Dobrý deň, viem že tu už bola táto téma mnohokrát preberaná, avšak nenašiel som nič čo by riešilo môj problém.
Pre uvedenie do problému prikladám aj foto. Procesor sa neskutočne prehrieva už hneď pri štarte počítača, zž vtedy je teplota niekde okolo 90 C, ak s ním nepracujem klesne na nejakých 75-80 C... pri browsovaní sa však znova zahreje na neustále okolo 90 C a pri dosiahnutí 100C sa už vypína, problém pretrváva už nejaký týždeň
prefúkal som vetrák, bol tam nejaký prach ale nič extrémne.. tak som si myslel že to bude teplovodivou pastou na procáku... zotrel som starú a nahodil tam čisto novú, žiaľ ani to nepomohlo..
Neviete prosím vás niekto v čom môže byť problém? Poprípade aspoň nejaké čiastočné riešenie ?
Problém s prehrievaním procesora
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s prehrievaním procesora
...ten vetrák si mal aj rozobratý?...vidím tam nejaké šróbiky a mohol by byť prach v tom rebrovaní...mal by si ho vytiahnúť a poriadne prefúkať...
bol rozobratý aj vetrák aj očistený a prefúkaný.. to čo sa tam zdá ako keby to bol prach , tak to sú také vyblednutejšie strany tej vrtule a foto tomu pridáva na lesku
Je to notebook a je tam AMD processor ani sa nečuduj prečo tie teploty sú také aké sú.
Riešenie: Podtaktuj processor. Ak tak nespravíš onedlho si zháňaj nový processor ba aj matičnú dosku.
Riešenie: Podtaktuj processor. Ak tak nespravíš onedlho si zháňaj nový processor ba aj matičnú dosku.