopádne daj vedieť ako to dopadlo :)
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Ajejee,zle je. Vyzera to dost zle a to co prezivala v sms asi nebolo len tak a ani klamstvo jej nerobilo problemy.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

pomoc, ja uz neviem ci to mam z nej vytrieskat, ale nad tymto az rozum stoji. Tak som jej pekne povedal, ze o vsetkom viem, ze viem ze sa stretavaju, ze spolu spavaju, ze bola v Brne na koncerte s nim a ze sa chcem rozist. Zacala ronit slzy, ze ju mrzi ze jej neverim, ale ze naozaj ma nepodviedla, ze s nim nespala, ze nechce aby sme sa rozisli... Ja som sa len usmieval a povedal jej ze aspon za tie 4 roky co sme spolu prezili si zasluzim pravdu, ani to s nou nepohlo. Jedine co priznala, ze bola na tom koncerte, ale stale tvrdila, ze bola v Brne aj pracovne. Viem ze listky na koncert jej vybavovala kamoska, ktora byva v Brne a ze na tom koncerte boli spolu. Zevraj ked chcem tak jej moze zavolat a mozem sa jej opytat. To som samozrejme s usmevom odmietol, lebo viem ze su to velmi dobre kamaratky a mozno o tom ani nevie, alebo by ju naskor kryla. Pytala sa ma presne to, co som sa pytal sam seba, ze preco si myslim, zeby so mnou este bola, keby ma nelubila a mala niekoho ineho? Ja som jej povedal, ze mne to z racionalneho hladiska nedava ziadny zmysel a ze akokolvek jej chcem verit, ze sa to proste neda a ze aj keby si to pisali neviem v akom pseudojazyku, ze tie veci sa nedaju nijako inak vysvetlit, ze ja sa nenecham vodit za nos ako jej byvaly... To som uz bol v koncoch, neviem ci caka, ze jej donesiem fotku, alebo video s ich sulozou, ale uz ma napadly aj veci, ze trpi nejakou psychickou poruchou, typu rozdvojena osobnost, alebo ze tie sms su fake, aj ked to sa mi nechce teda verit. Ludia vy si musite mysliet, ze si hadam vymyslam, neviem ci tu ma niekto podobnu skusenost so zapieranim nevery, aj napriek tomu, ze dotycnej osobe doslova odcitujete sms typu "mam chut na sprchu, vies co to znamena?". :smt081
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Skus ju poplasit, ze ides za tym chalanom si to s nim vybavit, trosku teatralne oblec bundu a chod von, podla mna takato situacia by jej nedala priestor na vymyslanie hovadin a aspon par sekund by konala v soku uprimne. Musel by si si zapamatat reakciu/co by povedala v tych sekundach a z toho nieco odvodit. Ty kks riadne psycho inak, ved teba musi drbnut.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SRneC: A co cakas, ze by povedala??? Mozno povie, ze nech tam nejde, ze on za to nemoze a mozno povie, ze ona mu zavola, nech si dava pozor, ze ide za nim a ze je to nedorozumenie. Alebo???
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Zrejme sa riadi taktikou:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

az tak velmi potrebujes jej priznanie? po tychto zazitkoch aj tak uz nebude normalny vztah mozny.. kopni ju do prdele a hotovo.
.
ale ako IT support si bol dobry :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsak ju posli do matere a zacni zit. Neviem naco cakas? Vies svoje a ty si myslis, ze ti to prizna. Uz len to, ze ti klamala staci. Sa s tym neser a nezahadzuj dalsi cas s nou
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Slečna zatĺka, pretože si už uvedomila, že spravila chybu, že zlyhala a že nechce o teba prísť. Teraz je to všetko na tebe ako sa zachováš a pri lži a neinformovanosti o tom čo sa stalo pracuje u teba fantázia a tá je častokrát horšia ako poznať pravdu. Musíš sa zariadiť podľa toho ako sa cítiš, čo cítiš a či v tom vidíš možnú budúcnosť. Žiť v klamestve a neistote nie je dobré a človeka to môže zničiť. Rob čo uznáš za vhodné, držím palčeky!
kayko
Medium Professional
Medium Professional

maciatko99 podla teba clovek, ktory si uvedomi, ze zalozil poziar, bude do neho este prikladat, alebo zacne hasit? Vsak som na to prisiel tyzden pred vyrocim a znova ma oklamala na vyrocie, to je ako darovat na vianoce kopanec do brucha. Ona ma dve tvare a verim, ze ma podviedla nie s jednym a pritom ani nepotrebovala zamienku, pretoze toto sa deje potom, co som jej povedal veci ako ze ju nechcem stratit a ze by som vratil spat moment, kedy som jej ublizil a ze ma mrzi ze som si to neuvedomil. Vsak ja som takmer zaprel sam seba kvoli nej a ona je schopna bez vycitiek sa mi pozriet do oci. Vsak keby som toto niekomu urobil ja, tak tomu cloveku sa uz asi nikdy nedokazem pozriet do oci a radsej ho poslem do pecka, ako by som mu mal klamat. Ja neviem ci ona veri, ze toto moze niekam viest, vsak som jej povedal, ze jedine co tym dosahuje, ze ju nakoniec budem nenavidiet.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hojko napísal:SRneC: A co cakas, ze by povedala??? Mozno povie, ze nech tam nejde, ze on za to nemoze a mozno povie, ze ona mu zavola, nech si dava pozor, ze ide za nim a ze je to nedorozumenie. Alebo???
Hej presne to som myslel, priznanie ako bic. :) sice priznanim je uz pomaly aj to co sa tu deje.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

tvoje momentalne jedine riesenie sa nazyva rozchod,sance nedavaj uz je neskoro
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

kayko-samozrejme že nenávid,nič iné si nezaslúži!!!!
jelenlsd
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jelenlsd »

Ja osobne keby som si prečital smsku typu "preživam niečo nadherne" , ktorá by bola adresovana inému chlapovi tak jej automaticky kopnem do zadku a ani sa nestaram či ma podviedla alebo nie...zbytočne s nou strácaš čas a ver mi že nema zmysel to naťahovať ;) btw už len kvoli tomu notorickemu klamaniu nemaš dovod s nou ostať :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

lenze 4 roky su 4 roky ...
jelenlsd
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jelenlsd »

R1k1nko napísal:lenze 4 roky su 4 roky ...
ok ale zober si to tak, že teraz mu bude plakať na kolenach a o rok spravi zase niečo podobne... myslim si že rozchod je isty...otazka je len kedy
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

btw temu som necital celu ale klapalo vam to predtym aj v posteli? lebo v takychto pripadoch sa ako prvy domrvi sex
Napísať odpoveď