Bloček na FIFA13

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Bloček na FIFA13

Príspevok od používateľa saj »

Zdravim, bol som v shope "HRÁČ" kupil som si fifu13, no doma som zistil, ze nefunguje online kod. Samozejme som nebol cely den doma a blocek som uz davno zahodil. Pan nechcel spolupracovat a blocek mi novy vystavit nechcel, ani majitel. (blocek je potrebny pre EA Sports, ako doklad o kupe, aby mi dali novy online kod).

Chcem sa spytat, nema niekto z Vas blocek z nakupu fifa13 na playstation3 niekde v sufliku? Lebo inak som prisiel kvazi o peniaze, kedze ma offline mod hry nezaujima. A novy kod nedostanem, ak nemam blocek.

Diky
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Bloček na FIFA13

Príspevok od používateľa test »

Nechapem preco ti odmietli vydat kopiu dokladu, ak im ukazes origo hru, upresnis datum a cas kupovania hry. Potom sa to riesi priamo s EA a nie predajcom, takze sa ho to netyka, ze?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Odmietli, v tom obchode bol cisty dement ten predajca, zakomplexovany dement a o arogantnom sefovi ani nevravim. Ak by som mal blocek, ano vyriesim si to sam, nic ine som od nich neziadal. Ale nie, oni boli proste s prepacenim je***
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Kópiu bločka som raz už zháňal aj ja a tiež som v obchode nepochodil. Našťastie som ho doma našiel. Vyhadzovať bloček sa nevypláca :D
Napísať odpoveď