Po rozchodove obdobie ..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Po rozchodove obdobie ..

Príspevok od používateľa javatar »

Betarik napísal:... som stastnejsi ako som bol predtym :)
len ked s nou komunikujes alebo vseobecne? lebo ak len pocas kontaktu tak by si mal o to skor skoncit, ak vseobecne tak ta sice nechapem ale potom si zrejme uz z toho von :hmm:
R1k1nko napísal:Nj fotky mám na stole. Fotky v mobile. Sledujem hu cez net. ...Nj je pravda že som furt cez icq a vonku riešil veci snou a tlačil na ňu..
S tymto bezodkladne prestan. Nasledne si odpusti. Odpusti jej (technicky nemas co ale to zranenie co ti sposobila rozchodom tiez treba). Ako to dosiahnut tu do teba hudu viaceri.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

vsak jasne ze som zato mohol ja ale tak uz 6 mesiacov mam novu pracu ... a vlastne 6 mesiacov som nemal taky weekend ako som maval ....
to ze tam bolo od nej strasne vela signalov ze mi tu sancu da ....
a niekto sa rozide a nestretne sa a nepise si vobec mi sme si pisali a stretli sme sa viac krat a mal som pomotanu hlavu ze ked sa budem snazit snazit a riesit a riesit ze mi sancu da .. no nedala ... vzdy sa nieco pokazilo ... tak bolo tazke na nu prestat mysliet
teraz je to uz jedina moznost ... ale citim sa tak ako kebyze sme sa rozisli vcera ( tym ze jej nepisem a nesledujem ju na internete)

//autoeditácia príspevku (07 Nov 2012, 14:18)
btw: je dost mozne ze ona nenapise vobec ze jej chybam a neuvedomi si nic
lebo na hojko sem tam chodila ( ked som bol u nej ja tak som tu cital nejake veci) je dost mozne ze si precitala aj tento topic a teraz najust bude este viac je*at na mna
mozno som si mal spravit iny nick ... mozno som nemal pisat vobec ale zas vase rady a skusenosti mi pomohli ludia v okoli mi tiez radili podobne veci vidim ze sa vsetci zhodnete a mate aj pravdu .. uz len zacat posluchat
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak si myslis, ze ti nenapise "najust", tak to nebude o tom, ze si citala tuto temu, ale o tom, ze jej nechybas.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Rozoberas, to co rozoberat nemas. Mas nanu zabudat a nie si ju pripominat. 4 mesaice su malo, rok/dva to potrva a aj tak nezabudnes nanu nikdajz a pri dakej prilezistosti si ju pripomenies.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Rok-dva? Nestras ho. Za pol roka si z toho von. Len to v sebe neziv. Zabudnut na nu urcite nezabudnes ale to ani nepotrebujes. Momentalne len potrebujes najst svoj "pokoj v dusi".
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jj priznavam soviet ma tak vystrasil ze som sa bal aj nejak reagovat...... ja chcem mat ten pokoj dusi hned....
aj dnes ked som cvicil sa idem roztrhat z koze aby som nemyslel na nu nemyslel ale mozem ist na dno ludskych sil furt mi ide po hlave ... to mam zdvihat 150kg cinky ? 80x ? :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

R1k1nko napísal:jj priznavam soviet ma tak vystrasil ze som sa bal aj nejak reagovat...... ja chcem mat ten pokoj dusi hned....
aj dnes ked som cvicil sa idem roztrhat z koze aby som nemyslel na nu nemyslel ale mozem ist na dno ludskych sil furt mi ide po hlave ... to mam zdvihat 150kg cinky ? 80x ? :D
nie, mas si najst inu, ktora Ti dovoli na nu instantne zabudnut
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

axxis to tiež nie je zrovna najšťastnejší príklad, hľadať si inú babu len ako náplasť na zlomené srdce? :roll:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hd_ napísal:axxis to tiež nie je zrovna najšťastnejší príklad, hľadať si inú babu len ako náplasť na zlomené srdce? :roll:
ja si ani neviem predstavit teraz niekoho ine a aj kebyze ja dostanem nejake pozvanie niekam a siel by som cely cas by som myslel len na EX a mal zle svedomie ....
naozaj sa snazim nemysliet aj v praci driem jak kon a teraz som zamestnancom mesiaca za oktober :P
ale tak ci tak v hlave je stale len ona ..........

uz viem ako sa z ludi stavaju trosky
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Rychlym zabudnutim je veru povacsine novy vztah.
Problem mi pride jedine ten, ze ty chces nanu mysliet, miesto toho, aby si sa nato vysral a isiel s ludmi niekam sa opit a neviem co :) Ked si vopred vsugeruvas do hlavy, ze keby si s inou, tak myslis len na ex. To je kravina. Vyskusaj, uvidis.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

R1k1nko napísal:ja si ani neviem predstavit teraz niekoho ine a aj kebyze ja dostanem nejake pozvanie niekam a siel by som cely cas by som myslel len na EX a mal zle svedomie ....
naozaj sa snazim nemysliet aj v praci driem jak kon a teraz som zamestnancom mesiaca za oktober :P
ale tak ci tak v hlave je stale len ona ..........

uz viem ako sa z ludi stavaju trosky
meh meh.....zle svedomie my ass.
vies kolko stastnych parov, ktore si nevedeli predstavit, ze by sa mali rozist sa rozpadlo koli tomu, ze jeden partner spoznal niekoho, do ktoreho sa zalubil a takmer v okamihu zabudol na partnera, ktory bol este pred mesiacom prenho vsetko?

a Ty dokonca nemas ani len tu partnerku, osobne si myslim, ze je velmi dobre mozne najst niekoho ineho kto Ti bude vyhovovat minimalne rovnako (ak nie viac). ak si myslis, ze na svete je pre Teba vhodny iba jediny clovek tak si naivny :)
hd_ napísal:axxis to tiež nie je zrovna najšťastnejší príklad, hľadať si inú babu len ako náplasť na zlomené srdce? :roll:
podla mna je to ta najjednoduchsia cesta. ako lepsie zabudnut na zle chile ako tak, ze ich nahradis novymi dobrymi? ci si myslis, ze nepohnut sa z miesta a bedakat nad tym ake je vsetko naprdel je lepsie riesenie ako sa pohnut vpred a zacat nieco este lepsie ako bolo predtym?
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

na novy vztah sa musis aj citit ja po 4mesiacoch este neviem,nejde o to ze k nej este nieco citim ale nieje na to vhodny cas este
aj ked som uz vlastne jednu zenu oslovil ale len tak nezavazne na stretnutie trochu ma zaujala.nic si vsak od toho neslubujem
ako mi tu radili niektory treba nieco robit aby za tebou zostavalo,zide z oci zide z mysle,musis to tak brat ze nieco bolo uz nieje treba ist dalej nie stracat cas
pokial sa od nej neodputas myslienkami budes si len zbytocne zrat nervy,pises ze si sa zmenil,musis si uvedomit ze to robis kvoli sebe a v dalsom vztahu budes inym lepsim clovekom
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Chalani ti tu dobre radia. Musíš proste niečo robiť aby si zamestnal hlavu a nemyslel na ten rozchod. A čudujem sa ti, že sa jej vôbec ozývaš. Toto isté som spravil aj ja a hovno z toho. A ďalšia vec - zmeniť sa kvôli žene? Stojí za to vôbec? Si predsa chlap, musíš si stáť za svojimi činmi, aj keď sú to niekedy možno blbosti. Pozri, minule som mal tu tému, že som sa rozišiel, už je tomu mesiac a maximálne raz si spomeniem na tú úbohú babu a hotovo. Rozišli sme sa, haslo to pre mňa.
(PS: Ale z 3 ročného vzťahu som sa spamätával pol roka po rozchode...)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Pro jedno kvíti slunce nesvíti...Svata pravda :) Neviem na co ju chces,, proste ak ste aj zazili mnoho pekneho uvidis po case ostanu v srdci len pekne chvile a na zle sa zabudne.. a neponizuj sa ty, preco by mala byt len v Tebe chyba ked to tak neni :) VO VZTAHU JE VZDYCKA :D CHYBA NA OBOCH STRANACH!! A aspon mas poucenie akych chyb sa mas vyvarovat... Pisem Ti to lebo som zazil presne to co ty... A jednu vec NESTRETAVAJ SA S NOU! NEKOMUNIKUJ, NEPISTE SI! Bud chlap a odid zo vztycenou hlavou jo?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

R1k1nko: Plakať, prosíkať a prosiť o odpustenie je asi jedna z najhorších vecí, ktoré chlap môže spraviť, ak sa už žena viac-menej rozhodla pre koniec. Žena čaká, že chlap si zachová istú dávku hrdosti a mužnosti a nechce, aby si jej vyplakával niekde do mobilu...
Mal by si schovať všetky veci, ktoré ti ju pripomínajú, najlepšie niekde, kde sa k nim nedostaneš, ak ich nechceš vyhodiť a začať žiť. Ona tiež nesedí doma a neplače, chce voľnosť a slobodu, ktorú nemala, tak ide na diskotéku. Mal by si ísť aj ty von cez víkend, medzi ľudí, zabaviť sa, vytancovať sa. Nemusíš sa hneď spiť. :) A proste smej sa, aj na silu, je to vždy lepšie, ako chodiť ako bez duše, utápať sa v žiali a smútku. Postupne budeš na ňu myslieť menej a menej. Vždy si pri istých situáciach na ňu spomenieš, ale nebude to také fatálne, ako sa ti to zdá teraz.
No a nejakú novú babu by som neriešila hneď. Sám pocítiš, že príde ten čas, kedy sa začneš znova pozerať po babách. Do pol roka-3/4 roka si z toho vonku, tak hlavu hore! :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no a toto presne som robil 3 mesiace plakal do mobilu ked som bol na disko kde ona tam som riesil a prosikal ...
pisal som denno denne ...
za tie tri mesiace som si to pokazil ale tak citil som sancu sama povedala ze tam sanca je ... len som tlacil na pilu ako kkt az som to prehnal ...

tak uz som sa dlho ani nespil pod obraz vzdy som dost v pohode len ked sa ale dostanem do stadia ze precestujem aj 50km aby som bol tam kde je ona a pritom som siel uplne niekde inde von ale vzdy ma to tam tahalo za nou ...

no 2 den a ziaden kontakt nic ... ziadne icq ziaden FB .... je to tazke ale da sa to

k tym chybam viac bolo na mojej strane ...
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

blokni si ju na facebooku.

Viem, teraz to je velmi tazke ale rychlo ta to prejde. Jej ukazes ze si chlap a nie placko. Ona bude SOKOVANA tym ze si spravil to, co by vzivote necakala od teba. Ver mi, pomoze ti to, ak nechces zabit dalsie mesiace.
Zmen si zvonenie budiku, zmen si zvonenie na telefone, pozadie, zmen si pozadie na kompe a vsetko co by ti ju pripominalo si schovaj do zloziek, fotky po byte a vsetky veci co ti dala tiez schovaj do krabice. Chodievaj do skoly/roboty inou cestou ako normalne chodievas, utieraj si rit druhou rukou - proste zmen stereotyp a uvidis ako rychlo na nu zabudnes.
Bolo co bolo, bolo vam pekne, ale uz by to tak vzivote nebolo a ani nebude.
Ona ma teraz u teba istotu, ze keby hocikedy piskla tak by si sa ku nej vratil. Ukaz jej, ze uz nema tu istotu.

Teba ked toto vsetko prejde a ona by sa ti nahodou ozvala, tak ty uz budes tak s toho vonku ze sa na nu uplne vydlabes a potom to JU mozno chyti ;) a tebe sa bude pacit to, ze teraz ona zaziva to co si zazival ty. Viem, je to krute, ale je to tak.

Proste si ju vsade blokni, nemas co stratit :).
zbytocne dufas.. jak sa vravi, topiaci sa slamky chyta.. a zbytocne aj keby ti nieco napisala, tak by ta iba tahala za nos.

Riso
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...presne tak...chytáš sa slamky, ktorú na druhom konci nikto nedrží...môžeš sa jej držať, ale bude ti to naprd a nezachráni ťa to...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

k tym veciam vsak mam od nej tolko veci ze ked to dam prec tak budem mat prazdnu izbu ......
ale ano je to jedine riesienie..... nezahodim to ale tak niektore veci dam bud pod postel a ine neviem....

za tri mesiace som sa chytal vsetkeho .... len som sa topil viac...
ale vzdy ma prenasleduju myslienky ze co by mohlo byt co by som snou este chcel zazit ako sa vedla nej zobudit a tak ... ale uz treti den co som sa ani na ICQ neprihlasil

na FB si vymazala ona mna ....lebo som mal vzdy poznamky (ach je*alo mi)

zobral som si vela rad k srdcu od vas a zatial 3 dni sa ich drzim zubami nechtami :)
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

tak budes mat prazdnu izbu, kludne si tam daj pohare neumyte alebo stare ponozky, hlavne tam nebudu jej veci..
urcite to nezahadzuj, s odstupom casu sa na to budes pozerat trochu inak.. proste ich schovaj niekam, kde ich neuvidis. Do krabice a tu napr do skrine..

Hej no, to je prirodzene ze ti chyba.

Ak si ta na fb vymazala, tak si ju blokni, teraz vazne uz nemas co stratit ;).

Drz sa, mne tu nedavno tiez dost pomohli v jednej nemenovanej teme. A vidis, som stastny..
Su tu ludia ktory to zazili a ktori by sa mozno ohladom tohto ku cudzej osobe inac ako na internete nevyjadrili.. to je to, ze tu dostanes tu pravdu..

Vela stastia
Zamknuté