Need For Speed Most Wanted 2
Re: Need For Speed Most Wanted 2
s tymi fizlami to je pravda
mozem ist aj 250 a nejaky smejd na forde si ma predbehne ako keby sa nechumelilo, nema na nich ucinok ani nitro
a uplne zrusit hladanie ked je 3.uroven hladania tak dakujem pekne
mozem ist aj 250 a nejaky smejd na forde si ma predbehne ako keby sa nechumelilo, nema na nich ucinok ani nitro
a uplne zrusit hladanie ked je 3.uroven hladania tak dakujem pekne
Volant sa k tejto hre vôbec nehodí, skôr by som bolil gamepad mne to s ním ide oveľa lepšie ako na klávesnici.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Nedajú sa nejako vypnúť tie "replaye" po každej búračke, buste a podobných somarinách? Hrozne ma to otravuje.
-
Bad.boy
Medium Professional
Uplink hra je tazka ale zas ked jazdim v pohode tak neexistuje aby sa predo mna dostali o kilak. Hram na tej istej obtiaznosti ako ty. Uz ste niekto skusali jazdit s Tesla Roadster?
Totalne blby pocit ked nepocujete motor 
V skutocnosti by ten Tesla mal byt pocutelny nie? Vsak ma v predu repracik co simuluje motor 
sten32 ok v pohode to je tvoj názor ja ti ho neberem. To mal byť len taký pokus čo sa stane s tou citlivosťou. Je to strašne citlivé. Toto NFS sa mi nepáči čo sa týka hrateľnosti. Ak by to vedel niekto vyriešiť tak pls poraďte. Ďakujem.
predbehol si mauplink napísal:Nedajú sa nejako vypnúť tie "replaye" po každej búračke, buste a podobných somarinách? Hrozne ma to otravuje.
niekto tu spomeul Burnout Paradise, tak ma to lákalo, mám to kúpene, nainštalované aj s ENB...uáááu, tak dobre sa mi to hraje, jednoduché ovládanie, rýchlosti...radosť to hrať + s ENB je nádherná grafika, veľa srandy, to čo Criterion predviedol v MW2 značí, že to je už úplne iný Criterion
-
p4ra
Redeemer
Nainstaloval som to dnes. Kolko som to hral? 10 minut? KATASTROFA!
Ovladanie hrozne, aby mi na GTX580, i7 a 16 GB RAM hra nesla plynule - tak toto nie. System prehadzovania aut a tie "opravy". No, NFS je v riadnych srackach. Vdaka Bohu za warez v tomto pripade, lebo by som bol na male a kupoval to a prisiel o minimalne 40 EUR, za toto? Neprosim, dakujem. Ruky prec od tejto somariny.
Ovladanie hrozne, aby mi na GTX580, i7 a 16 GB RAM hra nesla plynule - tak toto nie. System prehadzovania aut a tie "opravy". No, NFS je v riadnych srackach. Vdaka Bohu za warez v tomto pripade, lebo by som bol na male a kupoval to a prisiel o minimalne 40 EUR, za toto? Neprosim, dakujem. Ruky prec od tejto somariny.
Caute neviete mi niekto poradit ako si nahadzem vlastnu hudbu do hry? Hentie sracky co su tam sa pri hre nedaju pocuvat a triky typu stisit hudbu v menu hry a na pozadie pustit winamp zo svojou hudbou poznam... dakujem
-
Outsider
Star
To nie je tym, ze mas 580ku jam ma 690ku a hra mi ide rovnako jak na tvojej 580ke, kedze hra je locknuta na 60FPS a mne sa z grafiky vyuizje len 60% max a to len z jedneho jadra lebo druhe hra nedokaze vyuzit. Bud si hru locknes na 30 FPS a zbavis sa lagov a malo by to byt uz hratelne alebo si to ani nezahras. Krasne je vidiet jak je*u na PC komunitu a vydavaju stale viac a viac odflaknutych portov bez optimalizacie na PC......p4ra napísal:Nainstaloval som to dnes. Kolko som to hral? 10 minut? KATASTROFA!![]()
Vcera som to zahral a musim povedat ze je to fantasticke. Po piatich minutach vyslo najavo ze sa vlastne jedna o Burnout Paradise 2 so skutocnymi vozidlami. Co ma potesilo kedze povodny Paradise som presiel cely a bola to tiez neskutocna zabava.
Ano hra ide na hovno, ale urcite coskoro vydaju patch alebo sa nvidia postara o nove ovladace. S ovladanim nemam problem. Hram to cez gamepad. Kazde auto sa sprava specificky, a s odomknutim roznych vylepseni upravujete spravanie a ovladanie auta. S obtiaznostou tiez nemam problem. Zatial som stale skoncil ako prvy. Paci sa mi system ze je kaze auto dostupne hned od zaciatku. Grafika je tiez nieco fantasticke. Povodne som to chcel vyskusat len kvoli tomu ze sa ma jednat zatial o najkrajsi racing doteraz a musim suhlasit. Po piatich hodinach hrania to hodnotim na 9/10.
Ano hra ide na hovno, ale urcite coskoro vydaju patch alebo sa nvidia postara o nove ovladace. S ovladanim nemam problem. Hram to cez gamepad. Kazde auto sa sprava specificky, a s odomknutim roznych vylepseni upravujete spravanie a ovladanie auta. S obtiaznostou tiez nemam problem. Zatial som stale skoncil ako prvy. Paci sa mi system ze je kaze auto dostupne hned od zaciatku. Grafika je tiez nieco fantasticke. Povodne som to chcel vyskusat len kvoli tomu ze sa ma jednat zatial o najkrajsi racing doteraz a musim suhlasit. Po piatich hodinach hrania to hodnotim na 9/10.
rochedo, takze sme sa vlastne dostali k tomu, preco vacsina svetovych recenzentov nakoniec tiez udelila toto skore. Ale ludi, co si tuto hru ukradnu, zahraju 5 minut, to naozaj nezaujima.
Nooo, tak hral som to.. Prva reakcia bola taka, ze som chytil nervy, a po 10tich minutach som hru vypol.. Hra je strasne neprehladna, strasne zle a neintuitivne sa ovlada, absolutne nechapem rozlozenie klaves, uplna blbost, aj ked sa to da zmenit.. Chyba mi tam strasne vela veci z most wanted stareho, vlastne ani neviem, ci tam daco z neho je.. co sa tykalo ovladania, tak to bolo a je nieco otrasne.. fakt.. problem velky bol v tom, ze auto reagovalo so strasne velkym spozdenim, cize vyhybat sa autam je prakticky nemozne.. neskutocne zle optimalizovane ovladanie pre klavesnicu..stavim sa ocokolvek, ze ked vyvyjali tuto hru, tak ju ani len raz neskusili hrat na klavesnici.. co sa tyka grafiky, tam zase nieje co vytknut, okrem tych par veci, co sa spominalo..
Ale.. nedalo mi to a chcel som si to zahrat este raz, nech sa mi to zhnusi uplne.. Ale potom som to skusal hrat s pohladom z prednej kapoty..(ten pohlad je sice strasny, a bol by som neskutocne rad, keby niekto spravil daku fintu na to, aby bol pohlad aspon od vodica, nie tak strasne nizko) a zrazu sla hratelnost exponencialne hore.. Je to sice furt velmi tazke, ale zase nie nehratelne, mavam teraz pri tom pohlade tak o 90percent menej nehod.. Druha vec su este fizli, su presne tak otravni, ako v skutocnosti.. da sa ich zbavit kludne aj pri 5tich stupnoch prenasledovania, ale robit to po kazdom preteku je neskutocne unavujuce a otravne.. Oni sa ta nesnazia nejak zastavit, oni sa ta snazia zabit, zlikvidovat, znicit.. Predbehnut koncept alfa romeo, ked to teba kazdych 10 sekund vpalia fizli, je nieco neskutocne...
gamepad koli jednej hre kupovat nemienim, to je k*kotina.. Ta hra ma vcelku dobry potencial, ale chcelo by to este riadne dorobit, aby clovek pri tom neprisiel o vsetky nervy.. Zatial je toto nfs najlepsie z najhorsich.. zatial to je tak 5/10.. uvidime potom, ked vyjde GTA V, ci nahodou nebude to lepsia racingovka, ako vsetky nfs serie dokopy..
Ale.. nedalo mi to a chcel som si to zahrat este raz, nech sa mi to zhnusi uplne.. Ale potom som to skusal hrat s pohladom z prednej kapoty..(ten pohlad je sice strasny, a bol by som neskutocne rad, keby niekto spravil daku fintu na to, aby bol pohlad aspon od vodica, nie tak strasne nizko) a zrazu sla hratelnost exponencialne hore.. Je to sice furt velmi tazke, ale zase nie nehratelne, mavam teraz pri tom pohlade tak o 90percent menej nehod.. Druha vec su este fizli, su presne tak otravni, ako v skutocnosti.. da sa ich zbavit kludne aj pri 5tich stupnoch prenasledovania, ale robit to po kazdom preteku je neskutocne unavujuce a otravne.. Oni sa ta nesnazia nejak zastavit, oni sa ta snazia zabit, zlikvidovat, znicit.. Predbehnut koncept alfa romeo, ked to teba kazdych 10 sekund vpalia fizli, je nieco neskutocne...
gamepad koli jednej hre kupovat nemienim, to je k*kotina.. Ta hra ma vcelku dobry potencial, ale chcelo by to este riadne dorobit, aby clovek pri tom neprisiel o vsetky nervy.. Zatial je toto nfs najlepsie z najhorsich.. zatial to je tak 5/10.. uvidime potom, ked vyjde GTA V, ci nahodou nebude to lepsia racingovka, ako vsetky nfs serie dokopy..
ten pohlad je sice dost nizko co aj mna stve (maly rozhlad do dialky) ale nechapem ako niekto moze hrat hocjake auta z vysky kde vidno cele auto
sialenost
tiez som zaregistroval vyrazny rozdiel pri tom pohlade z kapoty ale na xboxackom gamepade to ide este lepsie, tak som spokojny celkom (btw kablovy je celkom lacny, kupil som ho uz davnejsie kvoli Fife)
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2012, 19:29)
ako najdem Most Wanted auto ked som typka porazil ale po nom mi usiel? musim donho narazit
zavod sa neda zopakovat
sialenost
tiez som zaregistroval vyrazny rozdiel pri tom pohlade z kapoty ale na xboxackom gamepade to ide este lepsie, tak som spokojny celkom (btw kablovy je celkom lacny, kupil som ho uz davnejsie kvoli Fife)
ako najdem Most Wanted auto ked som typka porazil ale po nom mi usiel? musim donho narazit
zavod sa neda zopakovat
-
Achmed
Light Expert
zavod sa neda zopakovat[/quote]
on si ta najde sam
zavod sa neda zopakovat[/quote]
on si ta najde sam
-
MichalkoOo
Zablokovaný
phenom 2 4,1GHz, 16GB RAM a GTX660 = max 40FPS
celkom ma to chytilo
uz mam 5 Most Wanted aut
uz mam 5 Most Wanted aut
Ja som to tiez zapol vsera na hodinku. Tie pohlady no su dost na prd ze su len 2.
Policajti su neni az taky zlozity, som sa tocil okolo jednej veci
, stale som chodil do kolecka, najvyzsi level policajtov uz aj tie velke kraksne prisli, ale postupne som ich porozbijal, sice jak som utekal zas ma nasli, ale dalo sa im utiect.
Ale viac ako chvilku to nezabavi. Kazde auto moze ist len 5 zavodou? To som trocha nepochopil.
Policajti su neni az taky zlozity, som sa tocil okolo jednej veci
Ale viac ako chvilku to nezabavi. Kazde auto moze ist len 5 zavodou? To som trocha nepochopil.
hej, len 5 ale plus tie zavody s Most Wanted autami
a celkom aut je pozehnane takze zaberie to nejaky ten cas
ale hlavny ciel je ziskat vsetkych 10 Most Wanted aut
a celkom aut je pozehnane takze zaberie to nejaky ten cas
ale hlavny ciel je ziskat vsetkych 10 Most Wanted aut